Herhangi bir hizmet eklenmemiş

C
Konum: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi Diğer

En değerlim annem Nazile Yıldırım’ı parotis bezi tümörü ameliyatı için kendisine emanet ettim.Ameliyat öncesi o onca hasta arasından bize zaman ayırıp tüm tetkikleri hızlandırıp ameliyat gününe hazırladı.Ameliyattan bir gün önce annemle yapacakları işlemi bir bir anlatıp onu rahatlattı.O kadar merhametli,kibar,ince,hassas davranışlarıyla; ameliyat sonunda geç saatte bile gelip hastasının durumunu takip etmesi takdire şayan.Böyle bilgili ve becerisini özveriyle hastalarına sunan insanlar kolay yetişmiyor.Rabbim tuttuğunu altın etsin.Hiç düşünmeyin hangi dr a gitsem diye…Anneciğim çok iyi şuan.Çok çok teşekkürler CEM MEÇO hocam
İyi ki varsınız

V
Konum: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi Diğer

Merhabalar,ben 13 yıldır türkiye genelinde sağlık sektöründe çalışmaktayım,tüm türkiyedeki hastanelerin ve hekimlerin nasıl bir düzeyde olduğunu az çok biliyorum.
6 ay önce bana Kafa tabanında petröz apex bölgesinde 3cm lik bir kolestrol granülomu teşhisi konuldu.3 ay boyunca tüm türkiyedeki kbb ve beyin sinir cerrahlarını gezdim.Hepside türkiyede ilk 5 deki hekimlerimizdi,farklı farklı yaklaşımları olmuştu karar vermek dahada zorlaştı...
Çok uzatmıyorum ben ameliyatımı Cem hocaya yaptırdım.Sağ salim çıktım ameliyatdan...
Bu işin türkiyede piri Cem Meço'dır.O yüzden Cem hoca ya danışmadan kendinizi başkasına teslim etmeyiniz...
ŞİDDETLE TAVSİYEM PROF.DR CEM MEÇO

P
Konum: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi Diğer

Cem hoca oğlumun burun ameliyatını yaptı.Ön planda olan insancıl duyarli tavrı, yaklaşımı, egosu asla olmayan ,güleryüzlü,hastanın ,yakinlarinin psikolojisini anlayabilen,yaptığı işten kendinden emin ,aydın ,enerjik,vizyonu genis,gercek bir bilim insanı...Türkiyenin böyle insanlara ihtiyacı var, örnek bir doktor!Allah yolunu açık etsin....Diğer doktorlarada örnek olması dileğiyle saglikla kalın.

Konum: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi Biyonik Kulak - Koklear İmplant

Cem hocam gerçekten işinin ehli ben daha önce başka bir hastane ve doktorda ameliyat oldum ve sonuç kötüydü ve ben yıllarca dr. aradım ve Cem hocamızı tavsiye ettiler .Başarılı ameliyat oldum tabiki ilk ameliyatın hasarını düzeltti ve duymam içinde baha ameliyatı yaptı Allah razı olsun kendisinden şimdi çok memnunum

tavsiye ederim.

Konum: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi

Mükemmel insan mükemmel doktor. 2011 yılında Bos fistülü amaliyatı oldum. Umutlarımın tükendiği yerde ulaştım hocama. Aynı hastalıktan tanımadığım iki hasta yönlendirdim bana dönüş yapıp memnuniyetlerini bildirdiler. Güler yüzlü iyi kalpli insan başarılarının devamını izliyoruz. Biz sevdik meyer herkez sevmiş Tşk. Cem hocam.

Annemin bos fistul operasyonunu gerçekleştirdi. Mütevazi sevecen ve işinin ehli bir doktor. Kendisine sonsuz teşekkürler

9 ay önce beyindeki bos akıntısından dolayı eşimin ameliyatını Beyin cerrahı Hakan hocamla beraber yapan Cem hocama teşekkür ederim güler yüzü,ilgisi ve bilgisi bizi mutlu etti şu an herşey yolunda.

C

4yaşında oğlumu genizeti bademcik ameliyatını yaptı çok iyi sıcakkanlı ilgili bir doktor halen oğlumda ara ara sıkıntı olduğunda götürüyorum ilgi ve alakası için çok teşekkür ederin

fess ameliyatımı Cem Hocam yaptı. hiç doktor araştırmadan ilk kendisine gittim. ve başka bir doktor araştırmama gerek kalmadı. gerek insanı motive etmesi gerek esprileri sıcakkanlılığı, zaten doğru yerde olduğumu hissettirdi. antalyada yaşıyorum ve antalyaya dönüp başka doktorlara rutin kontrollerime gittiğimde bana aynen şu cümleyi kurdular ''ameliyat değil sanat yapmış doktorun.'' kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Yıllardır akan kulaklarım Doç.Dr.Cem MEÇO beyin tedavisi sayesinde sağlığıma kavuştum.Kendisine canu gönülden teşekkür eder,başarılarının devamını dilerim.

Profili düzenle veya yönet