h....c
Kızımın için yaklaşık 2.5 yıldır konuşma gecikmesinden dolayı destek aldığımız harika bir doktor. Aileyi bilgilendiren ve rahatlatan ve çok ama çok tecrübeli bir doktor. Iyi ki sizin ile kızımın yolu kesişmiş hocam sizin gibi hekimleri Zonguldak da daha çok görmek isteriz. Biz ailece size duacıyız. Iyi ki varsınız cansu hocam.
pı...r
Merhabalar ergenliğe girmiş oğlum var cansu hanımlada oğlum sayesinde tanıştık iyi ki tanımışız alanında gerçekten uzman nahif bir dr. oğlumun takıntılarıyla baş edemez hale gelmiştim özgüvensiz oluşu bilinç altındaki düşünceler takıntılar beni çok üzüyordu çevresindeki insanlardan uzaklaşmaya başlamıştı.
Cansu hanımın gözlemleri sayesinde ilaca başladık yavaş yavaş bu takıntılardan kurtulmaya başladık bu süre içerisinde oğlumdaki olumlu değişimleri gördükçe bir anne olarak çok mutlu oluyorum Cansu hanım iyiki varsınız
Cansu Pınar Yavaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansu Pınar Yavaş, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi.
Cansu Pınar Yavaş adresi nerede?Cansu Pınar Yavaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tepebaşı Mah. Değirmenbaşı Sok.N145 Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansu Pınar Yavaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cansu Pınar Yavaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cansu Pınar Yavaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansu Pınar Yavaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cansu Pınar Yavaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cansu Pınar Yavaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Cansu Pınar Yavaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.