Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Üroloji Randevusu
Laparoskopik Cerrahi
Lazer ile Taş Tedavisi
Mesane Kanseri Kapalı Ameliyatları
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Penise Şok Dalga Tedavisi (EDSWT)
Perkütan Böbrek Cerrahisi
Sistoskopi Ve Üreteroskopi
Sünnet
Testis Tümörüne Yönelik Retroperitoneal Kitle Rezeksiyonu
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Transuretral Mesane Tümörü Rezeksiyonu (TURT)
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Üreteroskopik Taş Cerrahisi
Üretra Ameliyatı
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Şok Dalga Tedavisi (ESWT)
se...n
Böbrek taşı ile ilgili lazer ve Perkutan ameliyati oldum beni bu dertten kisa surede kurtulmama sebeb olan Cem bey e cok ama cok tesekkurlerimi sunarim . Böyle bir sorunuz varsa kesinlikle Cem beyi öneririm.. İşinde çok başarılı bir hekim. Oldugunu soyleyebilirim Kendisine yine çok teşekkür ediyorum.
em...
Öncelikle Cem hocama çok teşekkür ederim 10 taneye yakın doktor gezdim fakat olumlu sözler ile karsışmadım Cem hocamı tanıdım hayatımda gördüğüm doktorlardan en iyisi diyebilirim Varikosel ameliyatımı yaptı Allah razı olsun ilgisi tanısı ve ameliyatı yaptıktan sonra sürekli iletişimdeydik tekrardan Cem hocaya çok teşekkür ederim adı tarihe geçmesi gereken doktorlardan biri çok sağolsun üroloji deyince Cem hoca gerisi yalan
bo...n
Kendisiyle öneri üzerine tanıştığım değerli bir hekim arkadaşım. Nezaketi ve tedavi sürecindeki bilgi aktarımı ayrıca tecrübe ve deneyimiyle bu ülkenin böyle değerli hekimlere ihtiyacı var dediğimiz değerli hocamız. Uzun zamandır çocugumuz olsun diye dua ederken bize eşikten sunulan ışık oldu kendisine çok teşekkür ediyoruz. Elleriniz şifa olsun Op. Dr. Cem Alan
ya...
Hislerime güvenerek ilk defa gittiğim ve beni yanıltmayan Cem bey ve Ekibinden Allah razı olsun
Çocuğumun alınmak üzere olan böbreğini verdiği kritik karar ile ameliyat ederek kurtardı.çok teşekkürler Cem bey...
m....g
Cem hocaya böbrek taşı ağrısı ve tedavisi için başvurdum. Lokal anestezi ile böbrek taşı ameliyatı ve stent takılma-stent çıkarma operasyonu oldum. Alanında uzman ve yetkin bir hoca olarak değerlendiriyorum. Yeniliklere açık, hastasına gayet anlaşılır bir dille açıklama yapan ve çok çekindiğim ameliyat sürecinin stresini psikolojik olarak ta hiç bir endişeye mahal vermeden atlatmamı sağlayan neşeli esprili bir hocadır. Kendisine teşekkür ederim.
ce...z
Arkadaşım tavsiyesi üzerine Cem hocaya tedavi için gittiğimde dostane yaklaşımı ile tedavi sürecine başladık kısa bir sürede sol böbreğindeki taşı itina ile kırdık tedavi süreci ve sonrasında ciddi bir şekilde takip etmesi beni çok fazla memnun etti emeğinden dolayı Allah razı olsun çok teşekkür ederim kendisine buradan
Gerçekten işinin ehli dürüst ve samimi birisi
ib...m
Cem bey, konusunda uzman ve hastalarına güven veren bir hekimdir. sağ böbreğimdeki sıvı kisti kapalı ameliyatla çok başarılı almıştır. ameliyat öncesi ve sonrasında gerekli tedavi sürecimi çok iyi yöneterek problemsiz şekilde taburcu etmiştir. ameliyat sonrası tüm kontrollerimi yaptırarak bana güvende olduğumu hissetmiştir. kendisine çok teşekkür ederim.
ko...y
Üretra Darlığı ameliyatımı yapan ve beni büyük bir eziyetten kurtaran, güler yüzlü, ayrıntılı açıklamalar yapan ve işinin ehli doktorum. İlginiz, alakanız ve tam aydınlatıcı açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. Bu arada rahatsızlığım için kendisinden önce gittiğim doktorlar rahatsızlığımın ne olduğunu tam olarak tespit edememişlerdi veya çok umursamadılar bilemiyorum. Cem Bey ilk muayenede tespitini yaptı ve beni büyük bir dertten kurtardı. Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız :)
bi...r
Böbrek taşının lazerle kırılması ile ilgili bir operasyon geçirdim. Operasyonun hem öncesi hem sonrası çok iyi geçti. Cem bey hem ilgisi hem alakası ile hastaya kendisini iyi hissettiriyor. Böyle bir sorunuz varsa kesinlikle Cem beyi öneririm. Ameliyatla ilgili süreçleri merak ettiğimden kendisi ameliyatı izlememe izin verdi ve operasyon sırasında bile bilgilendirmeye devam etti. İşinde çok başarılı bir hekim. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Hasta
2 AY ÖNCE BÖBREK TAŞI AMELİYATI OLDUM.AMELİYAT GAYET İYİ GEÇTİ.ŞUANA KADAR HİÇBİR SIKINTI YAŞAMADIM.TEŞEKKÜRLER CEM HOCAM.
Cem Alan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Alan, Üroloji. Size Cem Alan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoüroloji, Lazer ile Taş Tedavisi, Üreteroskopik Taş Cerrahisi, Böbrek Kanseri Laparoskopik (Kapalı) Ameliyatları, Perkütan Böbrek Cerrahisi, Plazma Kinetik Prostat Cerrahisi, Prostat Biyopsisi.
Cem Alan adresi nerede?Cem Alan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Üstü Symbol AVM (Koçtaş) Yanı Başiskele
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Alan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Alan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cem Alan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cem Alan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Cem Alan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Alan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Alan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Alan hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Cem Alan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cem Alan hangi sigortaları kabul ediyor?Cem Alan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Cem Alan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Başiskele bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar
Başiskele bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ürologlar
Başiskele bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ürologlar
Başiskele bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ürologlar
Başiskele bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ürologlar
Başiskele bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Ürologlar
Başiskele bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ürologlar