Merkez Mah. Mimarsinan Cad.6 Sok., Bağcılar
Bundan bir ay önce Antalya’da koah teşhisi konulmuştu ve İstanbula döndüğüm için kontrole Cemallettin hocadan randevu aldım. Hastalığımla ilgili detaylı bilgi aldım ve neler tüketmem ve neleri tüketmemem hakkında detaylı bilgi aldım.Röntgen ve kan testi sonucunda sağlığımın daha iyi olduğunu öğrendim. Cemalettin hoca bilgili ve son derece ilgili pozitif bir hekim saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum.
ib...n
sayın hocam Dr.siyami ersek gögüs cerrahi merkezinde uzmanlıgınızı tamamlayıp kahramanmaraş devlet hastanesine Op. Dr.olarak atanmanıza cok sevindim başarılarınızın hayatınız boyunca devam etmesini diler saygılar sunarım
he...i
sayın dr.cemalettin tunckaya yı hastanede tanıdım 3 mayıs 2006 yılındaki ameliyatım ve tedavim esnasında üstün bilgilerini kullanarak beni saglıgıma kovuşturdu kedisine minnet ve şükran borcluyum BAŞARILARININ devamını diler saygılar sunarım sayın hocam (akcaylı ibrahim darcan)
Cemalettin Tunçkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemalettin Tunçkaya, Göğüs Cerrahisi.
Cemalettin Tunçkaya adresi nerede?Cemalettin Tunçkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mah. Mimarsinan Cad.6 Sok. Bağcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemalettin Tunçkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemalettin Tunçkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cemalettin Tunçkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemalettin Tunçkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cemalettin Tunçkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cemalettin Tunçkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Cemalettin Tunçkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.