Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak
Cem hocamdan Allah razı olsun. 8 yıldır değişik nedenlerden dolayı ertelediğim kalça protezi ameliyatımı çok iyi bir ameliyatla yaptı. 4.5 günde taburcu oldum. 15.gün sonra dikişlerim alındı. Kontrolleride takip ediyor. Prof. Dr. Muhittin ŞENER, Cem hocam ve tüm ekibine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Mustafa AKSU
se...n
Annen 1ay önce dizinden ameliyat oldu ameliyatı çok başarılı geçti şu anda annemi bıraksak koşacak dr. Cem beye çooook teşekkür ederiz
ce...5
1 hafta önce annemin "kalça kırığı" nedeniyle operasyonunu Sayın Cem ÖZCAN gerçekleştirdi.Ameliyattan önce oldukça tereddütlüydük fakat Cem bey ilgisi ve tecrübesiyle bize güven verdi.Ameliyattan sonra da hiçbir sorunla karşılaşmadık.Annem şu an adım atabiliyor ve gün geçtikçe daha iyi oluyor.Doktorumuza çok teşekkür ediyoruz..Allah herkese şifa versin... (Cem GÜRAT)
i̇...u
2006 yılanda motorla trafik kazası geçirdim bacağımın durumu çok kötüydü Cem bey sağolsun çok ilgilendi tam bir yıl sürdü tedavim ve iyileştim Allah razı olsun kendisinden
ah...y
DEDEM 3 SENE ONCE DİZ AMELİYATI OLDU CEM BEY 4 KEZ AMELİUAT YAPTI HİÇ BİRİNDEN SONUC ALAMADI SUREKLİ ENFEKSİYON CIKIYOR VE SİMDİ ENFEKSİYON GECMEDEN HİC BİR DOKTOR AMELİYAT YAPMIYOR CUNKU ENFEKSİYON KAPTIRMIŞ ASLA GİTMEMENİZ GEREKEN BİR DOKTOR HİÇ MEMNUM KALMADIK
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
em...i
Cem bey Hasta ile muayenede ilgisi güzel fakat bana göre muayene sonucu biraz ilgisiz ve muayene sonunda kısa bilgi verdi ,ben muayene oldum muayene etti fakat çok kısa bilgi verdi MUAYENE SONUNDA 2 İLAÇ VE BİR KREM VERDİ VERDİĞİ KREM BANA İYİ GELMEDİ KULLANDIĞIM ANDA ÇOK RAHATSIZ OLDUM VE DERHAL kullanmayı kestim, kendisi bana göre normal ama yinede hasta ile ilgilenmesi güzel. Not. Verdiği krem bana iyiglemedi yanetkisi bana göre değil.İlacı kestim, tekrar ilaç almak için başka bir tarih ve gün için hastanaye gitmek istemedim . Muayene ve ilgisi için teşekkür.
mu...n
Sayın Dr.Cem ÖZCAN'ı çok güvendiğim bir Doktor dostumun tavsiyesi ile Eşimin Kalça protezi Ameliyatı için tanıdım ve de iyiki tanıdım.Eşimin Ameliyatını sorunsuz olarak gerçekleştirdi ve ertesi gün yürüttü.4 yıl önce ağrıdan hiç yürüyemez haldeydi,Sayın Özcan sayesinde 4 yıldır ağrısız-sızısız ve hiç aksayıp zorlanmadan yaşına göre konforlu bir biçimde hayatına devam ediyor.Teşekkürler Sayın Dr.Cem ÖZCAN.
sa...ş
Annemin kalça protez ameliyatını Cem Bey yaptı.Ameliyat çok başarılı geçti.Şehir dışından gelmemize rağmen hastanede hiç bir sıkıntı çekmediğimiz gibi çalışanlarda sağolsunlar çok yardımcı oldular.Cem Bey kişilik olarakda mesleki açıdanda çok kaliteli bir insan.Allah herşeyi onun gönlüne göre versin.Teşekkürler Cem Bey.....
el...r
annemin iki diz kapağı ameliyatını da cem bey yaptı, ameliyatlar çok başarılı geçti... hastane psikolojisi ve operasyon acısı, ağrısı vs..den olacak ki hastalar birazcık ilgi ve alaka bekliyorlar, bunu sadece yakınlarından değil doktorlarından da bekliyorlar... cem bey hastalarıyla olan diyoloğunu biraz daha fazla tutarsa mükemmel bir doktor olması kaçınılmaz... biz onun bu iletişim eksikliğini gençliğine verdik gitti :)) .
ay...l
alanında en iyi doktorlardan biridir.doktorluk tarafı dışında insanlık değerleri yüksek bir doktordur
Cem Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Özcan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Cem Özcan adresi nerede?Cem Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Cem Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Urla Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Aliağa Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Narlıdere Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (12)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları