a....
zehirli guatır sebebiyle tiroidimin alınması gerekiyordu. Tam 1 sene gitmediğim doktor hastane kalmadı. Ta ki Cem hocam karşıma çıkana kadar. ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgiliydi iyi ki yollarımız kesişti doktorum oldu. Doktordan öte çok iyi güvenilir biri
na...ı
cem hocaya lenf bezlerimdeki nodüller için gitmiştim.allah ondan razı olsun hem samimi hem de işinin hakkını veriyor bilgisi tecrübesiyle iyi ki var .
se...n
Cem hoca mükemmel bir Cerrah, ama herşeyden önemlisi mükemmel bir insan.Sizinle hastası gibi değil, ailesinden biriymiş gibi ilgileniyor.Benim boğazımın her iki tarafında çok büyük nodüller vardı, farklı hastanelerde, birçok doktora gittim, Arkadaşımın tavsiyesiyle Cem hocaya gittim.Gittiğim ilk andan ameliyatım bitene, hatta iyileşip gittiğim kontrollerde bile benimle çok ilgilendi.Sayesinde çok iyiyim.Cem hocam Allah sizden razı olsun.ıyiki varsınız. Allah sizin gibi hekimlerin eksikliğini göstermesin.Troid ve meme probleminiz varsa Cem hocaya tereddütsüz gidebilirsiniz...
mu...r
bence mükemmel allah razı olsun inşallah hocamızdan
Cem Azılı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Azılı, Genel Cerrahi.
Cem Azılı adresi nerede?Cem Azılı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Azılı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Azılı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Azılı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Azılı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Azılı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Azılı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Cem Azılı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar