gü...n
Cem hoca ile 4sene önce kolonoskopi yaptırmam gerekti korka korka gittim gülen yüzü ve sohbeti ile bittiğini bile anlamadım kardeşimin sayesinde tanıdım kısmetse kontrol için gideceğim sizi seviyoruz hocam..
es...l
Sayin cem kalayci hocamizi, yillardir tanirim.herkes bilirki, cem hoca alaninda tek basina yurumektedir.hastanenizide bu yuzden, biz hastalar kadar sansli buluyorum.ayrica mutevaziligi gibi bir cok insani degerleri de , ornek olacak sekilde sergiliyen cem hocamlza, kendim, kizim ve su anda hastanenizde yatan, kardesim tuna tulin gulsever adina da cok tesekkur ederim.cem hocaya ve ailesine omur boyu mutlu , saglikli yasm dilegiyle, iyiki varsin cem hoca. ESRA HOSKAL
mu...a
İşinin ehli çok iyibir doktordur. Midesinden yıllarca hasta olan babamı çok kısa sürede iyileştirdi.
ha...r
Ben bu doktor sayesinde su an hayattayim bir yil ugrastim butun cevremden duydugum doktorlsra gittim ama sonuc vermedi onun sayesinde dikkati sayesinde suan ksnserli bir hasta deyilim kacinilmaz sondu oysaki akkah onfan ve onu dogurndsn razi olsun
öz...i
Birçok asık yüzlü ve paragöz doktordan sonra güleryüzlü ve positif yaklaşımıyla Dr.Cem bey beni iyileştirdi.Kendisine çok minettarım. Doktorluk çok zor bir meslektir fakat unutmayalımki hastalar bazen ağrı içinde gittiklerinde doktordan özel ilgi beklerler.Biraz güler yüz hastaları motive eder.İşte tüm bu özellikler ve işinin uzmanlığı cem beyde mevcut. Bu yüzden kendisini tüm konusu ile ilgili hastalara tavsiye ederim.
m....r
Cem bey sayesinde hayatim kurtuldu kendisine minnettarim. Diger hasta arkadasiminda belirttigi gibi mukemmel bir doktordur. Cok tesekkurler hocam.
gü...ı
Prof.Cem Kalaycı mükemmel doktorluğunun yanında çok mükemmel, mütevazi, güleryüzlü ve sevecen bir insandır. 1997 yılında yakalandığım Hepetit c hastalığımda tanıdığım ve bu gün yaşıyor olmama sebep olan büyük kurtarıcımdır. Ben ve ailem yaşadığımız sürece kendisine müteşekkir kalacağız. Sevgili doktoruma nice sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyorum. İyiki varsınız allah sizi bizlere ve evlatlarınıza bağışlasın. Gülten Baltacı
Cem Kalaycı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Kalaycı, Gastroenteroloji.
Cem Kalaycı adresi nerede?Cem Kalaycı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Cad.No:82/4 Kızıltoprak Veyselbey Apt. İstanbul
- Feneryolu, Bağdat Cd. No:69 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Kalaycı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Kalaycı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Kalaycı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Kalaycı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Kalaycı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Kalaycı hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Cem Kalaycı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar