Belçika doğumludur. Lisans ve Yüksek eğitimlerini Vrije Üniversiteit Brussel’de Klinik Psikoloji alanında derece ile tamamlamıştır. Eğitimi boyunca Brüksel’de bulunan bir rehabilitasyon hastanesinin Nöropediyatri bölümünde klinik stajını tamamlamıştır. Bu stajı kapsamında çoğunlukla gelişimsel bozukluğu olan çocuklar ile çalışmış, nöropsikolojik ve duygudurum değerlendirmelerinde bulunmuştur.

Brüksel’deki stajını tamamladıktan sonra ise İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Nöropsikoloji laboratuvarında Prof. Dr. Öget Öktem ve Şükriye Akça Kalem’in gözetiminde staj yapmıştır. Bu stajı boyunca nöropsikolojik değerlendirme alanında tecrübeler edinmiş ve kullanılan çeşitli testler konusunda yeterlilik kazanmıştır.

Mezuniyeti sonrasında Brüksel’de bulunan farklı danışmanlık merkezlerinde çocuk ve yetişkinlerle çalışmış, eğitim, çocuk gelişimi, duygudurum bozuklukları, iletişim sorunları, göçmenliğe bağlı sorunlar, aile danışmanlığı gibi konulara yoğunlaşmıştır. Danışmanlık yaptığı zamanlar içerisinde çeşitli konularda seminerler vermiştir, sigarayı bıraktırma eğitimi almıştır. Aynı zamanda Belçika’da yaşayan Türk aileler arasında Koruyucu Ailelik konusunda duyarlılığı artırmak amacıyla bir proje başlatmıştır. Brüksel’de bulunan bir üniversite hastanesinin nöroloji bölümüne bağlı olarak Belçika’ya göç etmiş olan birinci kuşağı oluşturan 65 yaş üstü Türk kökenli göçmenler arasındaki kognitif bozulma oranını belirlemeyi amaçlayan bir araştırma projesi yürütmüştür.

2017 senesinde Ankara’ya yerleşerek Boylam Psikiyatri Hastanesi AMATEM’de çalışmaya başlamıştır. Buradaki görevinden ayrıldıktan sonra görev aldığı sağlık kurumunda kendi danışanlarını görmeye başlamış olup, ergen ve yetişkinlerle bir çok farklı konuda seanslarını yürütmektedir. Halihazırda terapi eğitimlerine devam etmekte olup, bilimsel temelli mesleki eğitim ve gelişimi ilke edinmiştir.

Ana dil düzeyinde Felemenkçe ve Fransızca, ileri düzeyde İngilizce bilmektedir. Belçika Psikologlar Komisyonu üyesidir. Evli ve bir çocuk annesidir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 13 yaşındaki çocuklar

Kabul ve Kararlılık Terapisi

Uzm. Kl. Psk. Cansu Görür
Kızılcaşar Mah. 1209. Sk. No:22, Gölbaşı, Ankara

Cansu Hanıma; Dikmen’de oturan yeğenimin sayesinde ulaştım. Ben yurt dışında yaşıyorum ve eşimle ciddi anlamda sıkıntılar yaşıyordum kendimi çok mutsuz hissediyordum ve yaşamı sevmek yerine anlamsız bulmaya başlamıştım. Sürekli eşimin bana yaşattıklarını hak etmediğimi düşünüyordum, bu nedenden dolayı Cansu hanıma başvurdum. Bu süreçte Cansu hanım bana yaşadığım sorunların çözümünde kendime ayna tutmamı gösterdi ve sorunların çözümünde adım atmamı sağladı. Öncelikle çok sabırlı ve nazik , sorgulama dan , yargılamadan dinliyor ve yol gösterici oluyor. Çok memnunum ve çevreme kesinlikle öneriyorum. İyi ki var ve yolum böyle güzel bir uzmanla kesişti.

Cansu hanımı internetten araştırarak buldum. Korku, ağrı terapisi, Dekorasyon sebebiyle başvurdum. Cansu hanım samimi doğal ve güvenilir. Bana çok faydası oldu
Daha da olacağına inanıyorum. Tabiki tavsiye ederim

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

İlk seanstaki o enerji çok önemli derlerdi de inanmazdım. Gerçekten enerjisi bana geçti. Hayatımı baştan anlatmaya normalde hep üşenirim ama Cansu Hanım’a su gibi anlatıverdim. Bu daha başlangıç biliyorum. Yolumuz uzun ama o gücü Cansu Hanımın gözlerinde gördüm. Bana da güç verdi

Güncel bilgi; Cansu Hanım ile devam edeli yaklaşık 9 ay oldu. Kendime kattıklarıma bazen ben bile inanamıyorum. Hayattan ve yaptıklarımdan inanılmaz keyif alır bir hale geldim.Çünkü bu hayatta değerlerimin neler olduğunu keşfetmem bana inanılmaz haz verdi. Kendi kendimi keşfetmem yolundaki desteği için çok teşekkürler!

