20'lik Diş Çekimi

Apikal Rezeksiyon +28 daha fazla

Apse Insizyonu Ve Drenajı

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Cerrahisi

Çankaya

1990 yıllında Hacettepe Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi'ni bitiren Uzm.Dr. Celal Şehlaver, 1990 yılında üniversitenin Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Ağız, Diş ve Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Üzerine doktora eğitimine başlamıştır.
1994 senesinde Bilim Doktoru ünvanını almıştır. Sağlık Bakanlığı kararıyla bu ünvan 2011 yılında Uzmanlık olarak belgelenmiştir.

2002-2003 yılları arasında Özel Ankyra Diş Tedavi Merkezinde, 2003-2004 yılları arasında Özel Medart Tıp Merkezinde, 2004-2007 yılları arasında Özel muayenehanesinde çalışmıştır.
2004-2010 arasında Özel Mesa Hastanesinde çalıştıktan sonra 2010-2014 yılları arasında Özel TOBB ETÜ Hastanesinde daha sonra da 2014-2015 yılları arasında OTM Ortodontik ve Diş Tedavi Merkezinde çalışmıştır. Şu anda Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde çalışmalarına devam etmektedir.

Konum: Diş Dolgusu

İnanılmaz diş fobisi ve korkusu olan birisi olarak hocama bugün diş dolgusu için gittim çok derin ve kanal olabilecek bir dişi sadece dolgu yaparak kurtarmasından tutun, korkumu yenmeye yardımcı tavırları, vurduğu iğneyi hissetmeme ve tek bir iğne sineği dahi canımın acımamasına kadar sevgili hocama minnettarım. Benim gibi diş korkusu olan birisini böylesi mükemmel hassasiyeti, anlayışı.. Ben doktorumu buldum, herkese de şiddetle tavsiye ederim.

Konum: Diğer

doktor korkusunu yok eden biri. çok nazik, kibar ve açıklayıcı. her işlemi tek tek anlatıyor. korkularınızı ortadan kaldırıyor. 20 lik dişimi ameliyatla aldı. ameliyat dişimin yapısı nedeniyle zorlu geçti. ameliyat süresince beni inanılmaz rahatlattı. korkudan eser kalmadı. kesinlikle tavsiye ederim. buradan da tekrar teşekkür ederim.

Doktor bey 16 yaşında olan kızımın süt azılarını; kızımı hiç üzmeden çekti. Kızımı ikna etme işini de yaptı çünkü süt azıların altından süremeyen daimi dişleri vardı. Teşekkürler Celal Şehlaver.

20'lik iki adet dişimi çekti bugün Celal Hocam.Korkarak gitmiş olmama rağmen güle oynaya canımı hiç acıtmadan bir operasyon gerçeklestirdi.Kızım ve ben her türlü ağız,diş problemlerimizde kendisine başvururuz.Şiddetle tavsiye ederim.Kendisine ve Miadent çalışanlarına sevgilerimle...

Celal Hocam işinde son derece profesyonel, titiz, çok ilgili ve güven veren bir hekim. Yirmilik dişlerimdeki sıkıntılar sebebiyle gittim ve aynı anda dört dişimde çekildi. Ne çekilirken ne de sonrasında hiçbir acı ve sıkıntı yaşamadan Hocam sayesinde kolaylıkla atlattım. Güleryüzü, pozitif yaklaşımı ve güven veren tavrıyla sizi çok rahatlatıyor, sayesinde dişçi fobimden kurtuldum. Çok çook ehil ellerdesiniz, şiddetle tavsiye ediyorum. Herşey için teşekkür ederim.