Alanında uzmanlaşmak adına Üsküdar Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisansını tamamlamıştır. Uzmanlık eğitimi sürecinde birçok terapi ve test eğimi almış ve Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi’nde süpervizyon eşliğinde 2 yıl boyunca bireysel psikoterapi seansları yürütmüştür. “Obsesif kompulsif bozukluk tanısı almış bireylerdeki çocukluk çağı travmatik yaşantı düzeyi ve öfke ifade tarzı ile obsesif kompulsif bozukluk tanısı almamış bireylerle karşılaştırılması” adlı bitirme teziyle yüksek lisansını onur öğrencisi olarak tamamlamıştır.
Kendi danışmanlık merkezinde yetişkin terapisti olarak hizmet vermektedir. Aynı zamanda EMDR Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çözüm Odaklı Terapi eğitimleri ve Klinik Terstler, Nöropsikolojik Testler, MMPI Testi, Çocuk Gelişim ve Projektif Testlerinin sertifikaları mevcuttur. Bunun yanı sıra eğitim hayatı boyunca psikoloji alanında çeşitli konferanslara, seminerlere, atölyelere, psikoloji günlerine ve etkinliklerine katılmıştır.
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
a....e
Çözüm önerileri, sebep-sonuç ilişkileri ile harika bir danışmanlık aldım. Cansu Hanım çok ilgili ve çözüm odaklı. Sayesinde artık olaylara bakış açım ve tepkilerim değişti, hayat kalitem arttı ve anksiyetem azaldı.
ta...ş
Cansu Hanımla psikolojik sürecim için bir araya geldik.Sürecimde anlattıklarıma karşı yaklaşımları pratik hayata uyarlanabilir metodlarıyla tedavi oldum ve hastalığımı atlattım.Sürecime olan yaklaşımı ile kendi değerimi anlamamı sağladı.Gerçekten çok iyi bir psikolog.Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Bu sene sınav stresi yaşadığım bir dönemdi. Kendime ve çevreme sürekli gergin yaklaşıyordum. Çalıştığım halde stresim hep önüme geçiyordu ve başarısızlığı kabullenmiştim. Bir arkadaşım vasıtasıyla gittim ve ilk seanstan itibaren kendimde değişiklikler gördüm. Sonraki seanslarda da artık mide bulantılarım, fiziksel ataklarım nerdeyse geçmeye başlamıştı. Özellikle ailem bu değişimi çok yakından gördüler, kendime olan güvenim tekrar yerine geldi. Cansu hanım alanında çok uzman ve seanslarda hemen etkileyen dönütleri sayesinde şu an üniversitedeyim. Çok tavsiye ediyorum.
n....a
Cansu hanımla çalışmaya başlamadan önce kaygılarım çok artmıştı. Yaşam koşulları, her gün maruz kaldığımız dış etkenler , hayatın koşturması, ve stres. Hepsi üst üste gelince kendimi yorgun , bitkin ve yetersiz hissettiğim bir dönemde kesişti yollarımız . İlk seanstan itibaren bana olan yaklaşımı , bakış açısıyla önce kendimi dinlemeyi öğrendim sonra da kendimi olduğum gibi kabullenmeyi öğrendim. Kaygılarım eskisi kadar rahatsız etmiyor çünkü onları değerlendirebilecek ve kontrol edebilecek teknikler öğrendim sürecimiz devam ediyor hayatımda olumlu gelişmeler oluyor ve iyi hissediyorum . Cansu hanımla sadece bu süreçte değil daha sonrasında da sık sık görüşmeyi planlıyorum. Çünkü hepimizin içinde yaşadığı ve maruz kaldığı bir çok şeyi gerçekten mesleğini hakkıyla yapan kişilere denk geldiğinde doğru bir şekilde pozitif olarak çevirebileceğini gördüm .
Genel bir isteksizlik konusunda terapiye başlamak istiyordum ama önyargılarım da vardı, bazı şeylerin değişeceğine pek inancım yoktu. Ancak ilk seanstan itibaren sıcak kanlı tavırları, anlayışlı yapısı, nokta atışı tespitleri, cümlelere dökemediklerimi kendisinin açığa vurması ile kendimi çok iyi hissettim. Her seans kendimle ilgili düşüncelerimle ilgili yeni şeyler öğrendim. Beni yargılamayan biriyle konuşmak çok rahatlattı. Kendisi işinde oldukça başarılı ve profesyonel. Herkese tavsiye ederim.
Terapiye başlamak bu sene aldığım en iyi karar ve bu yola iyi ki Cansu hanımla çıkmışım. Beni dinlemesi, izleyeceğimiz yolu belirlemesi ve detaycılığı beni aydınlatan yorumları ve özellikle anksiyeteme iyi gelen yöntemleri ile oldukça başarılı bir psikolog
Doğumdan sonra lohusa depresyonuna girdiğimde kendisine rastladım iyi ki de yollarımız kesişmiş kendisinin sakinliği,sıcaklığı ve tecrübesiyle bu zor süreci atlatmamı sağladı .Görüşmelerimiz devam edecek kendisinden vazgeçmeye hiç niyetim yok:)
e....a
Duygusal ilişkilerimdeki problemler üzerine kendine gittim. Hep aynı şeyleri yaşıyormuşum gibi bir döngüye girmiştim ancak bunun altında şemalarım ve geçmişte ailemle yaşadığım sorunlar olduğunu fark ettim. Psikoloğum pek çok konuda farkındalık sağladı şemalarım, düşünce kalıplarım hepsi hakkında bilgi sahibi oldum. Partnerlerimi seçerken artık dikkat etmem gerekenleri biliyorum bunun yanı sıra ilişkilerimde iletişim konusunda yaşadığım sıkıntılarda kendisinden farklı teknikler öğrendim fevri davranmıyorum. Artık ilişkiler konusunda daha bilinçli ve yapıcı davranıyorum.
f.....
Cansu Hanım’a arkadaşımın tavsiyesi üzerine randevu alıp terapiye başladım. Sürekli stres,panik hali ve kaygı bozukluğu gibi durumlarla başa çıkamıyordum ve bunu çevremdeki insanlara, iş hayatıma yansıtıyordum. İlaç kullanmadan bu durumu atlatmak istiyordum. Tam böyle zor bir zamanda iyi ki cansu hanımla tanıştım. Şu an 4. Seanstayız ve her seansla müthiş bir hevesle gidiyorum. Çünkü artık kaygımı stresimi yönetebilmeyi, yaşadığım durumları duygularımla analiz edip o şekilde aktarabilmeyi,öğrendim. Gece uykularım ve sabah kalkışlarım bile artık daha sağlıklı . Cansu Hanım alanında çok yetkin, donanımlı ve çok iyi bir dinleyici. Aynı zamanda bireye farkındalık kazandırma konusunda çok başarılı. Kendisini çok tavsiye ediyorum.
Bir yakınımın tavsiyesiyle EMDR terapisi için kendisine gittim. İlk başta bu terapi hakkında kafamda soru işaretleri vardı ancak kendisi detaylı ve net bir şekilde ifade etti ve çalışmaya başladık. Çalıştığımız travmalarımın beni eskisi gibi rahatsız etmediğini fark ettim. Bu rahatsız edici anılara çalıştıkça günlük hayatımda da kendimi daha iyi hissetmeye başladım. EMDR terapisi düşünen herkese bu yöntemi ve psikoloğumu tavsiye ederim.
Cansu Ölmez Koşarsu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansu Ölmez Koşarsu, Psikoloji. Size Cansu Ölmez Koşarsu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi, EMDR Terapi, Çözüm Odaklı Terapi, Online Terapi.
Cansu Ölmez Koşarsu adresi nerede?Cansu Ölmez Koşarsu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güllük mah. Baysal sk. No:5 K:4 D:10 Uysal Residence Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansu Ölmez Koşarsu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Cansu Ölmez Koşarsu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Cansu Ölmez Koşarsu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cansu Ölmez Koşarsu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Cansu Ölmez Koşarsu hangi dilleri konuşuyor?Cansu Ölmez Koşarsu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cansu Ölmez Koşarsu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansu Ölmez Koşarsu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cansu Ölmez Koşarsu hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Cansu Ölmez Koşarsu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cansu Ölmez Koşarsu hangi sigortaları kabul ediyor?Cansu Ölmez Koşarsu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Eskişehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Eskişehir Aile İçi İletişim Sorunları