Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer
Ğİstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Ağrı Pompası
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Minimal Invaziv Cerrahi
MRI
Preoperatif Değerlendirme
X-Ray
he...i
Annemin bel kayması vardı.Yaş itibari ile ameliyata hiç bir doktor kabul etmiyordu fakat Cem Karabulut annemi ameliyat ederek başarılı bir şekilde sağlığına kavuşmasına yardımcı oldu.kontrolleri halen devam etmekte her gidişimizde herşeye dikkat edip muayenelerini detaylı yapması hekim tercihimizde bizim doğru bir karar verdiğimizi hatırlatmaktadır.Cem Karabulut sonsuz teşekkürler size
fi...
Yıllardır süren bel ağrılarına CEM beyin uyguladığı tedavi sayesinde çözüme ulaştım.Beyinnsinirde önerebilecegim tek hekim CEM KARABULUT teşekkür ederim
yı...ş
Çok tecrübeli, güven veren ve hastasını iyi anlayan bir doktor, ben 26 yaşındayım 01.10.2021 tarihinde Balta Limanı Kemik Hastanesinde Cem Karabulut tarafından ameliyat oldum, bir çok doktor a muayene olup ameliyat edilmemem gerektiğini söylediler ameliyatımın riskli olduğunu platin takılması gerektiğini söylediler öneri üzerine Cem hocaya gidip muayene olduğumda morel olarak beni çok rahatlattı önce ağrı tedavileri ve fizik tedavi önerdi bunlar işe yaramayınca tereddüt etmeden ameliyat önerdi, bende l4-5 de iki adet fıtık vardı sorunlu fıtığımı çok başarılı bir şekilde temizleyip aldı şuan yaklaşık 38 gün oldu yürüyorum oturur kalkarken hiç bir ağrım yok eğer Cem hoca olmasaydı beni başka doktor ameliyat etmek istemiyordu o şekil devam ederek omurgam fıtığa bağlı bir eğrilik oluştu ve eğrilik artmaya devam ediyordu Cem hoca sayesinde hepsinden kurtuldum, şuan hala eğriliğim var ve zamanla düzeleceğini söyledi, ihç bir zaman eskisi gibi olamayacağımı biliyorum kendisiyle de bu konu hakkında konuşmuştuk. Özet olarak çok memnun oldum 15 ay bu hastalık dan dolayı neler çektiğimi Allah biliyor beni bu ağrılarımdan kurtardı Allah yar ve yardımcısı olsun. Bundan sonraki süreçte daha iyi olacağım inşAllah.
za...r
gerçekten de çook iyi kaliteli çalışkan bir doktor.kendisine teşekkürler.bir ömür boyu sağlık diliyoruz.
Cem Karabulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Karabulut, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Cem Karabulut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: MRI, Preoperatif Değerlendirme, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Randevu, X-Ray, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Ağrı Pompası, Minimal Invaziv Cerrahi, Normal Randevu.
Cem Karabulut adresi nerede?Cem Karabulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı Sarıyer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Karabulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Karabulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cem Karabulut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cem Karabulut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Cem Karabulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Karabulut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Karabulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Karabulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Cem Karabulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Beyin Ve Sinir Cerrahları
Fatih Beyin Ve Sinir Cerrahları