Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
ny...y
Babamın ani ölümü cenaze sırasında bebeğimin ateşinin yükselmesi ve burun akıntısından dolayı iyi biri için gittiğim ve birsürü laf işitip azarlanıp pişman olduğum biri Bebeğimin sadece yüzüne bakarak Raşitizm deyip beni duygusal yönden daha da dibe indirdi iyiki başka bir dr götürdüm bebeğimde raşitizm e dair hiçbir belirtisi olmadığını söyledi ben tabi başka bir dr a daha götürdüm çok şükür o da aynı şeyleri söyledi hiç memnun kalmadığım babamın vefatını söylememe rağmen azarlamadan geri kalmayan bir insan
si....
BENİM İKİ ÇOCUĞUMUNDA DOKTORUDUR ON NUMARA BİR ADAMDIR HEM İNSANLIK OLARAK HEM DOKTORLUK OLARAK TAVSİYE EDERİM KIZIMIN BÖBREK RAHATSIZLIĞINI CEM BEY BULDU BULMASA ÖNLEMİNİ ALAMAZDIK ALLAH MUHAFAZA FARKLI SONUÇLAR DOĞABİLİRDİ ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ İYİYİZ.
se...k
çocugum günlerce ateşli vede ishaldi çukurova çocuk hastanesin de günlerce tedaviiçin götürdüm fakat pek bir şey degişmedi bu yüzden dr cem beyin iyi bir tedavisinden sonra çocugum daha iyi teşekkürler,
os...r
Sayın Doktor Cem KESKİN'den çok memnunuz. Üçüz çocuklarımızın erken doğuma bağlı çeşitli sağlık sorunları vardı. Onun ilgi ve alakası sonucu iyileştiler, hiç bir sorunları kalmadı. Kendisinden allah razı olsun.
i̇...r
Sn. Dr. Cem Keskin, 2011 Şubat doğumlu kızımızın sürekli doktorudur. Bu güne kadar kendi emeklerimiz haricinde, Dr. Cem Keskin Bey'in muayeneleri ve tavsiyeleri sayesinde bebeğimiz hiçbir ciddi rahatsızlık geçirmedi. Bebeğimizin yaşadığı en ufak sağlık sorununda bile, doktorumuz en çözümcül ilgi ve alakayı göstererek bize çok yardımcı olmuştur. Dr. Cem Keskin Bey'e tüm yardımlarından dolayı teşekkür ederim...
ya...n
bugune kadar tanıdıgım en ıyı doktor cocuklarımızla kendı cocuguymus gıbı ılgılenıyor bu ılgısınden dolayı cok tesekkur edıyoum
yı...k
merhaba hocam oğlumu size getirdim sizden çok memnunum 3.doktor gezdim sizin gibi ilgilen medi allah razı olsun hocam
Cem Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Keskin, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Cem Keskin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Büyüme Hormonu Testi, Periton Diyalizi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Yenidoğan Takibi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Yenidoğan Işitme Taraması, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Apgar Skoru.
Cem Keskin adresi nerede?Cem Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tahsilli Mahallesi, Kozan Cad., (Tren Yolu Yanı) No:321, 01240 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Keskin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Keskin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Keskin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Keskin hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Cem Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tarsus Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ceyhan Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıçam Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (2)Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla