- Baş ve Boyun Kanserleri
- Konka Büyümesi
- Menyer
- Nazal Septum Deviasyonu
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Vital Fulya Plaza No: 23 Kat: 6 Daire: 619, İstanbul
Op. Dr. Celal Ünver
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Vital Fulya Plaza No: 23 Kat: 6 Daire: 619, Şişli, İstanbul
f.....
Celal bey baş dönmesi problemi yaşayan eşimin hayatını kurtardı. Kendisine ömür boyu minnettar kalacağım.
• İstanbul Cerrahi Hastanesi • Diğer •
se...a
Ben her 6 ayda bir Celal Bey'e kontrole gidiyorum. Çok memnunum çok iyi bir doktor.. Herkese tavsiye ederim.
Celal Ünver isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Celal Ünver, Kulak Burun Boğaz. Size Celal Ünver tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Normal Randevu.
Celal Ünver adresi nerede?Celal Ünver şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Vital Fulya Plaza No: 23 Kat: 6 Daire: 619 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Celal Ünver isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Celal Ünver online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Celal Ünver isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Celal Ünver bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Celal Ünver ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Celal Ünver hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Celal Ünver hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları