Abdominal Laparoskopi
Tiroid İnce İğne Biyopsisi
Tiroit Ultrasonografisi
Tüp Mide Ameliyatı
hü...
Kıymetli hocam elinize emeğinize sağlık. Yaklaşık 5 yıldır çektiğim hemoroid ve fistül çatlak problemi sadece 20 dk da çözüme kavuştu. İlgisi alakası his sohbetiyle gönlümüze taht kurdunuz. Son bir haftadır acılar içinde kıvranirken 20 dakikada bana hayat verdiniz. Çok şükür lazer uygulamasından beri hiçbir acı sancı kalmadı. Aynı aileden tedavi olan 4. Kişi olarak bir kez daha memnun kaldık. Ne kadar teşekkür etsek azdır.
al...d
Harika bi dr ya.anal çatlak vardı bende.1 saatte kurtuldum hocam allah razı olsun tavsiye ederim.
öz...
Yaklaşık 15 yıl önce konya'da hiçbir cerrahın yapmak istemediği guatr ameliyatımı gerçekleştirmişti çok şükür sağlığıma kavuştum. Buradan teşekkür ederim Cemil ER mükemmel bir hekimdir
si...a
Annem'i 13 yıl önce guatr ameliyati etmişti. Çocuktum ve bana rahat ola korkma diye teselli etmişti. Şükür annem iyi oldu sayesinde. Sigarayi kırarak içmeniz halen aklımda inşallah bırakmışsınizdir hocam :)
Uzun zamandır yaşadığım Reflü şikayetimin sonrası Cemil ER hocam muayene etti ve ameliyata karar verip kısa sürede operasyonu başarıyla gerçekleştirdi. Eski sağlığıma kavuşturan hocama buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Ameliyat öncesi yaşadığım sıkıntıların aslında ne kadar boş ve gereksiz olduğunu doktordan kaçmak yerine hemen tıbbi yardım almanın son derece önemli olduğunu şimdi daha iyi anladım. Günü anlık geçiştiren şeyler rahatsızlığı ileri boyuta götürebiliyor.! Sizlerin de bu tür şikayeti varsa Cemil hocamı kesinlikle tavsiye ederim. Reflü ile ilgili herhangi bir şikayetim kalmadı ve yaşantım daha kaliteli hale geldi.
şa...n
Çok iyi bir endoskopi sonrasında ertesi gün reflü ameliyatı oldum hocama.Sabahlara kadar ekşimeden dolayı uyuyamıyordum.Ameliyat sonrasında çok şükür sıkıntılarım bitti.Başta hocam olmak üzere bütün çalışanlarına çok teşekkür ederim.Allah razı olsun onlardan.
.....
Ben fatma Zehra çokkaynar.. Cemil er hocam dünyada gelmiş geçmiş en iyi doktorlardan biri hastalarıyla çok ilgili işini de en doğru şekilde yapıyor yani on numara beş yıldız bir doktor ben iki kez ameliyat oldum iki ameliyatımda da kendisini tercih ettim gerçekten işinin ehli Rabbimiz Cemil er hoca gibi doktorları başımızdan eksik etmesin çoğalsın eksilmesin yaradan inşaAllah Allah sizden Razı olsun
ta...r
Hocam hemeroit sıkıntısıyla gelmiştim. İlk gelişim olması münasebetiyle ve Daha önce ilaç tedavisi denenmediği için ilaç tedavisine başlamayı uygun gördünüz. İlaçlar ağrımı epey dindirdi.Gerekli kontroller yapıldıktan sonra sizde uygun görürseniz kalıcı çözüm olan ameliyatı düşünüyorum. Başarılarınızın devamını dilerim
Cemil Er isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemil Er, Genel Cerrahi. Size Cemil Er tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tüp Mide Ameliyatı, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Anoskopi, Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi, Splenektomi, Laparoskopik Reflü Ameliyatı, Stapler Hemoroidopeksi, Laparoskopik Apendektomi, Apandisit Alınması, Endoskopik Cerrahi.
Cemil Er adresi nerede?Cemil Er şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mah. Kemah Sok.No:1 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemil Er isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemil Er online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cemil Er isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cemil Er, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cemil Er hangi dilleri konuşuyor?Cemil Er ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cemil Er isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemil Er bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cemil Er ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cemil Er hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Cemil Er hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cemil Er hangi sigortaları kabul ediyor?Cemil Er tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Eureko Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Anadolu Sigorta, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları, Halk Bankası A.Ş. Mensupları Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar