Folkart Time 2.Blok 296/1 Sok. K:4 D:412, İzmir
Doç. Dr. Cem Aslan Muayenehanesi
k.....
Çok zorlu bir ameliyat olarak duyduğum meme toparlama ameliyatında bir gecede kendimi toparladım çok rahat hayatıma devam ettim konforlu bir ameliyattı
g.....
5 gun once Cem Bey gogus buyutme diklestirme ve yag enjeksiyon ameliyatımi gerceklestirdi. Tum surec benim icin cok rahat gecti. Ameliyatimin ertesi gunu araba kullanip eve kendim donebildim. Agrisiz gecti ve suanki goruntu cok hos. Kendisinden ve ekibinden cok memnun kaldim
Rahatlatıcı olumlu güleryüzlü doktorum bbl amaliyatı oldum rahat bir süreç geçirdim
u....y
Dr.Cem bey ve ekibinin ilgilerinden memnun kaldık.Eşimin revizyon rinoplasti ameliyatini ve gözaltı ile göz kapağı ameliyatı ni yaptırdık.Süreç gayet başarılı geçti.Dr.Cem beye gönül rahatlığıyla tedavinizi yaptırabilirsiniz.
Cem Bey, ilgili, titiz ve özenli bir doktor; hastasını iyi takip ediyor. Göz kapağı operasyonu geçirdim ve memnun kaldım. Kendisini kesinlikle tavsiye ederim.
ed...a
İyi ki diyorum Dr.Cem Aslan bulmuşum iyii kii çok memnunum Almanyadan geldim ameliyat olmak için.
Ablam da Cem beyde Ameliyat oldu onun burnunu çok beğeniyordum.
Tam istediğim şekilde yaptı burnumu çok mutluyum.
Süreç de çok güzel geçti.
Yine olsa yine Cem beyde yapardım.
Cem bey ve Asistanları çok güzel sevgi dolu insanlar Çok ilgilendiler benimle.
Çokk Teşşekür ederim artik güzel bir burnummm varrrr
se...ç
Göz kapağı ameliyatı oldum, gayet iyi geçti, çok rahat ve güvenli bir ortamda, işini ciddiyetle tapan ekip tarafından gerçekleştirilen ameliyatım çok başarılı geçti, teşekkür ediyorum
İkı ay önce karın germe ameliyatı oldum. Ekibinin hasta takip sistemi,herkesin güleryüzlü olması ve ortamın hijyenik olması bakımından mükemmel bir ekip. Cem beyin hasta takibi, gösterdiği özen ve ilgi cok iyi. İyi ki Cem beyi tanımışım,sonuçtan cok memnunum,cok tesekkur ederim.
Hocama dolgu ve botoks uygulaması için gittim sonuçtan çok memnun oldum herkese hocama gitmesini tavsiye ederim.
Hasta
Cem Aslan hocamız ve sağlık ekibi tam anlamıyla mükemmel. Cem Aslan hocamızın ve sağlık ekibinin uzmanlığı, profesyonelliği ve cana yakınlığı takdire şayan. Gönül rahatlığı ile kendinizi teslim edebileceğiniz bir ekip çalışması. Sağ memem CA nedeniyle alınmıştı. Meme rekonstrüksiyon operasyonları sırasında tüm aşamaları anlayabileceğimiz şekilde bütünüyle anlatıp, psikolojik ve bedensel olarak rahatlamamı sağladığı için sonsuz teşekkürler.
Cem Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Aslan, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Cem Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Cem Aslan adresi nerede?Cem Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Folkart Time 2.Blok 296/1 Sok. K:4 D:412 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Aslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cem Aslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cem Aslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Cem Aslan hangi dilleri konuşuyor?Cem Aslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cem Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Aslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cem Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Cem Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cem Aslan hangi sigortaları kabul ediyor?Cem Aslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra