Dr. Öğr. Üyesi
Cansu Kanlıoğlu Güler
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Kadıköy 2 adres
Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğretim üyesidir.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Aşılama Yöntemi
CIN 2 Tedavisi
CIN 3 Tedavisi
Dolgu Uygulaması
Medical Park Göztepe Hastanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Endometriozis
Jinekolojik Cerrahi
Kolposkopi
Kozmetik Jinekoloji
Medical Park Göztepe Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Ürojinekolojik Ameliyatlar
İdrar Kaçırma
İdrar Kaçırma Ameliyatı
sm...y
Cansu hanımla hamile oluşumu öğrendim ve ilgisinden memnun kaldığım için hamileligim süresince tüm kontrollerime kendisi ile devam ettim ve doğumumu da kendisi ile tamamladım. Gerçekten çok mütevazi, hanımefendi, guleryuzlu bir doktor. Her zaman ulaşılabilir olması çok önemliydi. Doğumumda da gece hastaneye aynı enerji ve ilgi ile geldi. Hem doğumda hem doğum sonrasında yine hep yanımızdaydi. Kendisine tüm süreç için çok teşekkür ederim.
Cansu Hanım'ın herşeyinden memnun kaldım. Kendisine mantar ve enfeksiyonum olduğu için muayene oldum. Defalarca ilgilendi. 1 buçuk 2 ay takibimi sağladı. Tedavi uyguladı. Tedaviden sonra şikayetlerimde gerileme sağlandı. Çok memnun kaldım. Cansu Hanım çok kibar, bilgili, her sorulan soruyu cevaplandıran, ilgili, detaylı inceleyen, soruna çözüm bulmaya çalışan ve bayağı başarılı bir doktor.
Cansu Hanım'ın ilgisinden, alakasından dolayı memnun kaldım. Herhangi bir sorun, sıkıntı yaşamadım. Kendisi güleryüzlü, canayakın bir doktor. İdrar kaçırma problemimden dolayı ameliyatımı yaptı. Yapılan ameliyattan memnun kaldım. Genel kontrollerim için Cansu Hanım'a muayene oluyorum.
Geçtiğimiz sene birden fazla doktora muayene olmuştum. Cansu Hanım güleryüzlü ve insanı rahatlatan bir havaya sahip. Önemli bir ameliyatımı kendisi yaptı. Şu anda çevremdeki herkes kendisini tercih ediyor ve ben de tedavime devam ediyorum. Cansu Hanım doktor olarak belli de insan olarak da rahatlatıcı, hafifletici birisi. Acil durumlarda özel iletişim kurabiliyoruz. Kendisini seviyorum, canım doktorum. Cansu Hanım poliskistik over ameliyatımı yaptı. 18cm'lik kistimi kapalı ameliyatla aldı. Normal şartlarda sezaryen ameliyatı şeklinde olması gerekirken kendisi insiyatif kullanıp, çok başarılı oldu. Çok az bir kesi ile beni ameliyattan çıkardı. Öncesindeki ve sonrasındaki süreçte çok güvenilir ve rahatlatıcıydı.
f.....
Cansu Hanım genel olarak hastalarına karşı ilgisi, alakası üst düzeyde olan birisi. Kendisinden inanılmaz derece memnunum. Cansu Hanım çok rahat iletişim kurabildiğim, herhangi bir sorun ya da rahatsızlıkta rahatlıkla çözüm bulabildiğim bir doktor. Kendisini arkadaşlarıma ve bütün hastalara tavsiye ederim. Cansu Hanım'a kadın hastalıkları şikayetimden dolayı 3 yıldır düzenli olarak gidiyorum. En son 1-1 buçuk ay öncesinde muayene oldum. Kendisiyle çok rahat cep telefonunu arayarak iletişim kurup, hizmet alabiliyorum.
ö.....
Cansu Hanım'dan çok memnunum. Kendisi rahimdeki kistim için ameliyatımı yaptı. Süreç içerisinde her zaman bilgilendirdi. Cansu Hanım güleryüzlü, eli hafif ve canımı yakmayan nadir doktorlardan birisi. Kendisinin bilgisinin yerinde olduğunu düşünüyorum. Yönlendirmeleri ve rahatlatmaları çok iyiydi.
d.....
Cansu Hanım miyom, polip ameliyatımı yaptı. Kendisinden hem ameliyat öncesinde hem de ameliyat sonrasında çok memnun kaldım. Ameliyatım çok başarılı geçti. Çok rahat bir süreç yaşadım. Herhangi bir sorun, sıkıntı yaşamadım. Cansu Hanım çok başarılı bir doktor. Kendisini rahatlıkla, seve seve tavsiye ederim.
Cansu Hanım çok ilgili, güleryüzlü ve hoş bir doktor. Kendisi rahim sarkması ve idrar kaçırmasından dolayı ameliyatımı yaptı. Yapılan ameliyatım çok başarılı oldu. Ben çok memnun kaldım. Ameliyattan sonra şikayetlerimden kurtuldum. Cansu Hanım'la süreç içerisinde herşeyi konuştuk, bilgilendirdi. Kendisi kontrollerimde de yardımcı oldu.
Cansu Hanım güleryüzlü bir doktor. Kendisi labioplasti ameliyatımı yaptı. Kontrollerim de çok güzel ilgilendi. Ameliyatımın üzerinden 6 ay geçtikten sonra bile sağ olsun arayıp ilgilendi. Cansu Hanım'dan bilgilendirmeleri çok güzel aldım. Kendisinden memnunum. Herhangi bir şikayetim yok.
a....e
Genital estetik üzerine araştırmalarım sonucu kendisine ulaştım. Gerçekten çok ilgili ve işinin ehli bir doktor bana estetikle ilgili gereken tüm bilgileri yaptı ve her konuda çok yardımcı oldu. Labioplasti+ Vajinoplasti ameliyatı oldum. Sonuçtan da çok memnunum. Bu konuda ihtiyacı olan herkese öneririm. Acabalarınız varsa bile mutlaka Cansu hanımla görüşün pişman olmazsınız.
Cansu Kanlıoğlu Güler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansu Kanlıoğlu Güler, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Cansu Kanlıoğlu Güler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Histerektomi, Hpv Testi, Kolposkopi, Laparoskopi, Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı, Myomektomi, Rahim Içi Araç(Spiral), Rahmin Alınması, Sezeryan Doğum, Sistosel Ve Rektosel Onarımı.
Cansu Kanlıoğlu Güler adresi nerede?Cansu Kanlıoğlu Güler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansu Kanlıoğlu Güler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cansu Kanlıoğlu Güler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cansu Kanlıoğlu Güler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cansu Kanlıoğlu Güler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cansu Kanlıoğlu Güler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansu Kanlıoğlu Güler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cansu Kanlıoğlu Güler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cansu Kanlıoğlu Güler hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Cansu Kanlıoğlu Güler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cansu Kanlıoğlu Güler hangi sigortaları kabul ediyor?Cansu Kanlıoğlu Güler tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Fiba Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları