Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu
Ozon Terapi
Pratisyen Randevusu
PRP
Dr.Cem Nakışçı Kliniği
Cem hocamla botox uygulaması ile tanıştım... Lifting uygulaması ile devam eden sürecin her aşamasında yaptığı işin arkasında duran tavrı, gerçek bir hekim olduğunun ispatı..Öncelikle şunu söylemek isterim ki uygulama yapacağı alana yönelik dokunuşları kesinlikle hissetmiyorsunuz...Cem hocam yaptığı her uygulamayı detaylı olarak anlatmasının yanı sıra yaptığı her işlemin arkasın da durması Cem hocama kendinizi emanet etmeniz için yeterli...Kesinlikle bir uygulama düşünüyorsanız Cem hocama gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz...
i̇....
Cem bey güler yüzü ve samimiyeti ile kendinizi evinizde hissettirmenin yanısıra işindeki profesyonelliği ile de güven veriyor. Cem beye tavsiye üzerine gitmiştim şikayetlerimi dinleyerek mezoterapi uygulamaya karar verdi ilk seansta bile gözle görülür fark oluştu çok memnun kaldım. Asla ticari kaygı gütmüyor, tedavi ile ilgili yaptığı açıklamalar çok detaylı kafanızda asla soru işareti kalmıyor.
ça...a
Cem Hoca ile yüzümdeki sivilce ve lekeler için tedavi sürecine başladık , her konuda en ince ayrıntısına kadar yardımcı oldu. Daha önce bir çok kez tedavi için gittiğim yerler olmuştu ama hiç bu kadar memnun kalmamıştım. Ayrıca çok samimi ortam , sıcak bir ortam var kendi evinizde gibi hissediyorsunuz. Herkese tavsiye ediyorum
öz...
Cem bey e botox yaptırdım ilgili her soruyu en ince ayrıntısına kadar güler yuzuyle ceveplayan harika bir doktor ekibide bir okadar ilgili bundan sonra adresim belli
n....k
Ben leke tedavisi için kendisine mezoterapi işlemi yaptırdım, hala da dönem dönem tedavi sürecim devam ediyor. Cem Bey hastasına karşı çok özenli ve her randevusuna zamanında alan bir doktor, işlem süreci içerisinde hastası için ne gerekiyorsa onu yapıyor, kişilik olarak da gayet kibar ve yaklaşımlarının çok iyi olduğunu söyleyebilirim.
f....k
Ben kendisinden bir buçuk senedir ozon tedavisi alıyorum. Kendisi artık bizim aile doktorumuz gibi oldu, her şeyimizi ona danışıyoruz, onun yönlendirmesine göre her zaman hareket ediyorum. Bu süreçte hastası için gerekli olan neyse onu yapıyor, fuzuli herhangi bir işlemi yapmıyor, ben de her zaman kendisinin söylediği şeye güvenirim ve onun tavsiyesiyle ne gerekiyorsa onu yaparım, güven çok önemli diye düşünüyorum, herkese de kendisini tavsiye ediyorum.
s....g
Kendisinden ozon tedavisi alıyorum, aynı zamanda cilt problemlerim için görüşüyorum, bunun dışında ilaç ve gıda takviyeleri konusunda kendisinden destek alıyorum, hala da sürecim devam ediyor. Cem Bey benim için gerçekten çok mükemmel bir doktor, hem insan olarak hem de de tedavileri gerçekten çok iyi, bu anlamda dört dörtlük bir doktor olduğunu düşünüyorum.
ha...e
Cem hocam bugüne kadar gittiğim birçok kliniğe göre çok ayrıcalıklı bir konumda. Ürünleri hakkında oldukça güzel bilgilendirmeler yapıyor ve hastayı manipüle etmeden kendi isteğiyle işlemlerini gerçekleştiriyor. Hastalarına bu denli özenle yaklaşması onu güvenilir kılıyor bence. Ben gençlik aşısı yaptırdım ve sonuçlarından üst düzey memnunum. Çok tavsiye ediyorum.
em...r
Cem Beye Kupa terapisi için gittik. Gerçekten işini çok özenle ve titizlikle yapan bir doktor. Ayrıca terapi öncesi ve sonrası bizleri bilgilendirip gerekli yardımı fazlasıyla yapıyor olması büyük incelik.Kendisine çok teşekkür ederiz.
Hasta
Doctor Cem Nakisci in detail explained to me the PRP procedure and treated my face very carefuly.I didn't felt any pain.He works very professional and I highly recommed him.
Cem Nakışçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Nakışçı, Mezoterapi, Ozon Terapi, Kupa Terapi (Hacamat). Size Cem Nakışçı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Pratisyen Randevusu, Normal Randevu, Botoks, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Kontrol Randevusu, PRP, Dolgu, Mezoterapi, Dudak Dolgusu.
Cem Nakışçı adresi nerede?Cem Nakışçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenibağlar Mah. İsmet İnönü-1 Blv No:140 Daire:7 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Nakışçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Nakışçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cem Nakışçı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cem Nakışçı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Cem Nakışçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Nakışçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Nakışçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Nakışçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Cem Nakışçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cem Nakışçı hangi sigortaları kabul ediyor?Cem Nakışçı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.