ze...l
İlk gebeliğim ve 2. Kontrolden itibaren Cem hocamızla devam ediyoruz. Aklımıza gelebilecek gelemeyecek her konuda detaylıca açıklama yapması, hep güleryüzlü oluşu sayesinde her kontrolden mutlulukla ayrılıyoruzbilmediğim bir şehirde olduğum için bu yorumlar benim için çok önemliydi bu yüzden yazmak istedim. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz
se....
Başka bir doktor tarafından dış gebelik olabileceği söylendiği için bir doktorun daha görüşünü almak istedik. Yeni bir doktor arayışına girdiğimizde Cem Bey’le tanıştık ve bu süreçteki en büyük şansımız kendisi oldu. Normal bir gebelik süreci ardından sezeryan doğumla bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım.
Bu süreçte her şeyi en ince detayına kadar açıkladığı için, gereken tüm önlemleri aldırdığı için, en önemlisi tüm gebelik süresi boyunca desteğini ve ilgisini asla bırakmadığı için kendisine ne kadar teşekkür etsek az.
32. Haftama girdiğimde mecburen doktor değişikliği yaşamıştım ve haliyle tedirginlikte olmuştu. Doğuma bu kadar az zaman kala hangi doktora güvenceğimizi araştırmaya başlamıştık. Yine aynı hastaneden olan Cem bey ile rapor alma sırasında tanıştık ve o kadar memnun kaldık ki hiç bir şey tesadüf değilmiş. O kadar detaylı anlatıyor ki her şeyi ve o kadar ilgiliydi ki hastalarıyla ekstra soru sormanıza gerek bile kalmıyor. Sorsanız bile her soruya itinayla kafanızda soru işareti kalmayacak şekilde cevap veriyor. Bizim iyi ki yolumuz kesişmiş ve iyi ki tanımışsınız. Doğumumuzda Harika geçti sayesinde.
Cem Dağdelen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Dağdelen, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Cem Dağdelen adresi nerede?Cem Dağdelen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Isparta Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Dağdelen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Dağdelen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Dağdelen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Dağdelen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Dağdelen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Dağdelen hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Cem Dağdelen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.