Mecidiyeköy Mahallesi, Atakan Sokak, No: 7-9 Giriş Kat, Daire: 4-6, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi +7 daha fazla

Fizik Tedavi

Kuru İğneleme

Manipülasyon

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Clinic Athletic

Eğitimine İstanbul’da başlayan Cem Koçak, 2012 yılında Avrupa Lisans Öğrenci burslarının sağlık branşından Türkiye’den ilk kabul olan öğrenci olarak dünyanın en iyi ilk 500 üniversiteleri arasındaki yerini yıllarca koruyan University of Łódź’da Tıp eğitim hazırlığı ve dil eğitimi aldıktan sonra, 2012 yılında başarı bursu ile Wyzsza Szkola İnformatyki i Umiejetnosci w Lodzi üniversitesinin Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans eğitimine başlamıştır. Avrupa’nın bir çok şehrinde eğitim almış ve kurslarda yer almıştır. Avrupa’daki iki buçuk yıllık eğitiminden sonra ülkesine geri dönüş yaparak eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi’nde burslu olarak tamamlamıştır. Eğitimi dönemi boyunca Avrupa ve Türkiye başta olmak üzere çeşitli amatör ve profesyonel spor kulüplerinde, devlet ve özel hastanelerde deneyimler elde etmiştir. 2016 yılında Türkiye’de bir ilk olan Yoga Terapi Yaklaşımları Türkiye distribütörlük eğitiminde asistan eğitmen ve çevirmen olarak bir çok kez görev almıştır. Günümüzde Beykoz Üniversitesi bünyesinde çeşitli dersler vermektedir. Clinic Athletic’in kurucu fizyoterapisti olarak Clinic Athletic ekibinde yer almaktadır. Özel olarak Omurga ve Sporcu sağlığı ile ilgilenmekte ve bu yönde çalışmalar gerçekleştirmektedir.İyi derecede İngilizce, Lehçe (Polakça) ve işaret dili bilmektedir.

İlgi alanları

Yoga Terapi
Graston Teknik
Myofasical Release
NSM (nöroimmün sistem mobilizasyonu)
3 Boyutlu Skolyoz eğitimi (FITS- Schroth metot) tekniklerini aktif olarak kullanmaktadır.

Konum: Clinic Athletic Fizik Tedavi

İlk önce omuz bursit nedeniyle gitmiştim, ilk görüşmeden itibaren sakatlığımın neden olduğunu güzelce açıklayarak iyi bir tedavi süreci başlattık ve 1 aylık tedavi sürecinde sağlığıma kavuştum hayatımda gördüğüm en iyi, en güvenilir, işini severek yapan nadir kişilerden biridir. Sabırla sorduğunuz bütün sorulara cevap veren, tereddüt etmeden kendinizi emanet edebileceğiniz fizyoterapistlerin başında gelir
şiddetle tavsiye ederim.

Konum: Clinic Athletic Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Cem Bey’e skolyoz ve kifoz problemlerim için danışmıştım. Önceki fizyoterapist deneyimlerimin aksine kendisi, planlı ve kademeli bir şekilde sorunlarımı en küçük detayına kadar inceleyerek bana uygun bir antrenman planı oluşturdu. Özellikle Cem Bey’in uyguladığı Schroth egzersizleri sayesinde kifoz ve skolyoz açılarımda azalma oldu ve ayrıca genel postür bilinci edindim.

Buna ek olarak ortamın samimi ve Clinic Athletic ekibinin organize, yetkin ve ilgili olduğunu da eklemek isterim. Sürecin takibini program bitmesine rağmen ilgili bir şekilde devam ettirmektedirler.

Cem Bey ve ekibinden son derece memnun kaldım. Kendilerini herkese tavsiye ederim.

Konum: Clinic Athletic Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Cem Bey’in bilgisini, konusuna hakimiyetini ve tecrübesini tedavim süresince birebir deneyimledim. Tedavi süresince kendisinin birebir ilgisi ve ekibinin aynı şekilde onun belirttiği şekilde tedavi uygulamaları sayesinde, ileri seviye boyun fıtığımda hayatımı rahat ve huzurlu bir şekilde idame ettirebilir hale geldim. Cem Bey ilk kez karşılaştığım, ağrılarımı azaltan rahatlatan yöntemlerle hem beni rehabilite edecek tedaviyi uyguladı hem de bana kendim nasıl bir tedavi devam ettireceğimi öğretti. Rahatlatan, temiz bir ortamda, her aşamasında huzurla ve keyifle tedavi oldum. Cem Bey’e ve şahsında ekibine, özenli yaklaşımları ve şifa bulmamı sağladıkları için teşekkür ederim.

