Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Sedasyon ile uyutularak çektiği yirmilik dişlerim, neredeyse kanamadı bile, bugun iki yirmilik dişim cekildi , 2 saatte hastaneden cıktım günlük hayatıma devam ediyorum.. Çene eklemlerim rahatsız olduğundan ağzım açılmıyordu. Kac doktor gezdim cesaret edemediler çekime.. Cem Bey ağzımı neredeyse hiç açmadan çekti, çenem hiç zedelenmedi.Cem beyin kendi yöntemiyle diş çekimi var. İki tanıdığım da 5 dakikada yirmilik dişinin çektiğini söyledi. Kesinlikle tavsiye ederim. Hayatımda gördüğüm en başarılı doktor
Cem Yücelen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Yücelen, Diş Hekimi.
Cem Yücelen adresi nerede?Cem Yücelen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kömürpazarı Cad. Ocak İş Hanı Kat: 1 No: 21-22 (Özel Bilge Hastanesi Karşısı) Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Yücelen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Yücelen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Yücelen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Yücelen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Yücelen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Yücelen hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Cem Yücelen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar