sü...r
kendisine teşekkür ederiz.çok kıymetli bir doktor.hocamızın iş yükü çok fazla. allah yardımcısı olsun. üniversite hastanesinden kaçırmazlar inşallah.
al...r
ben cemıl apaydın hocamla 2005 de tanıştım behçet ve üveıt hastasıyım türkıyenın bır çek ıline gıttı ıstanbul ve ankara ve başka hastanelere tekar gerı cemıl hocama geldım ondan daha ıyısı yok her yerıne gıttım tedavılerı sallaıyolar ınsanları yazık fakat en ıyısı number one olan cemıl hocam alllah ondan ve ekıbınden bınlerce razı olsun çok çok memnunum allahım cemıl hocayı bu dünyadan eksık eylemesın ben tekrar tekrar teşekür derım kendısıne ve ekıbıne benım aılem gıbı oldular onlar herkese tavsıye ederım
Cemil Apaydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemil Apaydın, Göz Hastalıkları.
Cemil Apaydın adresi nerede?Cemil Apaydın adresini belirtmedi. Cemil Apaydın yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Cemil Apaydın adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemil Apaydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemil Apaydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cemil Apaydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemil Apaydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cemil Apaydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cemil Apaydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Cemil Apaydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.