Konum: Clinic Athletic Manuel Terapi

Omiriliğimdeki disk kayması nedeni ile Cem Bey’e gittim. Manevra hareketleri ile yerine oturttu ve sırt kaslarımı gevşetme ve güçlendirme için fizik tedavi uygulandı memnun bir şekilde ayrıldım sorun tekrar etmedi. Teşekkürler

Konum: Clinic Athletic Diğer

Cem Beye kızımın skolyoz rahatsızlığı için gittim. Kendisi çok bilgilendirici șekilde bizi aydınlattı,15 seanslık bir tedavi süreci oldu kızımın bu süreçte ağrıları hafifledi ve eğriliğinde düzelme oldu. Kızım tedaviden çok memnun kaldığı için tekrar devam edecek. Teşhisten tedavi sürecine kadar çok başarılı, ilgili faydalı bir süreç oldu.

Alanında çok ilgili ve uzman bir fizyoterapist .Danışanın takibini çok iyi yapıyor.Araştırdığımda bir çok arkadaşımın Cem Bey'e gittiğini öğrendim, ben de gittim denedim.Başarılı oldu.Bel fıtığı başlangıcı için gittim. 5 seans terapi aldım, omurgam düzeldi.Bel fıtığı ağrılarım geçti.Seans sonrası çok rahat hissettim kendimi.

Ben Cem Bey'e spor sakatlamalarımdan dolayı gittim ve çok memnun kaldım.Kendisi tedavi bittikten sonra çok takip ediyor durumumu. İlgili bir terapist kendisi.Koşucu hastalığım vardı.Aytibant sendromum vardı.O dönemde bir yarışa hazırlanıyordum .15 seans aldım.Hızla koşmaya yeniden başladım.3.seanstan sonra kontrollü bir şekilde antrenmanlarıma geri döndüm.Antrenman programım hakkında kendisiyle görüşerek kontrollü bir şekilde spor yaptım.Son derece memnun kaldım kendisinden.Herkese tavsiye ederim.

Z

Kızımın 11 yaşındayken fizik tedavisine başladık ve hala devam ediyoruz.Kızımın skolyoz başlangıcı vardı, ilerleyen yaşlarda ameliyatla tedavi olabileceğini söylemişlerdi.Cem Bey'i bulduğumuzda bizi çok rahatlattı. Çok güzel gelişmeler elde ettik. Bize değişik bir teknik ve fizik tedavi uyguladı.Şu anda herhangi bir skolyozumuz yok denecek kadar minimum seviyede, baya değişim oldu.Belli bir süre daha bu egzersizleri yapmamızı ve fizik tedavisi uygulanacağını söyledi.Ergenlik sürecinde olan kızımın bu durumu kaldıramayabileceğini düşündük ve bu konuda da bizi yönlendirdi ve konuşmalar yaptı.Severek gidiyoruz kendisine, kızım da kendisinden çok memnun. Bir kaç kişiye de tavsiye ettim , onlar da baya memnun kaldı ve rahatsızlıklarına çözüm oldu.

Konum: Clinic Athletic Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Cem hocayla tanıştığım gün mükemmel bir güven ve işine son derece hakim olduğunu hissettim. Hemen randevu aldım gittiğim gün bizzat benimle ilgilendi belim ve boynumda müthiş ağrılarım vardı aynı zaman da belimde kayma vardı skolyoz başlamıştı çok ağrılarım vardı. Bizzat kendisi İlk seansa gidi yanın da asistanlarıyla sorunlu bölgeleri tespit etti ve nasıl bir yol izleneceğini izah etti. Her geçen terapi sonun da daha iyileştiğimi hissettim.
Hele yanın da çalışan genç güzel işine son derece hakim doktor fizyoterapistler çok başarılı. Birkaç ay içersinde sağlığıma kavuştum iyiki tanımışımCem hocayı ve ekinini hepsine sonsuz teşekkürler.