Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Fenerbahçe Mah Bağdat Cad Selcan Apt No:208 Kat:3 D:4, İstanbul
Prof. Dr. Celal Çandırlı Kliniği
19.06.1979 yılında Isparta’da doğdu. Üniversite ve uzmanlık eğitimini Selçuk Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesinde Tamamladı. 2010 yılında İngiltere NHS Pool hastanesinde ve 2011 yılında Newcastle Freeman Hastanesinde eğitim aldı. 2011 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesinde akademisyen olarak çalışmaya başladı. 2014 yılında aynı fakültede Çene Cerrahisi Bölüm Başkanlığı yaptı. 2018 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi GATA Haydarpaşa Eğitim Araştırma Hastanesinde çene cerrahisi bölüm başkanı olarak çalışmaya başladı.
Çene cerrahisi alanında özellikle Temporomandibular eklem cerrahisi, Ortognatik cerrahi ve Çene yüz bölge tümör cerrahisi ile ilgilenmektedir. Bununla birlikte sıklıkla dental implant tedavisi de uygulamaktadır.
Temporomandibular eklem cerrahisi ile ilgili yazılmış bir kitabı ve yurt dışı dergilerde yayınlanmış birçok bilimsel makalesi bulunmaktadır.
es...b
Ortodontik tedavim sonucunda çift çene ameliyatı oldum ve sonuçlar beklediğimden çok daha iyi oldu. Onunla geçirdiğim bu süreç, sadece fiziksel değil, duygusal olarak da benim için güzeldi.
ay...
Celal hoca işini gerçekten iyi yapan nadir doktorlardan.
8 ay önce Celal hoca ve ekibiyle tanıştım çift çene ameliyatı olmam gerekiyordu çok korkuyordum fakat Celal hoca ve ekibiyle tanıştım ve iyiki de tanışıp ameliyatımı Celal hocada oldum başarılı ve sorunsuz bir şekilde atlattım. Celal hoca ve ekibinin eline emeğine sağlık başarılarının devamını diliyorum
ah...ç
Celal hoca gerçekten işini iyi yapan nadir doktorlardan. Tedavi sürecimi başka yerde tamamlamama rağmen buraya geldiğimde sanki uzun süredir tedaviyi burada görüyorum gibi sıcak karşılandım.Çene eklem tümörü vardı çok başarılı bir şekilde eklem ve çift çene ameliyatı oldum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Herkesin gönül rahatlığıyla güvenip gelebileceği bir hekim
gü...
Celal Çandırlı hocamız ve ekibi çok ilgili disiplinli hastalarla muazzam iletişimleri var randevu saatleri hastaya uygun şekilde ayarlanıyor Celal hoca çok başaralı bi cerah Ben üst çene ameliyatı oldum ve yıllarca korkularım ve endişelerim olduğu için yaptırmadığım bir ameliyattı 15 yıldırki çok doktora gittim son zamanlarda artık diş doktorum bu ameliyatı olmam gerektiğini ısrarla söyledi ve arayışlarım başladı bir kaç çene cerrahıyla görüştüm fakat korkumu yenemiyordum takki Celal Çandırlı ve ekibiyle karşılaşıncaya kadar bana verdikleri güven duygusu asla boşta kalmadı ve verdikleri sözlerin fazlasını bile yaptılar ameliyatta burnumda genişlenme olmuş çene öne gelince Celal hoca onuda düşünmüş ve beni mutsuz ve olumsuz etkilemesin diye burnum içinde müdahile etmiş amelyatımın üzerinden 8hafta geçti ve kendimi çok iyi hissediyorum
Celal Çandırlı ve tüm ekipi harıkalar yaratıyorlar özellikle Kadriye hanım çok güleryüzlü hastalarla iletişimi çok iyi başarı asla tesadüf değildir
e ...s
Cift cene ameliyat surecim iki sene once Celal hoca ile tanismamiz sonrasinda basladi. Kendisi ameliyat oncesi verdigi guven hissi, basarili operasyonu ve ameliyat sonrasi guzel iletisimi ile tatminkar bir sonuc elde ettim.
b....s
Doktor Celal Bey’e 9 ay önce üst çene ameliyatı oldum ve hem sağlık açısından hem görünüş açısından hayat konforum çok arttı. Eskiden uyku problemlerim, konuşurken dil sürçmelerim, nefes alışım ve çiğnemem gibi problemlerin hepsine çözüm oldu. Mükemmel bir doktor, çok bilgili, saygılı, mütevazi ve samimi. Ekibi de çok ilgililer ve çok yardımcılar. Üst çene ameliyatım da çok başarılı geçti ve beklediğimden daha rahat iyileşme sürecini geçirdim. Her tanıdığıma kendisini öneriyorum. Emeklerine çok minnetarım.
n....u
Oğlumun çift taraflı bronkolojik kist tanısı vardı. Bircok hoca ile görüştüm konunun patoloji tarafı da olduğu için hayati bir önem taşıyordu. Bir tavsiye ile 7.ci görüş aldığımız ve muayene eden hoca olarak celal hocamın yaklaşımı, bizi rahatlatan konuya hakimiyeti ve devamında an kolay ve sonuç alıcı tedavisi ile bizim icin kabus olan ciddi bor operasyon yapılması gerekiyor denen sorun 6 aylık tedavi sonunda takip edilmesi gereken küçük bir sorun haline geldi.
av...r
Ben akromegali hastasıyım 4 yıldır dişlerim birbirine değmiyor du alt çene 1.5 cm önde idi 2doktor üzerinde odaklanmış iken tesadüfen prof.Dr.CELAL Çandırlı hocamın yorumlarına denk geldik kendisinden randevu alıp ilk muayenede biz önce tel tedavisi beklerken dişlerimin çok bozuk olmadığını tel tedavisi görmeden de ameliyat olabileceğimi söyledi sürecin uzun olmaması bir an önce ameliyat olacak olmam beni rahatlatmıştı 15 gün içerisinde ameliyat günü aldık
43 gün önce 6 saat süren çift çene,elmacık kemiği törpüleme, çene ucu törpüleme,dil küçültme,burun deliklerini daraltma,gıdık bölgesinden yağ alma ameliyatı geçirdim şuan olumsuz bir durum yok 3gün hastanede yattım öyle çok dayanılmayacak kadar ağrım olmadı dilim küçüldüğü için ilk 3.4 gün sıvı beslenmede sıkıntı oldu ama zaten canınız birşey istemiyor daha sonra
celal hocam bağlama da yapmadığı için beslenme daha kolay önce sıvı 20 gün sonrada yumuşak gıdalar yiyebildim.Ufak tefek şişlikler kaldı şuan ki görüntümdende çok memnunum.
vu...k
Geçen sene Şubat ayında Celal hocama çift çene amelyati oldum ameliyat öncesi ve sonrası benimle çok ilgilendi,gerek calsanlar gerek Celal hocam.Allah razı olsun.cok iyi gecdi ameliyatim ve artık öz güvenim yerine geldi.Celal hocayı herkese tafsiye ediyorum.hocamizdan başkasına guvenmeyin bu işlerde uzman gercekdende, iyiki size ameliyat olmuşum hocam.
zü...
3 ay önce çift çene ameliyatı oldum, çok korktuğum bu süreçten Celal hoca ve deneyimli ekibi sayesinde kolay ve ağrısız bir şekilde atlattım.15 gün önce alt ve üst çeneye 10 adet implant uygulaması yapıldı.Tedavi sürecinde Celal hoca ve ekibinin güler yüzü ve ilgileri başarılıydı.
Celal Çandırlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Celal Çandırlı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Celal Çandırlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu.
Celal Çandırlı adresi nerede?Celal Çandırlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fenerbahçe Mah Bağdat Cad Selcan Apt No:208 Kat:3 D:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Celal Çandırlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Celal Çandırlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Celal Çandırlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Celal Çandırlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Celal Çandırlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Celal Çandırlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 48 hasta / danışan, Celal Çandırlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları