Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Genel Cerrahi Randevusu
Splenektomi
Stapler Hemoroidopeksi
Yutulabilir Mide Balonu
MEDİCALPARK HASTANESİ
Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde tıp eğitimi almıştır. 2008 yılında genel cerrahi uzmanı olmuştur.
2008-2015 yılları arasında Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanı olarak hizmet vermiştir.
Kendi alanında 19 uluslararası,17 ulusal bilimsel çalışması yayınlanmıştır. Uluslararası ve ulusal düzeyde pek çok bilimsel yarışmada ödül kazanmış olup, ayrıca ödül kazandığı kendi buluşu olan laparoskopik bir cerrahi aletin de patentini almıştır.
2008 yılında Türk Cerrahi Derneği tarafından düzenlenen sınavda başarılı olarak cerrahi yeterlilik belgesi almıştır.
Türk Cerrahi Derneği, Türk Kolon ve Rektum Derneği, Ege Bölgesi Cerrahi Derneği, İzmir Tabip Odası Derneği üyesidir.
İleri Laparoskopik Cerrahi, Obezite Cerrahisi ve Onkolojik (kanser) cerrahi özel ilgi alanlarıdır.
2017 yılında “Doçent” ünvanını kazanmıştır.
m...
Doktor Cemal Bey ile daha önceden tanışıyordum. Hastalara yaklaşımı, bilgisi, ameliyatlardaki becerisi inanılmaz derecede iyiydi. Eşime anemiden dolayı kolonoskopi yapıldı, patolojisi adenokarsinom gelince hiç tereddütsüz soluğu Cemal Bey'de aldım. Ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası ilgisi, ekibinin son derece sıcak karşılaması bizi çok memnun etti. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Biz çok memnun kaldık, tüm hastalarının da memnun kalacağına eminim.
nu...n
Hocama tavsiye üzerinize gittim. 09 09 2021 tarihinde mide ameliyatı ve safra kesesi ameliyatı oldum. Ameliyatım çok iyi geçti. Buğün 10 günüm kontrole gittim herşey yolunda 10 günde - 8.35 ile yolumuza devam ediyorum. Hocama çok teşekkür ediyorum onun gibi doktorların herzaman var olması dileğiyle. Iyiki varsınız
zu...
3 ay önce tüp mide ameliyatı oldum , izler olmasa inanmazdım sanırım o derece iyi geçiyor:) 25 kilo verdim şimdilik .
be...
Cemal beyin yapmış olduğu tüp miğde ameliyatı sayesinde yeni bir hayata başladım 1.ay ve -15 kg gitti uzun zamandır istediğim ameliyatti cemal bey bu ameliyat için çok doğru bir karardı kendisine ve ekibine samimiyeti güler yüzü ilgi ve alakalari için çok teşekkür ederim
tu....
Benim canım doktorum. Kendisine 2017 yılında tüp mide ameliyatı oldum 68kilo verdım. Yaklaşık 15gün önce de karın germe ameliyatı oldum. Öncelikle samimiyeti ve sizi sanki bir aile ferdiniz gibi hissettirişi çok güzel. Cemal hoca alanında uzman bir hekim ve sürekli kendını geliştirmeye devam ediyor. Kendisine minnettarım. Beni yaşama döndürdünüz. Teşekkürler
tc....
Cemal beyin yapmış olduğu tüp migde ameliyatı sayesinde yeni bir hayata başladım 1.ay ve -13.5 kg gitti uzun zamandır istediğim ameliyatti cemal bey bu ameliyat için çok doğru bir karardı kendisine ve ekibine samimiyeti güler yüzü ilgi ve alakalari için çok teşekkür ederim
Tiroit ameliyatımı yaklaşık yirmi gün önce Cemal Hocam yaptı.Ameliyattan önce ses kısıklığı yaşarmıyım diye tedirginliğim vardı.Fakat doktorumuz sakinlikle her şeyi anlattı.Hastayla iletişimi ve kendine güveni insanı rahatlatıyor.Ameliyatım gayet iyi geçti.Cemal Hocama mesleğinde başarılar diliyorum.Her şey gönlünce olsun...
sş...i
15 gün önce revizyon ameliyatı oldum ben böyle merhametli insancıl cana yakın bir doktor görmedim ve resmen elleri sihirli hiç ağrım olmadı hic birrahatsizlık yaşamadım ameliyat sonrası hic yatmadım sürekli geziyorum allah cemal hocamdan razı olsun tüm ekibinizinde ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim ...cemal kara hocamı herkese tavsiye ederim hiç tereddütünüz olmasın cemal hoca anlatılmaz yaşanır
ne...n
Kendimde saglıkçı olmama ragmen endoskobiden cok büyük korkum vardı ve yaklasık 3 ay boyunca ertelemiştim orda calısan bir arkadasımın sayesinde gittim doktor cemal bey ve anestezi doktoru nesrin hanımın eşligindeki anestezi ekibinin beni inanılmaz rahatlattılar ve sakınleştirdiler hepisine ayrı ayrı minnettrım son derece hasta konusunda inanılmaz hassas ve ve çok ilgiller hepsine ayrı ayrı teşkkür ederim. . Bundan sonra mide şikayetimle ilgili gidecegim tek adres dr cemal beydir ona sonsuz teşşekürlerimi sunarım
to...s
Cemal hocam yeni yasamima sizinle ve ekibinizle devam edeceğim için çok mutluyum.tip 2 hastasıyım artık yaşam sartlarim çok zorlanmıştı. Cemal hoca mi aradım buldum ameliyat olmaya karar verdim .korkularim var miydi hayır çünkü doktorum cemal kara ya çok guvendim iyi ki de guvenmisim.
Güleryüzle sicakkanlligiyla benim ve tüm hastanın ümit ışığı olmuştur .iyi ki varsınız hocam .artık koşabilir,zipliyabilirim yeni hayatım için çok çok teşekkür ederim Cemal Kara saygılar.
Cemal Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemal Kara, Genel Cerrahi. Size Cemal Kara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Mide Botoksu, Mide Küçültme Ameliyatları, Sleeve Gastrektomi (Tüp Mide) Ameliyatı, Abdominal Laparoskopi, Anoskopi, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi, Endoskopi.
Cemal Kara adresi nerede?Cemal Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kahramanlar, 1397. Sk. No:1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemal Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemal Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cemal Kara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cemal Kara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cemal Kara hangi dilleri konuşuyor?Cemal Kara ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cemal Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemal Kara tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cemal Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Cemal Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cemal Kara hangi sigortaları kabul ediyor?Cemal Kara, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Cemal Kara ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar