Yandal Uzmanlığımı ise yine Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden aldım. Nöroloji Board Sınavında Türkiye 3.sü olarak Avrupa Board Sınavı için burs kazandım. Avrupa Board Sınavını başarıyla tamamladım. Doçentlik belgemi 2023 yılında aldım. Daha önce İstanbul, Şanlıurfa, Afyonkarahisar ve Hatay'da görev yaptım. Halen Hatay/İskenderun'da görev yapmaktayım. EMG (iğne EMG), EEG, Polisomnografi (Uyku Testi), Migren ve diğer baş ağrıları, Botox, Nöral Terapi, Epilepsi, Nöromüsküler hastalıklar, Uyku hastalıkları ve Baş dönmesi (vertigo) özel ilgi alanlarımı oluşturmaktadır.
Nöroloji Randevusu
Epilepsi Testi
Felçli Hasta Takibi
Girişimsel Ağrı Tedavisi
Özel Palmiye Hastanesi
GON Blokaj (Oksipital Sinir Blokajı)
Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları
Horlama Tedavisi
Karotis Ultrasonu
Özel Palmiye Hastanesi
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Migren Botoksu
Tetik Nokta Tedavisi
Uyku Testi (Polisomnografi)
Video EEG
i.....
Bayılma nedeniyle başvurdum, uzun ve detaylı muayene etti ilgiyle dinledi. Açıklamaları ve bilgilendirmesi güzeldi. Aynı gün MR ve EEG çekilip diğer tetkikleri tamamladım ve sonucu aldım. Alanında çok deneyimli ve donanımlı olması nedeniyle tercih ettim memnun kaldım. Randevu saatimden 5 dakika gecikmeli girdim
Çok şiddetli baş dönmesi ve kusma nedeniyle cem beye başvurdum, vertigo teşhisi koyarak bazı manevralar uyguladı. 1 haftalık ilaç tedavisinin ardından şikayetlerim geçti. Oldukça ilgili ve açıklayıcıydı. Randevu alarak gittim kısa bir süre gecikme yaşandı fakat oldukça detaylı muayene etti
t...
5 yıldır küme tipi baş ağrısı ile uğraşıyorum. Şans eseri Cem Bölük doktoruma başvurdum. Daha önce bir çare bulamamışken, Cem Bölük doktorum ilk muayenede doğru teşhisi koydu ve direkt çözüm buldu. Tedavi süresince çok ilgili davrandı. Herkese gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir doktor.
f.....
Boyun agrisi sikayetiyle basvurdum, internet sitesinden randevu alarak gittim. Muayene suresinin uzun olmasi ve sikayetlerimi uzun sure dinleyerek detayli aciklama yapmasi olumluydu. Igneli emg ve mr sonrasi teshisim konuldu. Ameliyata ihtiyac kalmadan ilac tedavisi ile yakinmalarim geriledi
y.....
Parkinson hastaligim nedeniyle randevuyla başvurdum. Randevumdan 10 dakika gecikmeli girdim fakat doktorumuzun yaklasimindan memnun kaldım. Hastalığın hakkinda uzun ve açıklayıcı bilgiler verdi, tum sorularimi sabirla dinledi ve yanıtladı. İlaç düzenlemesi sonrası titremelerim oldukça azaldı. Randevuyla basvurmanizi ve uzun zaman ayirmanizi tavsiye ederim
he...i
Yıllardır migren başağrısı yaşıyorum. Son dönemde neredeyse her gün başım ağrıyordu. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine randevu aldım, Cem bey sinir blokajı veya Migren Botox'u önerdi. Böyle bir tedavi yöntemi olduğunu bilmiyordum. Enjeksiyonu yaptırdıktan sonra ağrılarım oldukça azaldı. Eskisi gibi şiddetli ve sık atak yaşamıyorum. Herkese tavsiye ederim
m....ş
Bel fıtığı rahatsızlığım nedeniyle doktor beye iğneli EMG yapılması için başvurdum. Telefonla randevu alarak gittim. Oldukça hızlı ve basit şekilde işlem aynı gün tamamlandı. Korktuğum gibi olmadı hafif ağrılı fakat dayanılmayacak bir işlem değildi. İlgili, güleryüzlü ve rahatlatıcı bir yaklaşımı vardı.
a...
Dr. Cem Bölük, yaşadığım şehirdeki bir hastanede göreve başladı. Migren rahatsızlığım nedeniyle başvurdum ve doktor son derece ilgiliydi. En çok beğendiğim özelliği, açıklamalarının net ve anlaşılır olması ile birlikte güven vermesiydi. Doktorumu çevreme öneriyorum, hatta kendi annemi de doktor beye götürmeye başladım.
m...
Cem Bey’e hastaneden randevu alarak ulaştım. Migren, beyinle ilgili rahatsızlığım var ve bu sebeple başvurdum. Doktorumun uyguladığı migren tedavisinden memnun kaldım. En beğendiğim özelliği ise çok ilgili olmasıydı. Tavsiye ederim.
ö...
Kuzenim tavsiye etmişti kendisi doktor beyden cok memnun kalınca bende şikayetlerim üzerine başvurdum. Şiddetli baş ağrılarım için başvurdum. Tedavi sürecimden çok memnun kaldım. Yapmış olduğu tedavi ciddi farkla hayat konforumu yükselten bir sonuç aldım. Doktorumun en beğendiğim özelliği öncelikle şikayetimin var olan şimdiki düzeyin öncesini araştırması, dinlemesi, yapılan işlemlerini sorgulaması benim için neyin daha öncelikli olduğunu detaylı anlatması oldu.Güler yüzlü bilgili bir hekim.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Cem Bölük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Bölük, Nöroloji. Size Cem Bölük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Karotis Ultrasonu, Polisomnografi, Uyku Testi (Polisomnografi), EEG (Elektroensefalografi), Elektromiyografi, Epilepsi Tedavisi, Epilepsi Testi, Botoks.
Cem Bölük adresi nerede?Cem Bölük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İ.İnönü Mah. 720 Sok.No:16 İskenderun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Bölük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Bölük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cem Bölük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cem Bölük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Cem Bölük hangi dilleri konuşuyor?Cem Bölük ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cem Bölük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Bölük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Bölük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Bölük hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Cem Bölük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cem Bölük hangi sigortaları kabul ediyor?Cem Bölük tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.