SERTIFIKLAR
Çocuk Merkezli Oyun Terapisi - Filial Oyun Terapisi (Kln Psk. Hülya Ayna) 2019
Deneyimsel Oyun Terapisi (Psk. Nilüfer Devecigil) 2019
MEB Onaylı Aile Danışmanlığı (Psikoterapi Akademisi) 2018 – 2019
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi +14 daha fazla
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
İlişki Terapisi
Şema Terapi
d....y
Cansu hocamla oğlumun kaygıları korkuları ve tekrarlı davranışları üzerine çalıştık. Çocuğumla ve benle iletişimi çok iyi, seansa çocuğu almadan ebeveynle görüşüp haftanın değerlendirilmesinin yapılması, seans sonrası çocukla iyileşme sürecinde yapılacak o haftanın görevinin açıklanması , sürece ebeveynin de dahil olması durumu ebeveyn olarak beni rahatlattı,korkularımız, azaldı. Çok yol katettik. Samimi, güler yüzlü, takıldığımız, sıkıştığımız yerde destek alabileceğimiz, "cansu ablamız var çözeriz" Dediğimiz insan.
ze...
3 buçuk yaşındaki oğlumu götürdüm ve birden fazla konuda bize çok yardımcı oldu. Problem yaşadığımız konuları Cansu hocamız sayesinde sıkıntısız bir şekilde atlattık. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum özellikle çocukların sıkıntı yaşadığı problemler travmaya dönüşmeden çözülmeli. Oğlumda ki olumlu değişimden sonra psikoloji bilimine saygım bir kat daha arttı. İyi ki varlar.
me...
Cansu hanımla yollarımız 2 yıl önce kesişti. Asla aşamayacağımızı düşündüğümüz konularda çok kısa sürede inanamayacağımız sonuçlar aldık . Terapi süreci boyunca kızım koşarak gitti Cansu hanıma. Ve seanslarımız bitmesine rağmen bizim hep hayatımızda. Kendini öyle güzel zamanlarda hatırlatıyor ki bir kaygı stres yaşamadan her duruma , yeni başlangıçlara kızım alışıyor .Anne babası olarak bizlere de her tökezlediğimizi düşündüğümüzde bakış açımızın yanlış olduğunu göstererek güzel yol almamızı sağladı.Bir eğitimci anne olarak sadece kendi kızıma değil yönlendirdiğim öğrencilerime ve tanıdıklarıma dokunuşları hep iyi ki dedirtti.
İyi ki Cansu hanım hayatımızda
a....k
Cansu hanım, biriciğimiz…
Psikolog olmasinin otesinde ailenizden biri gibi olmayi basaran nadir insanlardan bence.
Kizimin asiri utangacligi ve kaygisi yuzunden artik hic konusmamaya baslamasi sebebiyle kendisi ile seanslara basladik. Sorun odakli iyilesmeyi amaclayan oyunlari, vermis oldugu gorevler, hissettirdigi seygisi sayesinde cok direncli olan kizimin direncini kirdi. Bir cocugun sessizligiyle yasamaya alisan ailelerin umutsuzlugunu bildigim icin herkese umut olmasi icin bu yorumu yazmak istedim. Cansu hanimin acelesi yok minik ama emin adimlarla ilerliyor. Aile disinda cok uzun suren sessizlik sonrasi ilk seans sonunda kizimin sesini duyunca inanamamistim. Sonrasi ise yavas yavas gunesli gunler. Sonrasindada bos birakmayarak her zaman yanimizda oldu. İyiki tanismis birlikte bu yola girmisiz..
ya...
Oğlumun tikleri için kimse bir çare bulamadı, psikiyatrist ilaç tedavisinin dışında yapılacak bir şey olmadığını söyledi. Cansu hocam sayesinde tikleri tamamen bitti hem de kısa bir sürede. İlaç tedavisini de bıraktık. Kesinlikle tavsiye ederim .
Kızımın göz tiki vardı. Bu duruma eşimle çok üzülüyorduk. Cansu hocamdan önce başka bir psikologa gittik fakat çözüme kavuşturamadık. Cansu hocamla göz tikimizden kurtulduk. Kendisine ne kadar teşekkür etsek az
gö...l
Cansu Hanım’a burada ki yorumlar sayesinde tanıştık. İyi ki gelmişiz kızım artık geceleri tek başına yatabiliyor. Herkese tavsiye ederim. Çocuklarla iletişimi çok başarılı.
be...n
Genç yaşına rağmen bilgili ve çocuklarla çok güzel iletişim iletişim kurulabilen biri. 5 seansta geceleri yalnız yatamama sorunumuzu çözdük. Şiddetle tavsiye ederim.To
Kızımızın kaygı ve uyku problemi için gittik. Kısa sürede çok güzel değişimler yaşadık.
Çok teşekkür ederiz.
z.....
Yaşamımı ciddi derecede olumsuz etkilemeye başlayan kaygılarım nedeniyle kendisine başvurmuştum. Durumun düzeleceğine dair inancım oldukça azdı fakat Cansu hanımın beni yargılamadan dinlemesi, seans içinde uyguladığı teknikler, bana olan içten ve güvenilir yaklaşımı sayesinde kaygılarım azalmaya başladı. Sayesinde hayat kalitem arttı. Alanına oldukça hakim olduğunu düşünüyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Cansu Kesedar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansu Kesedar, Psikoloji. Size Cansu Kesedar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Fobilerden Kurtulmak.
Cansu Kesedar adresi nerede?Cansu Kesedar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Mahallesi No:15/3 Ankara
- Mustafa Kemal Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansu Kesedar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Cansu Kesedar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Cansu Kesedar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cansu Kesedar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Cansu Kesedar hangi dilleri konuşuyor?Cansu Kesedar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cansu Kesedar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansu Kesedar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cansu Kesedar hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Cansu Kesedar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar