20'lik Diş Çekimi
İhsaniye Mah. FSM Bulvarı İlknur Sok. Bulvar 224 Sitesi A-Blok Kat:6 Daire:12, Bursa
Diş Beyazlatma
Diş Dolgusu
Diş Çekimi
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Kanal Tedavisi
Tam Ve Parsiyel Protezler
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
ya...ş
Dis agrisindan kafami duvarlara vurma noktasinda ve kendi dis hekimimi kaybetmenin boslugunda dis hekimi arayisina girdim. Sagolsun cok yogun bir gununde tum kadro guler yuzuyle cok hizli yardimci oldular. Eli cok hafif, cok guler yuzlu. Kesinlikle memnun kalirsiniz. O koltukta gulerek tedavi olacaginizdan eminim.
ay...k
Bursa ya yeni geldiğimden dolayı diş hekimi arayışına girmek zorunda kaldım. Bu siteden de Cem Beye ulaştım. Bu arada da 3 diş hekiminede muayene oldum, inanılmaz uygulamalar yapmaya kalkacaklarınıda Cem Beyle tanışınca anladım. Benim için uyguladığı tedavi ve anlayış için Çok teşekkür ederim.
Eğer güvenilir, dürüst, güler yüzlü, titiz ve hijyenik bir diş hekimi arıyorsanız, işte o Cem Ersoy.
tu...m
20’lik diş sürekli sıkıntı yaratıyordu ve çektirmek istiyordum ama bir yandan da çok korkuyordum. Dişçi korkunuz olupta Cem beyin muayenehanesine gidince yenmemek imkansız.Profesyonelliği ,güleryüzü ve çok sabırlı oluşuyla müthiş bir hekim.Çekim işlemini başarıyla tamamladık.Hiçbir sıkıntım kalmadı.Ayrıca dolgu işlemleri de yaptırdım.Çok memnunum.Sayesinde dişçi koltuğu kabus olmaktan çıktı.Çok teşekkür ediyorum.Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
tu...m
Dişçi korkunuz olupta Cem beye gidince yenmemek imkansız.Profesyonelliği ,güleryüzü ve çok sabırlı oluşuyla müthiş bir hekim.Yaptırdığınız ya da yaptıracağınız işlemin her aşamasını tane tane anlatımıyla da öğrenmiş olmakla kalmayıp,içiniz rahatlayarak,zamanın nasıl geçtiğini de anlamıyorsunuz.Tedaviniz en güzel şekilde tamamlanmış oluyor. Ailecek hekimimizden çok memnunuz.Emeğine sağlık.Sonsuz teşekkürlerimizle.Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.Cem bey işinin en iyisi…
şe...g
Dişçi koltuğuna oturup da mutlu kalkılır mı? Kalkılıyormuş :) Cem Bey çalışmaya başladığında sadece onun her detayı anlatmasını ve arka planda çalan Frank Sinatra'yı dinliyorsunuz, zamanın nasıl geçtiğini anlamadan dişlerinizdeki problem çözülmüş oluyor.
Detayları bilmek isteyen ve benim gibi meraklı ve sabırsız biriyseniz Cem Bey tam size göre bir diş hekimi...
se...p
Sevtap_mart 2016__Cem Ersoy Bey'i , tesadüfen internette dìş hekimi ararken buldum. Hakkında yapılan güvenilir yorumlardan ,randevu alıp giderek şansımı denedim. İyi ki denemişim.Dolgu için aldığım randevuda korkarak-titreyerek oturduğum dişçi koltuğundan mutlu huzurlu şekilde kalktım.Sabırlı anlatımı itinalı çalışmasıyla gönül rahatlığıyla diyebilirimki gözü kapalı gidilebilir başarılı bir hekim.Ben çok MEMNUN kaldım.Burada yorumları okuyan tanımadıklarıma dahi TAVSİYE EDİYORUM inanın bu sözüme, eminim sizde memnun kalacaksınız . Emeğinize , elinize sağlık Cem Bey.Teşekkürler.
vi...n
Cem beyi tanıyalı 2 yıl oldu ve malesef artık dişçi ye gitmiyorum.Malesef diyorum çünkü gerek güler yüzlülüğü olsun gerek profesyonelliği olsun anlata anlata bitiremiycem.Sürekli dişleri problemli biri olarak artık hiç problem yaşamıyorum işini yaparken size her detayı anlatmasıda ayrı bir jest kısacası bana diş doktoru dediklerinde aklıma gelen isim CEM ERSOY herkese tavsiye ederim teşekkürler cem bey...
bo...6
Diş beyazlatma tedavisi gördüm Dt. Cem Ersoy bu işte en iyilerden bir tanesi rahatlıkla tavsiye edebilirim
Cem Ersoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Ersoy, Diş Hekimi. Size Cem Ersoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Dolgusu, Tam Ve Parsiyel Protezler, Diş Beyazlatma, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Kanal Tedavisi, 20'lik Diş Çekimi, Diş Çekimi, İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri.
Cem Ersoy adresi nerede?Cem Ersoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mah. FSM Bulvarı İlknur Sok. Bulvar 224 Sitesi A-Blok Kat:6 Daire:12 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Ersoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Ersoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cem Ersoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cem Ersoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cem Ersoy hangi dilleri konuşuyor?Cem Ersoy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cem Ersoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Ersoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Ersoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Ersoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Cem Ersoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri