Avrupa Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği (EABCT) Tarafından Akredite Psikoterapist,
Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği (KDT) Tarafından Akredite Psikoterapist,
Cinsel Eğitim ve Tedavi Araştırma Derneği (CETAD) Tarafından Akredite Cinsel Terapist
Kabul ve Karalılık Terapisti (ACT) olarak çalışmaktadır.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi' nden 2006 yılında mezun olmuştur.
2012 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde Psikiyatri Anabilim Dalında psikiyatri uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.
2012-2015 yılları arasında Ordu Ünye Devlet Hastanesi' nde mecburi hizmetini tamamlamıştır.
2015-2019 yılları arasında Gemlik Devlet Hastanesi' nde çalışmıştır.
2019 Kasım ayı itibari ile kendi muaynehanesinde hizmet vermektedir.
Psikiyatri Randevusu
Konak Mahallesi Lefkoşa Caddesi No:54 Mescioğlu Plaza Kat:3 Daire:11 Nilüfer, Bursa
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Cinsel Terapi
Cinsel İktidarsızlık Tedavisi
Depresyon Anksiyete Stres Ölçeği
Cem Gündüz Muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
pe...n
Cem Bey işinde o kadar profesyonel ki zaman içerisinde tüm ifadeleri hayatın olağan akışında zihninizden geçiyor ve hayatınız güzelleşiyor. İlk tanıştığımız zaman daha önceki tecrübelerimden dolayı sürecin bende çok iyi bir etki yaratacağına inanmıyordum. Ancak şimdi hem terapi gününü iple çektiğim yakın arkadaşım hem de hayatımı daha kaliteli yaşamam için öğretmenim. Ben iyi ki tanımışım ve umarım bir gün herkes Cem Bey ile tanışır.
m....0
Bir tanıdığım tarafından psikoz hastalığım ile ilgili olarak terapi almıştım, özenli ve titiz çalışması sayesinde büyük ölçüde kurtuldum, tekrardan minnettarlığımı sunarım
n...
Yaklaşık 2 senedir Cem Bey ile beraber ilerliyoruz. Bir doktorun kendini güncellemesi çok önemli. Cem Bey, danışanına faydalı olabilmek adına kendini sürekli güncelleyen bir doktor. Kaygı bozukluğu teşhisi sebebiyle şema terapisi alıyorum. Sürecinden ve kendisinden çok memnunum. Etrafındakilere de tavsiye ediyorum zaten.
e...
Doktoruma referans vasıtasıyla ulaştım. Anksiyete bozukluğu şikayetim vardı. Doktorum bana BDT ve metakognitif terapi uyguladı ve iyileşmeme çok katkısı oldu. Cem Bey hem bilgisiyle hem de tecrübesiyle hayatımı aydınlattı. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.
n...
Cem Bey'i internetten gördüm, Balıkesir'de yaşamaktayım. 25 yıldan daha uzun bir süredir depresyon ve yaygın anksiyete ile savaşıyorken yollarımız kesişti. 1 yıla yakın birlikte ACT tedavisi almaktayım. Cem Bey, son derece mesleğinin gerektirdiği donanıma sahip, danışanını birebir takip eden her ince ayrıntıyı hafızasında tutan ender uzmanlarımızdandır. Cem Bey ile çalışmaktan son derece memnunum. Tavsiye ederim.
h....y
10 yıldır Major Depresyon ile mücadele ediyorum. 5-6 psikiyatri hekimi ile çalıştım. Rahatsızlık üstüme yapışmıştı. Sonra Dr. Cem Bey ile tanıştım. Yaklaşık 2 senedir beraber çalışıyoruz. Kendisi çok idealist, çok çalışkan, hayatı işi ve evi, mükemmel bir öğretmen, ve terapi sırasında harika bir dost. Biliyorum onun hakkında hangi kelimeleri kullansam kelimeler kifayetsiz kalır. Bir şiir gibi yaşadıklarımız. Gerçek olamayacak kadar uzak, ama bir o kadar da yakın. Her şey bitti son 3 ay içerisinde. İnanılır gibi değil. İyiyim hemde çok iyi ve mutluyum. Dr.Cem Bey hiç bir zaman yılmadı, bende onunla birlikte sabrettim. Allahıma ve ona şükürler olsun. İyi ki varsınız
is....
Cem hoca ile uzun süren bir danışma sürecimiz oldu. Kendisi henüz ilk seansta cana yakın tavrı ve verdiği detaylı bilgiler ile sizi rahatlatıyor. Ben robotik seanslardan hoşlanmayan birisi olarak yaklaşımından çok memnun kaldım ve kendisine karşı çok rahat hissettim. İlk görüşmede daha bu güveni yaratıyor. Zaten kısa bir süre içinde de tedaviye yanıt alabildik. Aradan geçen sürenin ardından artık eskisi gibi yüksek kaygılı ve kendini kontrol edemeyen birisi değilim. Kesinlikle tavsiye ederim.
ys...n
Merhaba Cem bey in 1,5 yıldır danışanıyım.Okadar güzel ilerledik ki şuan çok iyiyim.Çok zor bir sürecim oldu.Kendisiyle tanıştıktan hemen sonra toparlanmaya başladım.Ben artık bütün inancımı kaybetmiş hayata bu şekilde olumsuz bakmayı kabullenmiştim.Cem bey bana öyle tedavi uyguladı ki bütün bakış açım değişti.Cem beyle EMDR yaptık.Çok güzel geçti geçmişe dayalı yaşadığım aklımdan çıkaramadığım herşeyi bu sayede yaşayarak tamamladık.Artık aklıma gelmiyor o korkuları yaşamıyorum.Ben kurtuldum yaşama bakışım çocuklarımla ilgilenmem bile değişti.Cem beyi size hiç düşünmeden tavsiye ediyorum.Ben başardım sizde başarın.
Yaklaşık iki yıldır OKB ile uğraşırken tavsiye üzerine Cem beyle görüştüm. Sıkıntılı günlerden sonra artık çok iyiyim. Cem beye teşekkürler.
Cem Gündüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Gündüz, Psikiyatri. Size Cem Gündüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Psikoterapi, Çift Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi, Cinsel Terapi, Psikiyatrik İlaç Tedavisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Yetişkin Hasta Psikoterapisi.
Cem Gündüz adresi nerede?Cem Gündüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak Mahallesi Lefkoşa Caddesi No:54 Mescioğlu Plaza Kat:3 Daire:11 Nilüfer Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Gündüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Gündüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cem Gündüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cem Gündüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Cem Gündüz hangi dilleri konuşuyor?Cem Gündüz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cem Gündüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Gündüz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cem Gündüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Cem Gündüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler