2018 yılında Atılım Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum. Lisans eğitiminin ardından 2018-2019 yılları arasında alan ile ilgili birçok eğitime katıldım. Bunun yanında, Millî Eğitim Bakanlığı onaylı Aile Danışmanlığı eğitimini tamamlayarak Aile Danışmanı unvanını kazandım. Eş zamanlı olarak çeşitli kurum ve kuruluşlar da stajyer psikolog olarak görev aldım. 2020 yılın da Anglia Ruskin Universiy de Clinical Child Psychology ( Cocuk Kliniği) alanın da Yüksek Lisans Programı’nı bitirdim. Ankara Psikoterapi Merkezi’ndeki bir yıllık staj deneyimimden sonra kurum da hizmet vermekteyim.
SERTIFIKLAR

Bender Gestalt Motor Algı Testi

Emek Mahallesi No:15/3, Çankaya, Ankara

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 3 yaşındaki çocuklar
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Randevu +29 daha fazla

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Özel muayenehane
Mustafa Kemal, Çankaya, Ankara

Konum: Ankara Psikoterapi Merkezi Oyun Terapisi

Cansu hocamla oğlumun kaygıları korkuları ve tekrarlı davranışları üzerine çalıştık. Çocuğumla ve benle iletişimi çok iyi, seansa çocuğu almadan ebeveynle görüşüp haftanın değerlendirilmesinin yapılması, seans sonrası çocukla iyileşme sürecinde yapılacak o haftanın görevinin açıklanması , sürece ebeveynin de dahil olması durumu ebeveyn olarak beni rahatlattı,korkularımız, azaldı. Çok yol katettik. Samimi, güler yüzlü, takıldığımız, sıkıştığımız yerde destek alabileceğimiz, "cansu ablamız var çözeriz" Dediğimiz insan.

Z
Konum: Ankara Psikoterapi Merkezi Oyun Terapisi

3 buçuk yaşındaki oğlumu götürdüm ve birden fazla konuda bize çok yardımcı oldu. Problem yaşadığımız konuları Cansu hocamız sayesinde sıkıntısız bir şekilde atlattık. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum özellikle çocukların sıkıntı yaşadığı problemler travmaya dönüşmeden çözülmeli. Oğlumda ki olumlu değişimden sonra psikoloji bilimine saygım bir kat daha arttı. İyi ki varlar.

Konum: Ankara Psikoterapi Merkezi Oyun Terapisi

Cansu hanımla yollarımız 2 yıl önce kesişti. Asla aşamayacağımızı düşündüğümüz konularda çok kısa sürede inanamayacağımız sonuçlar aldık . Terapi süreci boyunca kızım koşarak gitti Cansu hanıma. Ve seanslarımız bitmesine rağmen bizim hep hayatımızda. Kendini öyle güzel zamanlarda hatırlatıyor ki bir kaygı stres yaşamadan her duruma , yeni başlangıçlara kızım alışıyor .Anne babası olarak bizlere de her tökezlediğimizi düşündüğümüzde bakış açımızın yanlış olduğunu göstererek güzel yol almamızı sağladı.Bir eğitimci anne olarak sadece kendi kızıma değil yönlendirdiğim öğrencilerime ve tanıdıklarıma dokunuşları hep iyi ki dedirtti.
İyi ki Cansu hanım hayatımızda

Cansu hanım, biriciğimiz…
Psikolog olmasinin otesinde ailenizden biri gibi olmayi basaran nadir insanlardan bence.
Kizimin asiri utangacligi ve kaygisi yuzunden artik hic konusmamaya baslamasi sebebiyle kendisi ile seanslara basladik. Sorun odakli iyilesmeyi amaclayan oyunlari, vermis oldugu gorevler, hissettirdigi seygisi sayesinde cok direncli olan kizimin direncini kirdi. Bir cocugun sessizligiyle yasamaya alisan ailelerin umutsuzlugunu bildigim icin herkese umut olmasi icin bu yorumu yazmak istedim. Cansu hanimin acelesi yok minik ama emin adimlarla ilerliyor. Aile disinda cok uzun suren sessizlik sonrasi ilk seans sonunda kizimin sesini duyunca inanamamistim. Sonrasi ise yavas yavas gunesli gunler. Sonrasindada bos birakmayarak her zaman yanimizda oldu. İyiki tanismis birlikte bu yola girmisiz..

Y
Konum: Ankara Psikoterapi Merkezi Psikoterapi

Oğlumun tikleri için kimse bir çare bulamadı, psikiyatrist ilaç tedavisinin dışında yapılacak bir şey olmadığını söyledi. Cansu hocam sayesinde tikleri tamamen bitti hem de kısa bir sürede. İlaç tedavisini de bıraktık. Kesinlikle tavsiye ederim .

Konum: Ankara Psikoterapi Merkezi Psikoloji Randevusu

Kızımın göz tiki vardı. Bu duruma eşimle çok üzülüyorduk. Cansu hocamdan önce başka bir psikologa gittik fakat çözüme kavuşturamadık. Cansu hocamla göz tikimizden kurtulduk. Kendisine ne kadar teşekkür etsek az

Konum: Ankara Psikoterapi Merkezi Ergen Terapisi

Cansu Hanım’a burada ki yorumlar sayesinde tanıştık. İyi ki gelmişiz kızım artık geceleri tek başına yatabiliyor. Herkese tavsiye ederim. Çocuklarla iletişimi çok başarılı.

Konum: Ankara Psikoterapi Merkezi Aile Terapisi

Genç yaşına rağmen bilgili ve çocuklarla çok güzel iletişim iletişim kurulabilen biri. 5 seansta geceleri yalnız yatamama sorunumuzu çözdük. Şiddetle tavsiye ederim.To

Konum: Ankara Psikoterapi Merkezi Çocuk ve Ergen Terapisi

Kızımızın kaygı ve uyku problemi için gittik. Kısa sürede çok güzel değişimler yaşadık.
Çok teşekkür ederiz.

Z
Konum: Ankara Psikoterapi Merkezi Diğer

Yaşamımı ciddi derecede olumsuz etkilemeye başlayan kaygılarım nedeniyle kendisine başvurmuştum. Durumun düzeleceğine dair inancım oldukça azdı fakat Cansu hanımın beni yargılamadan dinlemesi, seans içinde uyguladığı teknikler, bana olan içten ve güvenilir yaklaşımı sayesinde kaygılarım azalmaya başladı. Sayesinde hayat kalitem arttı. Alanına oldukça hakim olduğunu düşünüyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.