Lisans eğitimime ek olarak oyun terapisi, mmpı, anaokulu ve kreşte psikolog olma, özgül öğrenme bozukluğu klinik gözlem, çocuk resimleri analizi, çocuk değerlendirme testleri, moxo dikkat testi, aile danışmanlığı eğitimlerimi aldım. Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünde uzmanlaşmak adına da şu anda Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimimi almaktayım. Danışanlarıma bu ekolden öğrendiklerimle fayda sağlamaya çalışmaktayım.
Mezun olduktan sonra ilk çalışma deneyimimi bir özel eğitim merkezinde gerçekleştirdim. Bir süre görev aldığım kurumda otizmi, öğrenme güçlüğü ve down sendromu olan çocuklar ve yetişkinlerle çalışmaktaydım. Çalıştığım grupla hem bireysel görüşmeler hem de davranış bozukluğu üzerine seanslar gerçekleştirdim. Çocuklarla ve yetşkinlerle bir arada olmaktan, görüşme yapmaktan ve onlarla olan görüşmelerim sonucu olumlu geri dönüş almaktan büyük mutluluk duydum.
Daha sonra kendimi farklı bir alanda geliştirmek adına Alp Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde staj programına başladım. 6 aylık staj programı kapsamında hocamız, klinik vakalar ve şema terapi üzerine eğitim amaçlı bilgi birikimini paylaştı. Bir çok vaka ve danışan ile iletişime geçme ve danışanlarla ilgili deneyim elde etme şansım oldu.
Şu anda yine bir özel eğitim merkezi olan, MİA Yaşam Merkezi'nde çalışmaktayım. Kurum içerisinde otizmli, down sendromlu, davranış bozukluğu olan çocuklarla ve yetişkinlerle çalışmaktayım. Sınav stresi/kaygısı, aile içi problemler gibi konularla ilgili de seanslarımı yine kurum içerisinde gerçekleştirmekteyim. Aynı zamanda huzurevi ve bakımevi bölümlerimizde psikolojik desteğe ihtiyaç duyan danışanlarımıza da bu hizmeti sağlamaktayım.
Çalışma alanlarımdan başlıcaları ise, obsesif kompulsif bozukluk, kaygı ve kaygı bozuklukları, depresif bozukluklar, ilişki problemleri, stres yönetimi, aile problemleri danışmanlığı şeklindedir.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Frostig Görsel Algı Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Stres Yönetimi
İlişki Terapisi
öz...
Cansu hanıma kızımın gecikmiş tuvalet sorunu ile alakalı ulaşım sağladık.2 aylık bir süre içinde olumlu sonuçlar aldık ve sorunumuzu kısa bı süre icinde çözüme kavuşturdu şahane pırıl pırıl bir insan iyki çıktı karşımıza kızımızın şansı oldu
yı...z
Anksiyete bozukluğum vardı. Cansu Hoca sayesinde stres yönetimim çok iyi artıyor. Ayrıca işinde çok profesyonel ve çok ilgili. Kesinlikle değerlendirmelisiniz.
Cansu Okan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansu Okan, Psikoloji. Size Cansu Okan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Cansu Okan adresi nerede?Cansu Okan adresini belirtmedi. Cansu Okan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Cansu Okan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansu Okan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cansu Okan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cansu Okan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cansu Okan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Cansu Okan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansu Okan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cansu Okan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cansu Okan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Cansu Okan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cansu Okan hangi sigortaları kabul ediyor?Cansu Okan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.