ay....
Kendisi ni bir kurumun tavsiyesi ile gittim bir hekim olmaktan ziyade duruşu güler yüzü esprili kişiliği ile Ha birde antika merakı ile insanı cezbeden bir halı var hekimliğinide inanın hayran kaldım eli hafif ve sizinle teaviniz sırasında yaptığı espriler sizin acınizı untturuyor şu anda implant yaptırıyorum iyiki tanımışım diyebileceğim insanlardan biri oldu hayatımda tüm dostlarıma tavsiye ediyorum
Aydın Aydoğan
ni...z
Harika bir dış hekimi eli çok hafif isinde çok başarılı insana güven veren bir hekim dişci korkumu sayesinde yendim
is...a
Bende kaplama yaptım çok güzel oldu dişimide çekti hiçbir şey hissetmedim neden iyi hekim nerde diye kapı kapı dolaşıyorsunuz cem ozkartal varken ama implatım var korkuyorum umarım oda sorunsuz olur.
ay...i
Implant yaptirmak icin gittim cok basarili bir hekim cok tesekkurler
Cem Özkartal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Özkartal, Diş Hekimi.
Cem Özkartal adresi nerede?Cem Özkartal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ilyasbey Cad.No15-7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Özkartal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Özkartal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Özkartal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Özkartal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Özkartal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Özkartal hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Cem Özkartal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri