Uzm. Kl. Psk. Cem Akdemir

Psikoloji daha fazla

İzmir 2 adres

Uzm.Kl.Psk.Cem Akdemir; İstanbul Aydın Üniversitesi Psikoloji bölümünü tamamlandığım yıl Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji tezli yüksek lisans eğitimine başladım, yüksek lisans süreci içerisinde Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimlerine katıldım ve 2017 yılında Yüksek Lisansımı “Akıllı Telefon ve Facebook bağımlılığının Depresyon ile ilişkisi” Tezi ile tamamladım. Sonrasında Şema Terapi, EMDR, Aile ve Evlilik Terapisi eğitimlerine katıldım.
Meslek hayatım boyunca çalışmalarımı, Stajyer Psikolog, Psikolog ve Uzman Klinik Psikolog olarak; Malatya Devlet hastanesi, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Bakırköy Adliyesi, İstanbul Nöropsikiyatri Hastanesi, Özel Psikolojik Danışmanlıklar, Özel Huzurevi, Kolej ve Hastane bünyesinde sürdürdüm. Yaklaşık 10 yıldır aktif olarak alanda hizmet vermekteyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 17 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Randevu +22 daha fazla

Aile Dizimi

Atıfbey, 67. Sk. No:45 K:4 D:7, 35410 Gaziemir/İzmir, Gaziemir, İzmir

Randevu +57 daha fazla

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Alsancak
Kültür Mahallesi, Şehit Nevres Bulvarı, No:7 Eczacıbaşı Apt. Kat:1 Daire: 2, Konak, İzmir, Konak, İzmir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Randevu +23 daha fazla

Aile Dizimi

Gaziemir

Kültür Mahallesi, Şehit Nevres Bulvarı, No:7 Eczacıbaşı Apt. Kat:1 Daire: 2, Konak, İzmir, İzmir

Gaziemir

Internet üzerinden EMDR ile ilgilenen psikologları araştırırken buldum. Aile terapisi için ailemle birlikte başvurmuştum. Normalde duygularımı pek ifade edemesem de Cem Bey ile gayet rahat iletişim kurabildim ve kendimi anlatabildiğimi düşünüyorum. Çevremde birçok kişiye öneriyorum.

Cem Bey'e referans ile ulaştım. Başvurma nedenim kendimle ilgili memnun olmadığım bazı davranışlarımı değiştirmekti. Asıl talep eşimden gelmişti. Cem Bey'in yaklaşık 7 aydır danışanıyım ve gayet memnunum. Kendisini tavsiye ederim. Yaşlarımızın yakın olması, sakinliği ve kendisi ile görüştüğüm süreçte hissettiğim olumlu durum Cem Bey’in danışmanı olarak kalmamı sağladı.

Cem Bey'i internet üzerinden araştırdım ve yorumların iyi olduğunu görünce tercih ettim. Yoğun kaygı problemi yaşamamdan dolayı kendisine başvurdum. Pozitif, anlayışlı ve güler yüzlü birisi. İnsanı konuşmalarıyla rahatlatıp yol gösteriyor ve çok iyi analiz ediyor. Cem Bey'in yardımıyla daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Çevremdeki kişilere de tavsiye ediyorum.

I
Randevu doğrulandı
• Konum: Alsancak • Psikoloji Randevusu

Cem bey ile 1 yıldan fazladır görüşme sağlıyoruz.yapmış olduğu terapiler sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum

Cem Bey'e arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Kendisine kaygı bozukluğu sebebiyle başvurdum. Süreç benim için oldukça verimli geçiyor, olumlu yönde değiştiğimi gözlemleyebiliyorum. Özellikle önerdiği kaynaklar ve çalışmalar sayesinde bilişsel davranışçı terapi hakkında da bilgi sahibi oldum. Bu bana sağlıklı düşünmeyi ve davranmayı öğretti. Artık zihinsel süreçlerimi daha iyi anlıyor ve yorumluyorum. Cem Bey'in seansları ve terapi sürecini verimli ilerlettiğini düşünüyorum, bu sebeplerle çevremde psikolog arayışı içinde olan kişilere de kesinlikle öneririm.

Cem Bey'e bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştığım psikolog tarafından yönlendirildim. Mental sorunlarım hayatımı büyük ölçüde etkilediği için ulaştım kendisine. Seanslarda daima nezaketini koruması, sabırlı ve ilgili olması kendisine itibar etmemi sağlayan en büyük etkenler. Birkaç seans gerçekleştirdik ancak kendimde meydana gelen gelişmeyi fark ediyorum. Kendisini çevreme tavsiye ederim.

Psikoloğumu Doktortakvimi sitesi üzerinden buldum. Kendisine depresyon ve kaygı bozukluğu nedeniyle başvurdum. İlk seanslardan itibaren bana güven veren bir ortam sundu. Yaşadığım sorunların kökenine inmeme ve çözüm yolları bulmama yardımcı oldu. Depresyonla başa çıkarken kullanabileceğim pratik yöntemler sundu ve kaygı anlarımı yönetmemi kolaylaştırdı.
Psikoloğumun yaklaşımı hem güven vericiydi hem de oldukça profesyoneldi. Bu nedenle kendisini çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

O
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Gaziemir • Psikoloji Randevusu

Cem beyle yaklaşık üç aydır görüşme sağlıyorum. Başladığım güne kıyasla duygu durumumda olumlu gelişmeler olduğunu fark ediyorum. Geliş nedenim kaygı bozukluğuydu bu konuda ilerleme kaydettiğimi düşünüyorum.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Bayraklı Lider Centrio • Randevu

Cem beye kaygı panik stres ile ilgili başvurdum kendisi çok ilgili inanılmaz tecrübesi ve Güleryüz’üyle beni eski neşeme geri dönmemi sağladı çok memnun kaldım benim gibi olumsuz düşünceleri kaygıları olan herkese tavsiye ederim daha 6 seans görüşmemize rağmen çok iyiyim kendisine sonsuz sevgiler sunuyorum………

Cem Bey'den çok memnunum ve çok güzel ilerliyoruz. 3. seansımızı yaptık 4. seansıma gideceğim. Cem Bey gayet güzel bir şekilde bize yardımcı oluyor. Dışarıdan görüş açısından bakıyor, yorumlayarak güzel destek veriyor. Kendisi ödev veriyor, ödevlerimizi aksatmadan yapıyoruz. O konuda kesinlikle tavsiye ederim.