se...n
Biz 29.11.2022 de ameliyat olduk ve çok başarılı geçti çok şükür geniz eti bademcik ameliyatı ve kulaklarına tüp takıldı.oğlüm 4 yaşında gece çok zor nefes alıyodu. Ve devamlı antibiyotik kullanıyodu. 10 günde bir acillere taşınıyoduk.ameliyat için gitmediğimiz doktor kalmamıştı taki cem beyle tanışana kadar Allah razı olsun hocamızdan.15 günlük bir tedavi sürecinin ardından ameliyat olduk.şimdi iyiyiz çok şükür.inşallah bu yazdıklarım başka bir hastaya doktor seçiminde yardımcı olur.biz çok memnun kaldık.
v.....
Doktorumuz görevinde gerçekten çok çok üstün ve çok başarılı korkarak girdiğim burun ameliyatından hiç bişey olmamış gibi çıktım burnumda et ve kıkırdak kapalıydı şuan sağlıgima kavuştum hocamızın ellerine sağlık
bi....
İşini özenle ve sevgiyle yapan bir hekim onun gibi bir hekimle karşılaştığım için ☺️ Yıllardır süren burun eğriliği ve nefes sorunum kendisinin uzman ellerinde son buldu sonsuz minnettarım . Yolunuz hep açık olsun saygılar
y....n
ağlayarak girdiğim amelıyat sonrası hıc agrı hıc bır sızı cekmedım. bu kadar rahat olacagını dusunmedım bu konuda basarılarınızı cok duymustum ve herkeze tavsıye edıyorum hıc kımsemı kotu bırsey soylemez bız sızden cok memnunuz Rabbımde memnun olur ınsaallah....
mi...r
çok memunnkaldım oğlum geniz eti bademcik ameliyatı kızım ameliyatını yaptı çok memun kaldım ve eşide kızımın öğretmeni çok harika öğretmen sonsuz teşekürler mutluluk huzur sizinle olsun
es....
Alanında uzman ilgisi ve alakasıyla sorduğunuz sorulara cevap verişiyle farkını hissedeceksiniz.Ameliyat öncesi ve sonrası her zaman yardımcınız olacaktır.
es....
Devlet hastahanelerinde nadir karşılaşabileceğiniz doktorlardan biridir. ilgisi alakadar oluşu .ameliyat sonrası ya da öncesi ilgisini hiç yitirmemesi alanında ne kadar iyi bir doktor oluğunun kanıtı gibi.
şa...n
çocuğumla ilgilenerek tedavi ettiğiniz için teşekkürler. hayatınızda başarrılar dilerim.
Cem Sefa Yavuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Sefa Yavuz, Kulak Burun Boğaz.
Cem Sefa Yavuz adresi nerede?Cem Sefa Yavuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi No:30/3 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Sefa Yavuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Sefa Yavuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Sefa Yavuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Sefa Yavuz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Sefa Yavuz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Sefa Yavuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Cem Sefa Yavuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları