Celalettin Peru Muayenehanesi
Akdeniz Cad.Üçbaşaranlar Apt. N32/2, İstanbul

Özel Florya Cerrahi Tıp Merkezi
Florya Beşyol Mahallesi Eski Londra Asfaltı no:10, Küçükçekmece

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Celalettin bey mesleginde kendisini inanilmaz gelistirmis cok yardimsever yuzunde gulucukler eksik olmayan biri kendisinin hipofiz kaynakli bir hastasiyim Baska bir sehirde olmama ragmen tedavimde cok sinirli imkanlarimla hic ara verdirmeden tedavimde yanimda oldu kendisine cok buyuk saygi sevgi duyuyorum ALLAH ondan razi olsun onun gibi drlarin varligini eksik etmesin

44 yaşındayım bu güne kadar gördüğüm en nazik mutevazi bir doktora ilk defa rastladım.insan kendini kırk yıllık ahbap la sohbet eder gibi .insaallah benim eşimin sıkıntılarını çözeceğine çok eminim.allah cc onunla olsun saygılar.

hocam bezmi alem tıp fakültesinden ayrılmışsınız ama en kısa zamanda bulundugunuz yere randevu alacagım siz cok bilgili ve güler yüzlüsünüz siz gittiniz gideli inanin seker tansiyon kolekstirol birbirine girmisş durumda en kısa zamanda görüşmek dilegile allaha emanet olun hoşça kalın .

Z

zekiye basdinc Celalettin bey hem ilgıli ve guler yuzlu muayne olurken kasılmıyorsunuz cekinmıyorsunuz rahatca rahatsızlıgınızı anlatabılıyorsunuz dıger muaynelerde sunu soylemedım sunu unuttum hepoluyor ALLAH RAZI OLSUN HEM BU DUNYADA HEM AHRETTE

kendisitle tanışmamız kansızlıgımın teşisiyle oldu veçok şükür şu anda çok iyiyim ALLAH RAZI OLSUN cok güler yüzlü artık o nerede ben oradayım Saygılar

syn celalettin peru mükemmel bir insan ,bu yaşıma kadar gördüğüm en dürüst doktor , herzaman dualarımda yeri olacaktır... hastasını dinleyen ,kendini onun yerine koyup düşünen biri ,kesinlikle allahtan korkan tam bir insan..

Yıllarca hastalığıma teşhis konulamamıştı. İki yıl önce Bezmialemden randevu alırken tesadüfen Celalettin Bey'den randevu alarak muayene oldum. Allah-u Teala ondan razı olsun ki hastalığımın sebebini buldu ve beni çektiğim ağrılardan kurtardı.

O

çok kıymetli ailedoktorumuz allah uzun ömürler versin.çok seviyoruz vicdanlı kişiligi var

Dr.celalettin bey kesinlikle çok iyi bir hekim bütün ümidimiz tükendiği anda celalettin hocamızı bulduk Allah hepimizin yardımcısı olsun biliyorum bir gün bizimde bebeğimiz olacak.sabretmek gerekiyor.

Mukemmel. Olmak. Hak edilir. Dr. Celalettin Peru bu puanı fazlasıyla. Hak ediyor. Ben hipertansiyon. Ve seker hastasının 2yil. Evvel. Kendisinin. Teshisiyle sağlığıma. Kavuştum. Şimdi çok sağlıklı ve mutluyum. Allah razı olsun