na...n
92 yaşındaki annemi Cem beye muayene ettirdik. Cem hocam hastayı büyük bir titizlikle muayene ederek zorlu bir katarakt ameliyatı gerçekleştirdi. Kendisi son derece ilgili ve başarılı bir doktor, aynı zamanda da çok iyi bir insan. Hastaya yaklaşımı, ilgisi ve hasta yakınları ile kurduğu iletişim son derece güven verici. Bu nedenle kendisine teşekkür ederim, herkese de tavsiye ederim
Cem Kesim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Kesim, Göz Hastalıkları.
Cem Kesim adresi nerede?Cem Kesim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4 Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Kesim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Kesim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Kesim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Kesim bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Kesim ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Kesim hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Cem Kesim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Zeytinburnu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Zeytinburnu bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları