Özel İzmit GETAT Kliniği
Yenişehir Mah. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, No:114, K:2, Evrim Center, İzmit, Kocaeli

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Mezoterapi

Ozon Tedavisi

Preoperatif Değerlendirme

Özel İzmit GETAT Kliniği

Op. Dr. Cemalettin Cihangir, 1988 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne girdi ve 1994 yılında mezun olmuştur.
1994 yılı sonuna doğru Pratisyen hekim olarak Siirt’in Şirvan ilçesinde göreve başladı daha sonra ise Konya’nın Hüyük ilçesinde görev yapmıştır. 1999 yılında kazandığı uzmanlık sınavları sonrasında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde Göğüs Cerrahisi uzmanı olarak ihtisasa başlamış ve 2005 yılında uzman doktor olarak Mardin Devlet Hastanesi’nde zorunlu hizmet görevini tamamlamıştır. Şu an aktif olarak Özel İzmit GETAT Kliniği'nde hastalarına hizmet vermektedir.

Röportaj

Hacamat yaptırdım izi geçmedi aradan 2 ay geçtiği halde

Konum: Özel İzmit GETAT Kliniği Hacamat (Kupa) Tedavisi

Hacamat yaptırdım çok iyi geldi herkese tavsiye ediyorum

Konum: Özel İzmit GETAT Kliniği Diğer

Samimi ve güler yüzlü olması işini severek yaptığını hissettirmesi benim için çok değerliydi. Sosyal medya sayesinde kendisine denk geldim. En güzel denk gelişlerimden biri diyebilirim. Çok memnum kaldım çevreme tavsiye edebilirim.

Konum: Özel İzmit GETAT Kliniği Hacamat (Kupa) Tedavisi

Çok memnun kaldim öncelikle hijyen çok önemli gayet hijyenik bir ortamdi hacamatim çok hafif agrisizdi cemalettin beyin ilgisi güler yuzu sempatik oluşu mükemmel çok memnun kaldim..

Konum: Özel İzmit GETAT Kliniği Hacamat (Kupa) Tedavisi

İlk defa gittim Cemalettin hoca çok samimi ve ilgiliydi

Konum: Özel İzmit GETAT Kliniği Diğer

Covid zamanı tanıştığım bir doktordur Cemalettin hoca. Kendi kliniğinde birebir sabah akşam oksijen tüplerini bağlayıp tüm ilaçlarımla birebir ilgilenerek akciğerlerimde yaşamış olduğum büyük hasarın geçiş sürecini atlatmamdaki en büyük faktördür kendisi . Rabbimin ilmine ilim katması dileğiyle .

Konum: Özel İzmit GETAT Kliniği Diğer

mükemmel bir doktor. İlk başta tereddüt etmiştim ama doktorun profesyonel ve rahatlatıcı tavrından cok memnun kaldım. Dolgu islemi yaptırdım benim dudagim zor bir dudak ve sonuç mükemmel oldu .

Konum: Özel İzmit GETAT Kliniği Hacamat (Kupa) Tedavisi

Cemalettin beyi uzun zamandır takip ediyordum Bu gün migren atağı geçiriyodum Gittim görüştük hacamat ve sülük tedavisi yapıldı Şu an ağrım yok ve beynimde hafifleme var aşırı mutluyum

Konum: Özel İzmit GETAT Kliniği Randevu

Tavsiye üzerine gittim. Yoğunluğu görünce tavsiyenin boş olmadığını anladım. Işini çok iyi bilen, insana güven veren, esprili, enerjik bir Doktor. Hacamat uygulaması yaptırdım. Devam edecegim.

Konum: Özel İzmit GETAT Kliniği Ozon Tedavisi

7 yıl fibromiyerji ile mücadele ettim gitmediğim dr tedavi yöntemi kalmamıştı ağrılarımın pik yaptığı bir dönemde tanıştım hocamla iyiki de gitmişim bir yıldır ağrısız kaliteli bir hayat sürüyorum şimdi, kendinizi evinizdeymiş gibi hissettiren son derece nazik ve güleryüzlü çalışanlar var şiddetle tavsiyemdir.