2004-2006 Yıllarında Ardahan Asker Hastanesi, 2006-2014 yıllarında İzmir Askeri Hastanesi, 2014-2016 yıllarında Kıbrıs Askeri Hastanesi, 2016-2018 Yıllarında Gelibolu Devlet Hastanesi ve 2018-2020 yıllarında Hatay Şehir Hastanesi’nde görev yapmıştır. 2020 yılında emekli olduktan sonra İzmir’e dönüş yapmıştır. 1 yıl Özel bir Tıp Merkezinde Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında hizmet vermiştir.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Ilıca Mahallesi 5003. Sokak No:58, Çeşme
Medicana Çeşme Tıp Merkezi
Ilıca Mahallesi 5003. Sokak No:58, Çeşme
Medicana Çeşme Tıp Merkezi
be...n
Cem Bey’le hamilelik sürecimde tanıştım ve kendisinden çok memnunum. Şimdi bebeğim çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağımda. Kendisine istediğiniz her zaman ulaşabiliyorsunuz. Çok sıcakkanlı ve görevini gerçekten layıkıyla yapan bir doktor. Gönülden tavsiye ederim.
Çok memnunum, ilgili.Sistit için gitmiştim, ilaç tedavisi uygulandı .Şikayetim geçti, ondan memnun kaldım .Şimdi de hamileyim, onun için düzenli olarak kontrollerime gidiyorum.Gayet ilgili, rahatlatıcı. Gebelik sürecimdeki takibimi yapıyor ,doğum da kendisiyle olacak.Doktorum nereye gittiyse onunla birlikte devam ediyorum.İşinde gayet iyi ve profesyonel.
Cem Bey benim hayatımdaki en büyük şanstır, kadın doğum hastalıkları ile alakalı çok rahatsızlık yaşadım üstüste birçok kez.Benim için kadın doğumcuya gitmek çok zordu.Bunu kırmamı sağladı,çünkü çok rahatlattı.Çok profesyonel yaklaştı, çok da bilgili.Tüm tedavilerimi gerçekleştirdi, kontrollerimi yaptı ve ben çok kısa süre içerisinde tekrardan martolin kisti operasyonu geçirdim. 1 ay olmadı henüz. Benimle birebir ilgilendi, aldı götürdü ameliyatı gerçekleştireceğimiz hastaneye.Sadece bir hastası ben varmışım gibi özenle ilgileniyor.Tamamen iyileştim .Bugüne kadar geçirdiğim tüm rahatsızlıklarda tamamen iyileştim.Kendi küçük bir kistim var, o da kendi kendisine iyileşiyor şu anda.
se....
Cem bey ile hamileliğimin ilk ayında tanıştık ilk randevuda memnun kaldığım için başka bir doktor araştırması bile yapmadan kendisiyle devam ettim ve iyikide öyle yapmışım 9 ay boyunca istediğim her an herhangi bir şikayetim olduğunda tek bir mesajla kendisine ulaştım ve gerekli yardımı her zaman sağladı doğum sonrası taburcu olacağım gün bile yanımızdaydı bu yüzden kendisine çok teşekkür ediyorum
6 aydır polikistik over sendromu icin Cem Bey’e gidiyorum ve doktorumdan cok memnunum benim gibi ayni şikayeti çekenler ve ya baska rahatsizliği olanlara kesin tavsiyem
pl...3
İlgi,alaka,teşhis,güleryüz hepsi çok iyi,%100 memnuniyet için tek ve doğru adres olan Cem Bey’den destek alabilirsiniz,aklımdaki soruların tüm cevaplarını alabildim yıllardır bitmek tükenmek bilmeyen akıntı şikayetime uygun tedaviyi bulup uyguladı ve Cem Bey sayesinde bu şikayetimden kurtuldum,şiddetli bir kasık ağrım mevcuttu yasaklardan dolayı muayeneye hemen gidemedim telefonla bana gerekli desteği verdi kendisine çok teşekkür ederim.
Ben Cem Bey'den çok memnun kaldım.İletişimi, teşhis ve tedavisinden çok memnunum.Kontrollerimize de devam edeceğiz.Biz internet üzerinden ulaşmıştık Cem Bey'e.Bende rahim kalınlığı vardı, ağrılarım oluyordu.Küçük bir operasyonla kalınlığı aldı, sık sık kontrol edilerek tedavi edecek.Tekrar devam ederse kansere dönüşmeden rahim alınacak.Cem Bey'den önce faklı bir doktora da gittim ama ilgisi hoşuma gitmemişti.Cem Bey'in ilgisi çok güzel.Soran herkese kendisini önereceğim.
Cem Bey'e arkadaşımın sayesinde ulaştım.Göğsümde bir kitleyi farkettim, hemen ulaşma şansım oldu.İlk önce telefonla ulaştım, bana çok yardımcı oldu.Hemen randevu alıp geldik ve istediğim şeyler çok hızlı şekilde oldu.İyi huylu birşeymiş, hemen tanısı konuldu.Cem Bey beni bilgilendirdi. Başım sıkıştığı zaman kendisine ulaşıyorum, hemen yardımcı oluyor.Bu da benim için artı bir avantaj.Sıcakkanlı, yardımcı olabilecek biri kendisi.
Hastaya olan yaklaşımı ve tedavi yöntemlerinin hangi hastalıklarda hangi hastaya ne şekilde uygulanacağı konusunda bir uzman olduğunu düşünüyorum.Yaklaşık 2 senedir danıştığım doktorum, çok da memnunum.Bilgilendirmeleri yeterliydi, her ihtiyacım olduğunda ulaşabiliyorum.Bu büyük bir avantaj benim için.Yaklaşımı da içten ve hastasıyla ilgileniyor. Samimi bir yaklaşımı var.Başka hastalara öneriyorum kendisini.
f.....
Harika bir doktorum var.Her yazdığımda mutlaka geri dönüş yapar kendisi.Yanına gitmemr gerek kalmadan yazarım, yardımcı olur.Sıkıntımı anladığında hemen müdahale ediyor.Gerçekten harika bir doktor.Daha önce iltihabi enfeksiyondan dolayı gitmiştim,ufak bir operasyon oldu.Çok da güzel ve başarılı geçti.İstediğim gibi kontrollerimizi zamanında yaptı .Çok memnunum kendisinden, iyi bir doktor.Tanıdığıma çok memnun oldum.
Cem Kınık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Kınık, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Cem Kınık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu.
Cem Kınık adresi nerede?Cem Kınık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ilıca Mahallesi 5003. Sokak No:58 Çeşme
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Kınık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Kınık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cem Kınık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cem Kınık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cem Kınık hangi dilleri konuşuyor?Cem Kınık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cem Kınık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Kınık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cem Kınık hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Cem Kınık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cem Kınık hangi sigortaları kabul ediyor?Cem Kınık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çeşme bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde Metlife Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde Quick Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çeşme bölgesinde Hepiyi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları