Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Atakent Mahallesi Atatürk Bulvarı No:59, Haliliye, Şanlıurfa
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
es...n
Telefon numarası doğrulandı
sabit protez alanında son derece başarılı bir doktor ön gurup dişlerime metal desteksiz zirkonyum protez yaptırdım ana dişlerimden daha güzel bir görüntü oluştu kiminle konuşsam ilk önce dişlerime bakıyorlar estetiğin bu kadar önemli oldugunu şimdi farkettim sosyal hayatım değişti süpersin teşekkürler
Ö
öm...ş
Telefon numarası doğrulandı
sabit protez alanında gayet başarılı diğer branşlarda tavsiye etmem annem çok memnun kaldı bu alanda çok hastası olduğu için randevu almak çok zor biraz sabırlı olmak lazım
Celal Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Celal Doğan, Diş Hekimi.
Celal Doğan adresi nerede?Celal Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent Mahallesi Atatürk Bulvarı No:59 Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Celal Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Celal Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Celal Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Celal Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Celal Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Celal Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Celal Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Diş Hekimleri
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar