Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2012 yılında dereceyle mezun oldu. 2013 yılında Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde çalışmaya başladı. 2015 yılında Diş hekimliği Uzmanlık Sınavı (DUS) sonucunda Dicle Üniversitesi Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başladı.Dicle üniversitesi Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı’ndan 2019 yılında Çocuk Diş Hekimliği Uzmanı ünvanını aldı.
Uzmanlık tezi genetik bir rahatsızlık olan “Ektodermal displazi” vakalarının bulguları üzerinedir. 2019 yılında Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ nde göreve başladı. Klinik çalışmalarını bebeklerin, çocukların ve ergenlerin ağız ve diş sağlığı üzerine devam ettirmektedir. 2022 yılında memuriyetten istifa ederek kendisine ait çocuklara özel olarak dizayn edilen kliniğinde mesleğini devam ettirmektedir.
Pek çok ulusal ve uluslararası kongreye, sempozyuma ve eğitim seminerlerine katılımı olmuştur. Ulusal ve uluslar arası dergilerde pek çok yayını vardır.

Çocuk

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Diclekent mah.Mastfıroş cad.FOUR’S PLAZA Kat:3 No:4, Kayapınar, Diyarbakır

• Sigortası olan hastalar

• N

Güler yüzüne ve engin bilgisiyle çocuğumun dişi hakkında anlayabileceğim dilde detaylı olarak bilgi vermesine hayran kaldım. En önemlisi kızımla iletişimi ve samimiyeti iyiyi. Kızım Cansu ablasını çok sevdi. İlk dolgu ve çekim işlemimizi Cansu hanım gibi güler yüzlü bi diş hekiminin yapması bizim için büyük şanstı. Herşey için minnettarız ve sizlere gönülden tavsiye edebilirim.

• Çocuk Diş Hekimi Cansu SARIYILDIZ Diş Dolgusu  •

• Z

Cansu Hanım'ın ilgisi, bilgisi ve el yeteneği bizi çok memnun etti. Kızım 3 yaş 9 aylık; acısız, ağrısız ve sorunsuz bir şekilde bir dişe kanal tedavisi + dolgu kaplama yaptırdık, bir dişe de dolgu yaptırdık, hem de tek seferde. Tavsiye ederim.

•  •

Doktorumuza tavsiye üzerine gittik. Çocuklarımın dişlerinde çürükler ve yapısal bozukluklar vardı. Diş çekimi, dolgu, plak tedavisi uyguladı. Tedavi sürecimizden çok memnunuz. En uygun ve kalıcı tedavi neyse doktorumuz onu önerdi. Çevreme seve seve tavsiye ediyorum.

•  •

Cansu hocanın hayatımız boyunca karşılaştığımız en harika doktorlardan biri olduğunu düşünüyoruz. Hem ilgili, hem alakalı, hem de bilgi donanımı bakımından harika bir doktor. 5 yıllık bir hasta-doktor ilişkimiz var. En son diş dolgusu ve diş çekimi yapıldı. Ömrümüzün sonuna kadar tercih edeceğimiz tek diş hekimi.

• R

Oğlumun diş ağrısı için başvurduk. Çoğu dişi çürümüş. Diş çekimi ve dolgu yapıldı. Tedavimiz güzel geçiyor. İşlemlerinden ve kendisinden memnunuz. Bu kadarını beklemiyorduk. Tedavimiz devam ediyor. Aradığımızda ulaşabiliyoruz. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Oğlumun diş sağlığı takibini 2,5 yıldır kendisi yapıyor. Diş çekimi, kanal tedavisi ve dolgu yapıldı. İşlemlerinden ve kendisinden memnunuz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Nazik ve anlayışlı bir uzman. Herkese tavsiye ederim. Kendisini Diyarbakır'da tek geçerim. Hiç başka doktor ve uzman arayışında bulunmadım, güven veren bir uzmana güveniyorum. Oğlum hiç korkmadan yanına severek gidiyor.

•  •

Kızıma diş çekimi ve kanal tedavisi yapıldı. İşlemler beklediğimizden çok daha iyi geçti. Daha önce problemli bir geçmişimiz vardı. Cansu Hanım çocuğumu ikna etti, güzelce diş koltuğuna oturttu. İlgili ve alakalı bir uzman. Çocuklarla iletişimi çok güzel. Yanında çalışanları da iyi. Çok memnunuz kendisinden.

• D

Cansu Hoca'ya kardeşimin tavsiyesiyle ulaştım.
    Kızımın dişleri oldukça kötüydü, oldukça sabırlı ve özenli tedavi etti. Diş çekimi, yer tutucusu, dolgu, kanal tedavisi, diş kaplama işlemleri için uyutmadan denedi; iki kez oldukça yoğun işlem olduğu için kızım izin vermedi. Genel anesteziden korkmuştuk, çok şükür sorunsuz geçti, çok memnunuz. Personelleri de çok ilgili ve güler yüzlü. Tavsiye ederim.

•  •

Güler yüzlü,ikna kabiliyeti çok iyi olan doktorumuz cansu hanımla uzun zamandır çocuğumun çektiği diş ağrılarını giderdik.İşinde titiz, dakik olmasıda bizi ayrıca memnun etti. Çok memnun kaldık

• Çocuk Diş Hekimi Cansu SARIYILDIZ Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

• G

4 yaşındaki çocuğum için tavsiye üzerine Mardin'den geldik.Oğlumun diş ağrısı vardı.Yemek yiyemiyodu hiçbir şey içemiyordu.Ağrısından uyuyamıyordu.Çürük sebebiyle dolgu yapıldı.4 yaşındaki çocuğumun tedavisini, korkutmadan, travma yaşatmadan işlemini yaptı.Yaptığı işlemden gayet memnunuz.Çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadık.Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.Tereddüt etmeden tercih edebileceğiniz, işini titizlikle yapan, güler yüzlü, samimi, çocuklarla iletişimi çok güçlü, çocuklarınızı gönül rahatlığı ile emanet edebileceğiniz harika bir hekim Cansu hanım.Hem mesleki bilgi ve tecrübesi, hem de hastalarına şefkatli yaklaşımıyla insana güven veren, Diyarbakır için çok kıymetli bir hekim. Muayene yeri çok temiz güzel bir şekilde tasarlanmış hijyenik ve konforlu ortam.
    Eşimle çocuklarımla birlikte iyiki tanımışız sizi Cansu hanım.