Doç.Dr. Celalettin Rumi Çelebi, Özel Ortadoğu Damla Tıp Merkezinde görev almaktadır.

HRS Hastanesi

Özel Keçiören Hastanesi
Köşk Mahallesi Anavatan Caddesi No:20 Dutluk, Keçiören

Konum: HRS Hastanesi Diğer

İki yıl önce 8 yaşındaki kizimi, saç dibinde çıkan küçük lezyon için götürdüm. Daha önce götürdüğüm Prof ve doç. Hocaların mantar ve egzama dedigi ve verdikleri ilacın bir işe yaramadığı lezyona, net bir şekilde Sedef teşhisi koyup, tedavi eden gerçekten deneyimi üst düzey harika bir Dr. Sedef hastalığı şuan diz ve dirseklerindede çıkmaya başladı tekrar gideceğiz kendisine. Kesinlikle tavsiye ediyorum hocamı.

O
Konum: başka bir yer Rosacea cilt bakımı

Babam yaklaşık 10 yıldır roza hastası. Ankara'nın en iyi doktorların gitmesine rağmen hiçbir çözüm bulunamadı. Neyseki Celalettin Rumi Bey'i keşfettik bir tavsiye üzerine. Hastalara gerçekten zaman ayırıyor. Şüpheci, derin, sorunu tespit etmeye yönelik ilginç bir algortiması var. Sorunu doğru tespit ediyor ve tedaviyi doğru ilaçlarla yönlendiriyor. Diğer doktorlara haksızlık etmek istemem ancak dermatoloji üzerine başka doktor aramanıza gerek yok. Allah uzun ömürler versin kendisine. Zira çok hastası var hemen gün alamayabilirsiniz..

Hastaya yaklaşımı ve hasta ile iletişimi çok iyi.Rahatsızlığımla ilgili sorgulaması ve görüş bildirmesi,nedenleri hakkında açıklayıcı bilgiler vermesi harika.Kendisine güveniyorum.Üç ay sonra kontrole gideceğim.Kendisine yürekten teşekkür ediyorum.Naci Başat

Kendisi mesleğinde oldukça başarılı hastaya ilgili davranan sorunu ayrıntılı bir şekilde bulup çözmeye çalışan güvenilir ayrıca çok da matrak bi doktor bayıldım diyebilirim

Z

Tek kelime ile HARİKA bir doktor.ilginize ve emeğinize teşekkür ederiz. Iyi ki tanımışız sizi. Herkese tavsiye edrim,gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz

Hastaya yaklaşımı,hastayla diyaloğu,hastaya değer vermesi pek çok doktordan fersah fersah ilerde çok kıymetli bir doktor.Hastalığa ilaç yazayım geçiştireyim mantığı ile yaklaşmıyor,sorunun kaynağını bulmak için oldukça emek verip, zaman ayırıyor.Genel hekimlik bilgisi üst düzeyde, hastanın sorununa dermatolojik çerçeveden değil bedeni bir bütün olarak düşünüp yaklaşıyor.

şu an kendisi koru hastanesinde çalışmaktadır. doktorumuz bilgili, hastasıyla ilgilenen çok özel bir doktor.

Celalettin Bey hastaya iyi davranan, güzelce izahatta bulunan bir doktorumuz ancak Akropol'den ayrılmış yeni hastanesini bilen varsa güncellenmesi iyi olurdu.

Sadece alanıyla ilgili oldukça bilgili ve deneyimli olmakla kalmayıp, genel hekimlik bilgileri taktir edilecek boyutta olan, hastasına geniş açıklamalarda bulunmaktan ve karşı tarafı dinlemekten kaçınmayan ender dermatologlardan. Bugüne kadar denk gelmiş olduğum ve yetersiz bulduğum, açıklama yapmaktan hep kaçan ve hastasına soru sordurmayan, tedavilerinden iyi netice alamamış olduğum onca sayıda bayan cildiyecinin yerine keşke zamanında Celalettin Bey'le karşılaşmış olsaydım. İyi niyeti ve değerli bilgileri için kendisine teşekkür eder, mesleğinde başarılar dilerim.

U

siğil tedavisi için gitmiştim.işinin ehli,ilgili ve iyi niyetli ve bir doktor.