2 yıl psikolog olarak Empati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde çalışmıştır.
Maltepe Üniversitesi'nde '' Klinik Psikoloji Bölümü Yüksek Lisans'' uzmanlığını tamamlamıştır.
Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde staj yapmıştır.
Düşler Akademisi, AKUT Çocuk projesi, TEGV gibi sosyal sorumluluk projelerinde görev almıştır. Corona ve İzmir Depremi süreçlerinde Travma İyileştirme Derneği ve EMDR Hap Grubu ile gönüllü terapi desteği vermiştir.
Süresi Sınırlı Dinamik Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi ve EMDR 1. ve 2. Düzey eğitimlerini tamamlamıştır. Şuanda Emdr Avrupa akreditasyon sürecini tamamlama aşamasındadır. 1 buçuk sene düşünme becerileri merkezinde 3-13 yaş arası çocuklarla çalışmıştır. Şu anda Lagom Psikoloji'de ve Kozyatağı Acıbadem Hastanesinde online ve yüz yüze yetişkinlerle bireysel psikoterapi yapmaktadır.
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
s....b
Cansu hanıma çift terapisi için başvurmuştuk. Sürecin başında detaylarıyla nasıl ilerleyeceğimizi anlattı. Aramızda büyük bir iletişim problemi vardı ve birbirimizi artık duyamaz, anlayamaz olmuştuk. Sürecimizi tamamladık ve şimdi seanslarda öğrendiğimiz uygulamalarla daha iyi bir iletişimimiz var.
f.....
Uzun süredir içinde bulunduğum depresyon sürecinde her seansta daha derinleşerek gerçekleri görmemde ve onları çözümlemede gösterdiği yaklaşım, ilerleyen zaman içinde farketmeden bir “iyileşme” sağladı. Nasılsın dendiğinde “iyiyim” diyebilmek ve bunu gerçekten söyleyebilmek, uyanınca aklıma gelen olumsuz duygulardan sıyrılmak ve günlük yaşamla başedebilme yollarını öğrenmekte bana kılavuzluk etmesi sayesinde aile içi sorunları ve iş hayatındaki zorlukları idare edebilme, bazen de yönetme gücü kazandım.
Cansu hanıma ikili ilişkilerimle yaşadığım ve beni rahatsız eden durumlar nedeniyle başvurdum. İlk randevuda beni dinledi ve izleyeceğimiz yol hakkında detaylı bilgi verdi. Psikodinamik terapi yöntemi ile devam edeceğimizi söyledi ve süreci detaylıca anlattı. Yaşadığım ve rahatsız olduğum her şeye anlam bulmamı sağladı. Çözüm konusunda adım atabilecek biri olduğumu gördüm sayesinde. Süreç içerisinde bazen faydalanabileceğim kitaplar önerdi. Seanslarımız düzenli şekilde devam ediyor ve açıkçası kendisini bulduğum için çok şanslı hissediyorum.
Cansu Hanıma bir kayıp sonrası yas sürecim için başvurdum. Yaklaşık 8 aydır çalışıyoruz ve bu sürece başlamadan önce benim için yapması çok zor olan şeyleri yavaş yavaş yapabildiğimi görüyorum. Cansu hanım genç görünmesine rağmen deneyimi ve aktardığı bilgilerle gerçekten çok donanımlı bir psikolog. Bunu her seansımızda görüyorum. Bana kattıkları ve katacakları için mutluyum.
İyi ki kendisiyle yollarımız kesişmiş.
e....y
Cansu Hanım’ı bir tanıdığım vasıtasıyla buldum, o da geçmişte Cansu Hanım’ın danışanıydı ve bana övgüyle bahsetmişti. Görüşmeye 8 ay önce başladık. Endişelerim yüzünden evden çıkmaktan zorlanıyordum fakat bugün geldiğimiz yerde dışarıda günlük işlerimi yapabileceğim kadar ilerledik. Daha da iyi olacağımı biliyorum çünkü bunu bile hayal edemez bir durumdayken başlamıştım. Emdr’i çevremden duymuştum, fakat deneyimlemek gerçekten bambaşkaymış. Cansu Hanım’a bu süreçte bana kendimi açmam için gerekli olan zamanı tandığı için çok teşekkür ederim. Gerçekten yollarımız kesiştiği için çok şanslı ve de mutluyum.
pı...n
2 sene önce yaşadığım ama ara ara aklıma geldiğinde beni rahatsız eden bir durum için Cansu Hanım la emdr tedavisine başladım. Benim için daha yeni bir süreç ama seans içerisinde gösterdiği teknik ve yaklaşımların günlük hayatıma etkisi rahatlatıcı oldu. Tedaviye devam ediyoruz, en yakın zamanda daha güzel ilerlemeler göreceğime eminim.
b....y
Cansu Hanım'la beraber çalışmaktan çok memnunum. Daha önce gittiğim psikologlara göre daha kısa sürede yol katettim kendisiyle. 1 seneye yakın oldu kendisiyle çalışalı. Aldığım tavsiyeler üzerine ben de araştırarak gitmiştim. İletişimi beni memnun etti, kısa sürede çözüme yaklaştık beraber.
ç....ö
Ben Cansu Hanım'dan oldukça memnunum. 4 seanstır gidiyorum kendisine ve devam etmeyi düşünüyorum. İnternetten araştırarak gitmiştim, fazla bir araştırmam da olmadı ama oldukça memnun kaldım. Ben genelde çok stresli ve panik bir insanımama Cansu Hanım seansın daha ilk dakikalarında beni rahatlatıyor.
z....s
İnternetten araştırarak gitmiştim Cansu Hanım'a ve yaklaşık 4 aydır danışanıyım. Benim ilk defa psikolog tecrübem oldu ve seansların nasıl ilerleyeceği konusunda bir fikrim yoktu. İlk görüşmede çok sıcakkanlıydı ve rahatlamama destek oldu. Seanslarımız biraz yavaş ama tüm sorunları çözümleyerek ilerliyoruz. Oldukça ilerleme katettim bu süreçte. Farklı bir bakış açıcı kazanmamı sağladı. Kendisine teşekkür ediyorum.
e....b
Ben Cansu Hanım'a sinir ve takıntılarım nedeniyle gittim. Bu zaman içinde kendimi dinlemeyi ve nasıl sakinleşebileceğimi öğrendim kendisinden. Sürecim hala devam ediyor ama kendi iç huzurumu buldum. Çevremdekiler de farkında bendeki ilerlemenin. Uzun bir yol oldu ama hiç bir ilaç almadan 1,5 yılda ilerleme katettim. Aldığım tavsiyeler ile başladım ve memnun kaldım.
Cansu Koparan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansu Koparan, Psikoloji. Size Cansu Koparan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Dinamik Psikoterapiler.
Cansu Koparan adresi nerede?Cansu Koparan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Erenköy Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, No: 272A D:14 K:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansu Koparan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Cansu Koparan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Cansu Koparan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cansu Koparan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Cansu Koparan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansu Koparan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cansu Koparan hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Cansu Koparan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu