Aile Terapisi Randevusu
Aile İçi İletişim Sorunları
Gelidonya Psikolojik Danışmanlık
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
İlişki Terapisi
Gelidonya Psikolojik Danışmanlık
Çalışmalarında Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve yeniden işleme) ve İlişki Pusulası tekniklerini kullanmaktadır.
Eğitimler:
Bilişsel ve Davranışçı Terapileri 2. Modül Eğitimi , Prof. Dr. Hakan Turkçapar (2021)
Çocuk Ergen Bilişsel Davranışçı Terapi Süpervizyon Eğitimi, Doç. Dr. Vahdet Görmez (2021)
Çocuk Ergen Bilişsel ve Davranışçı Terapi Kuramsal Eğitimi, Doç. Dr. Vahdet Görmez (2020)
Bilişsel Davranışçı Terapi Beceri Kazandırma ve Supervizyon Uygulaması Egitimi, Prof. Dr. Hakan Turkçapar (2019)
Bilişsel ve Davranışçı Terapileri, Prof. Dr. Hakan Turkçapar (2012)
EMDR Part 2 (Eğitim ve Supervizyon), Emre Konuk, Asena Yurtsever (2020)
EMDR Part 1 (Eğitim ve Süpervizyon), Emre Konuk (2015)
Kompleks Travmalar; Uzn. Dr. Sümer Öztanrıöver (2019)
Aile ve Evlilik Terapisi I. Seviye, Prof. Dr. Hürol Fışıloğlu (2013)
Aile ve Evlilik Terapisi II. Seviye, Prof. Dr. Hürol Fışıloğlu (2013)
Aile ve Evlilik Terapisi III. Seviye Süpervizyon , Prof. Dr. Hürol Fışıloğlu (2014)
Aile ve Evlilik Terapisi Süpervizyon Çalışma Grubu, Prof. Dr. Hürol Fışıloğlu (2020)
Aile ve Evlilik Terapisi Aile Terapisinde Aldatma Çalışma Grubu, Prof. Dr. Hürol Fışıloğlu (2020)
Başkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü Kış Okulu: Varoluşsal Anlam Arayışları, Özgürlük, Sevgi, Kahramanlık ve Ölüm, Prof.Dr. Doğan Kökdemir (2011)
Travma ve İntihar vakaları sonrası psikolojik yeniden anlamlandırma (debriefing), Doç. Dr. Sedat IŞIKLI (2014)
Psikiyatrik krize müdahale ve travma psikolojisi, Dr. Psk. Nedret Öztan (2013)
Adli Psikoloji (Modül 1) Eğitimi, Prof. DR. Gülsen Erden (2012)
Adli Psikoloji (Modül2 )Eğitimi, Prof. DR. Gülsen Erden (2013)
Rorshach Projektif Testlere Giriş, Prof. Dr. E. Tevfika İkiz, İrem Erdem Atak(2013)
z....a
Cemal hocayla seanslara basladigimdan beri kendimi daha iyi tanimaya basladim ve hayatimda o kadar buyuk katkisi oluyor ki her hafta seansimi iple cekiyorum. devam eden terapi surecimde destegi benim icin cok onemli.
mü...
Cemal bey kesinlikle işinde çok iyi. Biz ilk defa eşimle yaşadığını sorunları çözmek için kendisine başvurduk kendisi öncelikle sorunu tespit etmemiz de bize çok yardımcı oldu ve hala yardımcı olmaya devam ediyor. Eşimle sürecimiz şu anda devam ediyor sonuç ne olur bilmiyorum ama ben bu görüşmelerden çok memnunum.
m....g
Cemal Bey in özgeçmişi,aldığı eğitimleri en başta ilgimi çekmişti. Psikoterapiye çok ihtiyaç duyduğum bir dönemimde seansları başladık.kısa zamanda kendimde büyük gelişim sağlayıp,başıma gelen olaylara karşı bakış açımı ve farkındalığımı artırdığını fark ettim. Şimdi ihtiyaç duyduğum farklı konularda yine kendisinden destek almaktayım.hayat uzun bir yol,her ihtiyacım olduğunda kendisiyle devam edeceğim. Olayları çerçeveleyip en yararlı metaforlarla örnekler vermesi,enerjisi ve uyumu ama en önemlisi profesyonelliği bakımından etradımdaki herkese öneriyorum.
Antalya'ya 30 yıl yaşadığım şehirden geldiğim zaman büyük bir yas süreci başlamıştı. Bunun dışında özel hayat ve iş hayatı ile ilgili sıkıntılar da eklenince terapist arayışım sonucu Cemal bey ile kesişti yollarımız. Kendisi herşeyden evvel çok iyi bir dinleyici, daha evvelden almış olduğum psikoterapi seanslarından sonra kendimi sil baştan nasıl anlatırım diye düşünmüştüm. Ancak boşlukları doldurması geçmişte farkındalığımın artık oluştuğu yönündeki boş inancımla yüzleşmemi sağlayarak bambaşka odaları gezdirdi bana. Ses tonu, nahifliği ve sakinliği ile de benim tam zıt karakterimde olduğu için fark etmeden
ben de yavaşladım. Bu şehirde yanına koşa koşa gidebileceğim rehberim olduğu için şanslıydım İhtiyaç duyduğum vakit tekraren kapısını çalabileceğimi bilmek müthiş konfor sağlıyor. Birçok psikolog ile ön görüşme yapmış biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum.
h…...k
Cemal beyle onlayn görüşerek bireysel terapi aldım.Görüşmeler bittiğiniz üzerinden büyük bir ağırlığın kalktığını hissettim ve çok rahatladım. İlgisi alakası motivasyonu çok güzel herkese tavsiye ederim
g....k
Kendisine çift terapisi için gidiyoruz. Seanslar çok keyifli geçiyor, en onemlisi bu kadar kısa sürede etkili olması. Eşimle birbirimize daha cok ozen gösteriyoruz. Cemal can hocamız bize harika bir pencere açtı .
ş.....
Kıymetli terapistimize çift olarak gidiyoruz. Henüz yolculuğumuzun başındayız. Bu seansların sonunda bir yerde, hedeflediğimiz noktaya ulaşabilecek miyiz bilmiyorum. Hissettiğim; varış noktası değişse de o noktaya sağ salim ulaşmamızda bize yol gösterici olacağı. Kendisinden aldığımız rehberlikle; bu zorlu dönemi daha farkında, belki de daha az hasarla geçiriyoruz diye düşünüyorum.
r....y
Temel sıkıntım eşimle ilgili olduğu ama eşim ilişki terapilerine gelmediği için tek başıma katılsam da bu konuda tecrübeli bir psikoloğa gitmek istedim. Yorumlara bakarak Cemal Bey'i tercih ettim. İyi ki de etmişim. Gerçekten akıl açıcı seanslar geçiriyorum. Henüz daha üç kere gittim ama süreçten memnunum.
f.....
Aile terapisi için başvurduğumuz Cemal bey daha ilk görüşmede deneyim ve bilgisiyle bize epey yol gösterici oldu. Karşılayıcı, ilgili, özverili ve müthiş anlamaya odaklı bir çalışma tarzına sahip. Kendisiyle yollarımızın iyiki kesişmiş. Hayatlara dokunan ender psikologlardan olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler
ah...
Cemal beye gittiğimde sorunumun nasıl çözüleceği konusunda fikrim yoktu, ancak Cemal bey konuya çok hakimdi ve sorunun kökenine inerek çözüm yollarıni açtı. Şu anda kendimi çok daha iyi hissediyorum, Cemal bey sorunlarınızda kapısını Gönül rahatlığıyla çalabileceğiniz biri
Cemal Can isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemal Can, Psikoloji. Size Cemal Can tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Kanserde Psikolojik Destek.
Cemal Can adresi nerede?Cemal Can şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilbahçe Mahallesi Metin Kasapoğlu Caddesi No:33/7 Saadet Apartmanı Antalya
- metin kasapoğlu cad. Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemal Can isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Cemal Can uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Cemal Can isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cemal Can, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Cemal Can hangi dilleri konuşuyor?Cemal Can ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cemal Can isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemal Can tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cemal Can hakkında ne düşünüyor?Toplam 59 hasta / danışan, Cemal Can hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar