Birlik Mah. Bahçeler Cad. No: 5 (Esenler Kültür Merkezi Karşısı), Esenler
öz...m
Çocuğumun ilac tedavisine rağmen iyileşmesi nedeniyle kendisini hiç tanımadan gittik. Fakat gerek muayenesi gerek hastalıkların ayırıcı tanısına yonelik isabetli soruları sebebiyle cok memnun kaldık. Istanbul icin büyük kazanç. Ne zamandan beri geldiniz bilmiyorum ama boş gedliniz
ib...ı
çok iyi bir doktor ama şu an istanbulda. istanbula gidince çok üzüldük. bence Malatya için büyük bir kayıp. inşallah tekrar memleketine döner. 3 yaşımdaki oğlumu rahatca götürdük. hiç ilaç yanlısı değil. doğal yöntemleri kullanıyor. yeni doğan oğlumda sarılık vardı. eşimin doğum yaptığı hastanenin çoçuk doktoru ışık tadavisinden sonra bize ilaç verdi. Çok güvendiğimiz Celal hocaya götürdük ve ilaç gerek olmadığını anne sütü sarılığı ve geçeçeğini söyledi aynen öyle pldu. şu an ikinci oğlum rahatsız olunca bilemiyoruz kime götüreceğimizi... Celel hoca kişiliği ile, alan bilgisi ile kısacası her şeyi ile dört dörtlük... 8 ay oldu ayrılalı. umarım yine döner. ona ailece çok güveniyoruz. saygı ve sevgilerle hocam...
ol...y
Çok iyi bir doktor, çok teşekkürler doktor bey, ayrıca oğlum her hastaneye götürdüğümüzde ağlardı, doktorumuzun yaklaşımından olacak hiç tepki vermedi.
Celal Kalkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Celal Kalkan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Celal Kalkan adresi nerede?Celal Kalkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Birlik Mah. Bahçeler Cad. No: 5 (Esenler Kültür Merkezi Karşısı) Esenler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Celal Kalkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Celal Kalkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Celal Kalkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Celal Kalkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Celal Kalkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Celal Kalkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Celal Kalkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla