Merhaba ben Psikolog Cansu Okan. Lisans eğitimimi Atılım Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde tamamladım.Ve eğitimime Başkent Üniversitesi Egzersiz ve Sportif Performans Yüksek Lisansı Uzmanlık alanı Egzersiz ve Spor Psikolojisi olarak devam ediyorum.
Lisans eğitimime ek olarak oyun terapisi, mmpı, anaokulu ve kreşte psikolog olma, özgül öğrenme bozukluğu klinik gözlem, çocuk resimleri analizi, çocuk değerlendirme testleri, moxo dikkat testi, aile danışmanlığı eğitimlerimi aldım. Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünde uzmanlaşmak adına da şu anda Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimimi almaktayım. Danışanlarıma bu ekolden öğrendiklerimle fayda sağlamaya çalışmaktayım.
Mezun olduktan sonra ilk çalışma deneyimimi bir özel eğitim merkezinde gerçekleştirdim. Bir süre görev aldığım kurumda otizmi, öğrenme güçlüğü ve down sendromu olan çocuklar ve yetişkinlerle çalışmaktaydım. Çalıştığım grupla hem bireysel görüşmeler hem de davranış bozukluğu üzerine seanslar gerçekleştirdim. Çocuklarla ve yetşkinlerle bir arada olmaktan, görüşme yapmaktan ve onlarla olan görüşmelerim sonucu olumlu geri dönüş almaktan büyük mutluluk duydum.
Daha sonra kendimi farklı bir alanda geliştirmek adına Alp Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde staj programına başladım. 6 aylık staj programı kapsamında hocamız, klinik vakalar ve şema terapi üzerine eğitim amaçlı bilgi birikimini paylaştı. Bir çok vaka ve danışan ile iletişime geçme ve danışanlarla ilgili deneyim elde etme şansım oldu.
Şu anda yine bir özel eğitim merkezi olan, MİA Yaşam Merkezi'nde çalışmaktayım. Kurum içerisinde otizmli, down sendromlu, davranış bozukluğu olan çocuklarla ve yetişkinlerle çalışmaktayım. Sınav stresi/kaygısı, aile içi problemler gibi konularla ilgili de seanslarımı yine kurum içerisinde gerçekleştirmekteyim. Aynı zamanda huzurevi ve bakımevi bölümlerimizde psikolojik desteğe ihtiyaç duyan danışanlarımıza da bu hizmeti sağlamaktayım.
Çalışma alanlarımdan başlıcaları ise, obsesif kompulsif bozukluk, kaygı ve kaygı bozuklukları, depresif bozukluklar, ilişki problemleri, stres yönetimi, aile problemleri danışmanlığı şeklindedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 17 yaşındaki çocuklar

Online Terapi +35 daha fazla

Röportaj

Ö
Konum: başka bir yer Diğer

Cansu hanıma kızımın gecikmiş tuvalet sorunu ile alakalı ulaşım sağladık.2 aylık bir süre içinde olumlu sonuçlar aldık ve sorunumuzu kısa bı süre icinde çözüme kavuşturdu şahane pırıl pırıl bir insan iyki çıktı karşımıza kızımızın şansı oldu

Y
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Anksiyete bozukluğum vardı. Cansu Hoca sayesinde stres yönetimim çok iyi artıyor. Ayrıca işinde çok profesyonel ve çok ilgili. Kesinlikle değerlendirmelisiniz.