Gümüşpala Mah. Yeniyuva Sok., Avcılar, İstanbul
c....d
Cemal hoca ,Enerjisi ve iletişimi harika sizi dinliyor.
Gözlerimdeki yoğun kaşıntı sebebi ile gittim Alerjim olduğunu söyledi, memnun kaldım ilgi alakasından
ha...a
Hocam sayesinde göz kuruluğum göz ağrılarm azaldı bana ilaç tedavisi uyguladı benim hastalığıma çare buldu şifa buldum ve şuan gerçekten çok mutluyum ve artık daha rahatım göz ağrılarım azaldı hocama gerçekten sonsuz teşekkür ederim
di...n
hastanın rahatsızlığı ile ilgili elinden gelenin fazlasını yaptığına inanıyorum. gerçek anlamda saygı duyduğum bir hoca. çok güler yüzlü ve işini iyi yaptığına inandığım bir doktor.
va...u
Sayın Uz. Dr. CEMAL YÜKSEL ERŞAHİN Bey' e annemi göz muayenesi için götürdüm. Doktor Bey'in hastaya pozitif yaklaşımı,branşı ile alakalı ilgidarlığı, hijyenik müdahalesi koyduğu tanı neticesinde uyguladığı ilaçla tedavinin annemdeki olumlu etkileri, çok taktire şayan ve Yüce ATATÜRK'ün ''BENİ TÜRK HEKİM'LERİNE EMANET EDİN'' ata sözünü beynime altın harfler ile yazmama vesile oldular.Şahsımda VAN'da görevli Emniyet personeli olarak, hekimlere karşı uygulanan çirkin yaklaşımları şiddet ile kınıyor, Özel hastanelerin bir nebzede olsa ticari amaç güttüklerini unutmayıp Devlet Hastanelerindeki HEKİM'lere ve personele karşı daha saygılı ve anlayışlı yaklaşmalıyız.
Cemal Yüksel Erşahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemal Yüksel Erşahin, Göz Hastalıkları.
Cemal Yüksel Erşahin adresi nerede?Cemal Yüksel Erşahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gümüşpala Mah. Yeniyuva Sok. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemal Yüksel Erşahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemal Yüksel Erşahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cemal Yüksel Erşahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemal Yüksel Erşahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cemal Yüksel Erşahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cemal Yüksel Erşahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Cemal Yüksel Erşahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları