Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak
ca...n
Eşim 45 yaşında kalp kriziyle geldiğinde sizinle karşılaştığımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz.Önce Allahın izniyle sonra sizin sayenizde üç evladım babalarına kavuştu.
bu...z
İzmir de gezmediğim doktor km almadı. Kalbin delik açık kalp ameliyatı olman lazım dediler. Cem hoca sayesinde kapalı Bi şekilde ameliyat olarak sağlığıma kavuştum. Sonsuz şükranlarımı sunarım. Burak Eryılmaz
ba...u
Doktoruma güvendim,inandım...Canımı emanet ettim... Onu her gördügüm de daha iyi oldum.tavi operasyonumu başariyla yapti...Ellerine emeğine sağlik...İyileşme sürecindeyim...81 yasimda yim bu arada.Saygilar doktoruma..
HİLMİ ARSLANOĞLU
ha....
Allah sizden razı olsun dr.bey babamı hayata tekrar döndürdünüz sizin gibi işini iyi ve severek yapan birisiyle karşılaştığımız için rabbimize şükrediyoruz.hayatta ne isteğinizde varsa hepsi gerçekleşmesi dileğiyle. Çalışma hayatınızda başarılar dilerim.teşekkürler.
hü...n
benim iyi bilgili hemde kocaman bir kalbiolan doktorum seni seviyorum çünkü sen zor hemde çok zor bir durumda iken her kesin yüzüme bile bakmadığı anda sadece insan oldugum içinteşhis ve tedavinle hayatta ve ayakta kalmamı sagladın ömrümce müteşekkirim sağol varol
mi...r
mükemmel bir hekim her açıdan kusursuz muayene tetkik teşhis ve tedavi tavsiye ederim
Cem Nazlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Nazlı, Kardiyoloji.
Cem Nazlı adresi nerede?Cem Nazlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Nazlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Nazlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Nazlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Nazlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Nazlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Nazlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Cem Nazlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Konak bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Kardiyologlar
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kardiyologlar