Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Online Danışmanlık +51 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Mersin

Lisans eğitimimi 2007-2012 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde tamamladım. Eğitim dönemimde Hacettepe Üniversitesi Çocuk Hastanesi, Yetişkin Hastanesi, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Fizik tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Yüksek İhtisas Hastanesi Nutrisyon Kliniği ve çeşitli kurum mutfaklarında staj yapma imkanı buldum. Meslek Hayatıma 2012 yılında Özel Mersin Forum Yaşam Hastanesinde başladım. Daha sonrasında Beslenme ve Diyet Danışma Merkezi, Mersin Şehir Hastanesi ve Arpar Catering de, şimdide Eylül ayı itibari ile Özel Aktif Yaşam Tarsus'ta toplamda 10 yılı aşkın süredir çalışma hayatıma devam etmekteyim. Bundan sonraki süreçte hem online hem de yüz yüze siz değerli danışanlarla görüşmeleri sürdürmeye devam edeceğim.

Röportaj

C
Konum: Diyetisyen Randevusu

İLGİ VE ALAKA COK İYİ İLETİŞİM GAYET KUVVETLİ 6 HAFTA DA 5 KİLO VERMEM KONUSUNDA COK ETKİLİ OLDU . KENDİSİ MOTİVASYONU GAYET GÜÇLÜ KİŞİLİKLİ DİYETİSYEN ÇOK MEMNUN KALDIM İLGİSİNE.

C
Konum: başka bir yer Diğer

Cansu Hanımla daha önce çalıştığı kurumda başarılı görüşmelerimiz olmuştu. kendisi ile 2 ay içerisinde 10 kg gibi bir rakamı sağlıklı şekilde verdim ve ideal kiloma kavuştum.İletişimi kuvvetli, son derece cana yakın bir diyetisyen. en kısa süre de yeni çalıştığı kurumda da kendisini ziyaret edeceğim. Bütün hastaları ile aynı özveri ile ilgilendiği için kendisine teşekkür ederim.