er...r
İleri derecede bel fıtıgı ve bel kayması olan bir hastaydım çok şiddetli ayak agrısıyla 17-ocak-2020 tarihinde kendisine başvurdum Emar sonucu omurgamda çok yerde sorun oldugunu ve ameliyattan başka cözüm olmadını söyledi Ameliyat olmaktan korktugum ve kaçtıgım halde agrılarımın geçmiyecegini söylemesiyle ve bana verdigi güvenle ameliyat olmayı kabul ettim Kendisine teslim oldum Çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi 10 tane platin takıdı fakat hiçbirşey korktugum kadar olmadı Kendine sonsuz teşekkürler ediyorum işini temiz ve iyi yapan hastasıyla ilgilenen bir doktor. Şansınız varsa böyle bir hastalıkla yaşıyosanız mutlaka onu bulun Erdogan Karademir
Cem Alkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Alkan, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Cem Alkan adresi nerede?Cem Alkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Torasan Mahallesi Özbek Yolu Caddesi No:15 Urla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Alkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Alkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Alkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Alkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Alkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Alkan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Cem Alkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İzmir Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak Beyin Ve Sinir Cerrahları