Meslek yaşamımı Ankara'da sürdürmekteyim. 2011 yılında başlamış olduğum Lisans eğitimimi Başkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde 2016 yılında tamamladım. 2016 yılında başlamış olduğum Yüksek lisans eğitimimi Ufuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde tamamladım. 4 yıllık mesleki deneyimim boyunca rehberlik servisleri ve psikolojik danışma merkezleri bünyesinde çalıştım.Şu anda gerçekleştirdiğim psikoterapi görüşmelerinde Bilişsel Davranışçı Terapi ve Şema Terapi tekniklerini danışanın ihtiyacına uygun olarak uygulamaktayım.
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Psk. Dan. Cem Devezer adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Cem Devezer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Devezer, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Cem Devezer adresi nerede?Cem Devezer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Devezer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Devezer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Devezer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Devezer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Devezer ile iletişime geçmenizi öneririz.