Konum: Online Danışmanlık Kabul ve Kararlılık Terapisi

Düsünce ve duygularımın farkına varmak ve kabul edebilmek icin gitmistim. Surecte kendimle ilgili bir cok seyi kesfettim. Cansu Hanım sayesinde dusunce ve duygularımla savasmayi birakip onlari kabul etmeyi basardim. Oncesinde gunluk hayatimi(zihnimi) ne kadar cok mesgul ettiklerini simdi daha iyi anliyorum. Iyi ki bu terapi surecini yasamisim.

Konum: Özel Yeni Med Tıp Merkezi Psikoloji Randevusu

Eşim ile konuşmakta zorlanıyordum ve ebeveynlerimin beni yetiştirme tarzından dolayı desteğe ihtiyaç duyduğumu düşündüm. Eşim ile birlikte dönüşümlü terapi aldık ve aramızdaki iletişimi geliştirdiğimize, birbirimize daha anlayışlı yaklaştığımıza inanıyorum. Cansu Hanıma destekleri için teşekkür ederim.

Konum: Özel Yeni Med Tıp Merkezi Normal Randevu

ilk seansımda beni kısa süre içerisinde çözümleyerek beni bana anlatan kitap önerileri olsun, önemli değil gibi gördüğüm konularda konuştukça düğümlerin çözüldüğünü hissettirmesiyle ne kadar alanında uzman ve yetkin olduğunu bana hissettirmiştir, kendimi anlatmak zorlu bir süreç olsa dahi çok nazik ve anlayışlı tavrı ile seans süresinin su gibi akıp gittiğini fark ettim, tamamlanmamış yas sürecimi birlikte noktaladığımız ve kişiliğimi sağlıklı bir iletişim içerisinde yoluma ışık tutarak kurmamı sağlayan gerçek bir uzman, gitmeden önceki ben ile gittikten sonraki ben arasındaki farklar gözle görülür derece ve sosyal hayatımdan da bu dönütleri aldım, siz almaya açık olduğunuz sürece kendisinden alamayacağınız verim olmadığını düşünüyorum

Z
Konum: Özel Yeni Med Tıp Merkezi Bireysel Terapi

Cansu hanım ile terapiye ilk başladığımızda terapiye dair inancım çok düşüktü.Daha sonraki seanslarda her geçen gün daha fazla şeyi sorgulamaya başladım içimde.Hayattan kaçamayacağımı,duygularımı kabul etmem gerektiğini öğrendim.Daha sonra baktım ki yararlı olmayacağını düşündüğüm terapi bana her geçen gün başka şeyler öğretti.Cansu hanım iletişimi çok kuvvetli bir insan,siz konuşmak istemeseniz bile sizinle birlikte susabilir.Benim en hassas olduğum şey süre bitince kişiye hissettirilmesiydi. Cansu hanım ile terapideyken bunu asla hissetmedim.Hayatta benim için önemli olan ve yapmam gereken şeylerden birini yapamadığım anda çok büyük bir suçluluk hissediyordum ama Cansu hanım bana sadece yolu gösterdi ve o yola girdiğimde kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Terapi bir mucize değildir ve kişi kendi içinde bir şeylerin ters gittiğini,neye ihtiyacı olduğunu ancak ve ancak kendisi belirleyebilir.Öncelikle bunu kabul etmek gerektiğine inanıyorum. Terapiye başlamayı hep erteliyordum ama anladım ki ertelediğim her gün içimde bir şeyler daha fazla şeyi kırıp döküyordu. Cansu hanım ile iyi ki yollarımız kesişmiş.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Öncelikle terapiye başlamamın sebebi kendi hayatimin kontrolunu kaybetmiş olmamdi. Kendi değerlerime aykırı davranışlarımdan dolayi artik bir yardim almam gerektiğini düşündüm ve Cansu hanimla taniştim. Bu benim ilk deneyimimdi ve bu zaman zarfi içinde Cansu hanim ilk once beni hic bölmeden sabirla dinledi yaşadiklarimin sebebleri ve sonuçları hakkinda çok isabetli cumleler kurdu ve bu durumda hayatima bir çok yön verdi kendisini tanıdığım için çok mutluyum kendisine çok teşekkur ederim

Konum: Online Danışmanlık

İş hayatımdaki stres yönetimi hususunda desteğe ihtiyacım vardı. Cansu hanımın desteğiyle motivasyonumu tekrar kazandım. Kesinlikle öneririm

Konum: Özel Yeni Med Tıp Merkezi Kabul ve Kararlılık Terapisi

Kaygılarımdan nasıl kurtulurum amacıyla gittim ve süreçte Cansu hanım bana nasıl davranmam gerektiğini kişiye özel bazında güzel ve etkili yöntemlerle gösterdi ve cok yardımcı oldu.