Allah Razı Olsun Celalettin Camcı Hocamızdan.. Eşimin Kanser Tedavisi için kendisi ile yolumuz kesişti. Bize yol gösterdi, yakından ilgilendi. Tedavisini Üstlendi. Biz hocamıza güvendik ve Allah bin kere razı olsun diyorum kendisinden.
or...n
ben 4.evre akciger sa olarak 2009yılında celalettin hocamızın yanına geldim tedavi oldum çok ilgilendi önce hayata küsmüştüm ölümü bekliyordum evel Allahın sonra onun sayesinde hala hayattayım onun yaptıklarını burda yazmakla bitmez onu seviyoruz Allahtan şifa diliyorum
su...u
slm celalettin bey müthiş bir doktor tedavim boyunca bana çok yardımcı oldu benimle çok ilgilendi ona minnetarım g antep için bir şans allah onu bu hastalara bağışlasınbütün hastalara acil şifala
me...k
ben celalettin beyin hastalarından mehmet nuri çelik celalettin beye allahtan acil şifalar dilerim çünkü benim gibi çok hastaların celalettin beye ihtiyacı var
gü...n
bu hocamın yüzü gülmez .çok ters bir insandır. benide çok tersledi .eşim hastasıydı.ama bu doktor psikoloji doktoru degilki.ama hocanın hastası çok çokfazla hangi biriyle çene yapsın bize karşı görevini çok çok iyi yapıyordu .bu hoca bizi özele çağırırdı ama çoğu zaman ücret almazdı ,işimiz olunca bize söylemeden işlemleri hızlandırırdı ,ama asla paragöz değildi ,hasta olduğunu duyduğumuzda eşimin ona nasıl dua ettigini ben bilirim.ona tüm kalbimle şifa dilerim. rektör oy sayısını yakalamış olmasına rağmen kazanmamasını istemiştim çünkü antebin ona ihtiyacı var.ALLAH derdine deva versin .amin
os...k
ben 2000 yılında sovuk algınlıgı diye gittigim de solbatında birkitle oldugu nu ögrendim birçok kes doktoro gitmeme ragmen şifa bulamadım devlet hastanesi beni ankaraya saldı ankara numune yegittim ordanda beni ankara atatürk gögüs hastalık ları hastanesine saldılar bu hastane bana 20 günüm kaldıgını 20 gün sonra ölmessen gel amliyat ederiz diye geri gönderdiler antepe gece 02 de indim ambulanstan devlete getirdiler burdanda zorbela tıpfakultesine sevk alıp oaraya gittim celaledtin camcıyla orda tanıştık bena uzun süren bir tedavi uyguladı 8 kür kemoterapiden sonra 2 kez amliyat oldum allah bilir ya celaledtin hocam olmasaydı şimdi çoktan ölmüştüm belkide allah ondan ve orda elinden gelen hizmeti hastalardan esirgemeyen eser ve sibel hemşiremden razı olsun allah yar ve yardımcıları olsun celaledtin hocama saygılar sunar ellerinden öperim bana hayat verdin senin gibisi zor bulunur hocam
Celalettin Camcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Celalettin Camcı, Tıbbi Onkoloji.
Celalettin Camcı adresi nerede?Celalettin Camcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent, 4. Cadde No:36 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Celalettin Camcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Celalettin Camcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Celalettin Camcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Celalettin Camcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Celalettin Camcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Celalettin Camcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Celalettin Camcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Onkologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Onkologlar