me...h
Anneannemin yaklaşık 2 yıldır kalça kemiğinden sorunu vardı. Son 4 aydır artık iyice yürüyemez olmuştu. Yaşı gereği (71) ameliyat konusunda biraz çekiniyorduk; fakat Cansunar Hocam bizi bu konuda bilgilendirdi ve ameliyattan önce bize nasıl ifade ettiyse hastamız o şekilde iyileşti. Kendisi hem birey olarak hem de hekim olarak hastalarına ve ekibine karşı çok düzgün ve kararlı davrandı. Cansunar Hocam' a anneannem ve diğer hastaları adına çok teşekkür ederim.
yu...n
boyle bır sıte acıldıgından tesekkur ederım oncelıkle neden mı tesekkur cansunar hocam la tanıstık kolum kırık oldugu ıcın gıttıgım hasatanede bı baba sefkatıyle karsılandım kolum kırık oldugu halde benım hem kolumu hem ruhumu tedavı ettı ıyıkı varsınız HOCAM YUSUF GIRGIN not : ben cocuk felcınden dolayı cok doktor tanıdım ama tedavı kadar moralde onemlı
Cansunar Ege isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansunar Ege, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Cansunar Ege adresi nerede?Cansunar Ege şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenicami Mahallesi Nihat Aşkın Caddesi No:7 Söke
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansunar Ege isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cansunar Ege online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cansunar Ege isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansunar Ege bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cansunar Ege ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cansunar Ege hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Cansunar Ege hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları