2014-2021 yılları arasında İskenderun Özel Gelişim Hastanesi, Antakya Özel Akademi Hastanesi, Antakya Özel Defne Hastanesi, İskenderun Palmiye Hastanesi ve Gaziantep LİV Hospital hastanelerinde tam ve yarı zamanlı olarak görev yaptı.
2022 yılında Bossan Hospital Genel Cerrahi Bölümü'müzde hasta kabulüne başlamıştır.
Genel Cerrahi Randevusu
Obezite Cerrahisi
Reflü Cerrahisi
Tüp Mide Ameliyatı
m....)
Cavit Bey'den biz gayet memnun kaldık. Eşimin mide küçültme ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyatımızda herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Ameliyat öncesinde ve sonrasında düzenli olarak bilgilendirmelerde bulundu.
Doktor Bey'in veya asistanının ilgilenmesinden sıkıntımız yok. Şeker için mide küçültme ameliyatı oldum. Ameliyat olalı 5 ay oldu. Kızım da 7 sene önce tüp mide ameliyatını Cavit Bey'e yaptırmıştı. İyi ve tecrübeli bir insan olduğu için ben de gittim ve ameliyatımı oldum. En ufak bir sıkıntım yok.
c.....
Ben çok memnunum. Cavit Bey iyi, ilgiliydi. Dikkatli bir şekilde tahlillerimi inceledi. Tüp mide ameliyatı oldum. Geçirdiğim ameliyatımdan memnun kaldım.
Cavit Bey çok iyi, ilgili bir doktor. Kendisi tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi ve çok da memnun kaldım. Amaçlarıma, isteklerime ulaştım. Kendisi ve çalışma arkadaşları çok ilgililer.
f.....
Cavit Bey, hemoroid ameliyatımı gerçekleştirdi. Herhangi bir sıkıntım yok. Kendisi iyi ve güler yüzlü bir doktor. Ben memnun kaldım.
d.....
Her şey harikaydı, süreçte güzeldi. Tüp mide ameliyatı oldum. Her ameliyat gibi acı vardı ama düşündüğümden azdı. Şu anda çok iyiyim. Acısız bir şekilde bitti. Doktorumda iyiydi. Doktorlarda hemşirelerde benimle çok güzel ilgilendiler.
GEÇEN AY OBEZİTE AMELİYATI OLDUM DOKTORUM ÖYLE GÜLER YÜZLÜ ÖYLE İLGİLİ Kİ ÖNCE ÇOK KORKUYORDUM ÇOK MEMNUN KALDIM İŞİ VE EL BECERİSİ O KADAR MEMNUN KALDIKKİ KENDİMİ EVİMDE HİSSETTİM DOKTOR BEYİN EKİBİ ASİSTANİ DİYETİSYEN VE HEMŞİRESİNE İLGİLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 1 AYDA 17 KİLO VERDİM EMEĞİ GEÇEN TÜM ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR EDERİM
ve...l
arkadaşlar ben amaliyat oldum.cok memnunum çok iyi biri allah(c.c) razı olsun.kanı çok sıcak iyimser ve uzman biri tavsiye ederim herkese geçmiş olsunşifa dilerim.
Cavit Göktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cavit Göktaş, Genel Cerrahi. Size Cavit Göktaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Obezite Cerrahisi, Tüp Mide Ameliyatı, Mide Balonu, Gastrik Bypass, Reflü Cerrahisi, Diyabet Cerrahisi.
Cavit Göktaş adresi nerede?Cavit Göktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent Mahallesi 2015. Caddesi No:8 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cavit Göktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cavit Göktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cavit Göktaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cavit Göktaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Cavit Göktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cavit Göktaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cavit Göktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Cavit Göktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cavit Göktaş hangi sigortaları kabul ediyor?Cavit Göktaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şehitkamil bölgesinde Aveon Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şehitkamil bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Şehitkamil bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şehitkamil bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şehitkamil bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Şehitkamil bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar