Dr. Öğr. Üyesi
Jinekolojik Onkoloji
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
Laparoskopi
Clinic Nişantaşı
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Cerrahi
İleri Düzey Laparoskopi
İnfertilite Cerrahi
İnfertilite ve Tüp Bebek
Clinic Nişantaşı
İstanbul'da ve Antalya'da kendi Kliniğinde hizmet vermektedir.
Gebelik ve jinekolojinin yanısıra Bebek tedavileri, Tüpbebek, Aşılama, Yumurtlama tedavileri, Laparoskopik ve Histeroskopik ameliyatlarda üst uzmanlığı bulunmaktadır.
Evli, biri Kız, biri Erkek 2 dünya tatlısı çocuk babasıdır.
1993-1999 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur.
1999-2004 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.
ÜYESİ OLDUĞU DERNEK VE TOPLULUKLAR:
JED (Jinekolojik Endoskopi Derneği)
TJOD (Türk Jinekoloji Derneği)
TTB (Türk Tabipler Birliği)
ALPHA (Scientists in Reproductive Medicine)
TSRM (Turkish Society of Reproductive Medicine)
ESHRE (European Society of Reproductive Medicine )
z....a
2011 yılında ilk hamileliğim 4 farklı doktordan sonra özel bir hastanede cemil hocayada görünmek istedim ve evet dedim aradığım doktoru buldum. İnsana güven veren, güler yüzlü, sakin, bilgili, ilgili... 3 evladım var ve 3 nünde takibi ve doğumunu Cemil Hoca gerçekleştirdi. Benim doğum korkum vardı çok büyük strese girmememin tek sebebi işini en iyi şekilde icra eden Doktorum Cemil KARAKUŞ sayesindedir. İyiki var...
fe...z
Merhabalar. Cemil hocayı eşimin arkadaşı önerdi bize. İlk gittigimiz günden bu güne kadar ilgisiyle tecrübesiyle hep yanımızdaydı. Her zaman aradık ulaştık yazdık cevap aldık. Bizi bu süreçte hiç yalnız bırakmadıgı için kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Kızımızı kucagımıza sagsaglim aldık. Bilgisi ve tecrübesiyle her zaman kendimizi güvende hissettik. Çok teşekkür ediyoruz
İki doğumumun da kahramıdır. Cemil Bey ilgisi bilgisi, en paniklediğiniz anda güven veren sesi yerinde müdehalesi, en stresli zor zamanınızda dakikalarca konuşup yol göstermesi tarifsizdir...Hamilelik ve doğum sürecim sayesinde çok güzel geçti...Her sıkıntımızda dünyanın neresinde olursa olsun bizi asla cevapsız bırakmaz...Her bir hastasını çok önemsediği gibi doğumunu yaptırdığı bebekleri de her zaman sevgiyle sarar kucaklar ve hatırlar #cemilinbebeleri olmak da ayrıcalıktır☺️
s....k
Londradaki kotu tecrubelerimden Sonra tedavi olmak icin Cemil beyi sectim. teshis tedavi ameliyat sonrasi ilgisi harikaydi .04/01/2020 de Nisantasi hastanesinde polip ameliyati oldum.cok yakinda kontrole gidecegim ,isinin ehli bi uzman .Tesekkurler .
ö....ö
2008 yılından beri Cemil Bey'in hastasıyım ve takibindeyim. İlk olarak doğum için başvurmuştum kendisine. Kendi hocasının önerisi ile gitmiştim ve memnun kaldığım için rutin kontrollerime de devam ettim. İletişimi çok düzgün, doktor-hasta ilişkisini çok iyi kuruyor. Her konu hakkında bilgilendiriyor ve aydınlatıyor. Ben de birçok arkadaşıma tavsiye ettim ve onlar da memnunlar.
h....ö
Üç çocuğumun da doğumunda yardımcı ve destek oldu bize. İnsanların mutluluğunu daha da çoğaltıyor. İşinin uzmanı ve gözü kapalı herkesin gidebileceği bir hekim. Ben kendisi ile tanıştığımda üniversitede hizmet veriyordu, memnun kaldığımız için üç çocuğumun da gebelik takibini ve doğumunu kendisi gerçekleştirdi. Düzgün ve işini severek yapan bir doktor. Büyük oğlum 16 yaşında, bunca yıldır tanıdığımız ve güvendiğimiz bir hekim kendisi.
m....m
Cemil Bey'den çok memnunum, oldukça rahatlatıcı, doğum boyunca çok yardımcı oldu ve ilgiliydi. Güzel bir süreç geçirdim yönlendirmeleri ile doğum öncesi ve sonrasında. Kendisine tesadüfen gitmiştim, sonrasında da memnun kalınca devam ettim. Hamilelik sürecim de çok güzeldi, öneri ve yönlendirmesi ile rahat geçirdim. Ben de ihtiyacı olanlara öneririm kendisini.
j....g
7 yıl önce tanıştım Cemil Bey ile. Kendisine gitmeden önce en büyük sorunum doğum korkusuydu. Görüşmelerimiz sonrasında bana güven verdi ve korkularımı yendim sayesinde. Hem gebelik takibimi, hem de doğumumu gerçekleştirdi. Tüm süreçte bana destek oldu. Onun desteği ile sağlıklı iki kızım oldu. En büyük korkum doğum süreciydi ve çok stres yapıyordum bu yüzden. Ben doğal yöntemlerle gebe kaldım ama doktorumun bu başarısı benim ilgimi çekmişti, o nedenle tercih etmiştim kendisini. Ben de birkaç arkadaşıma önerdim ve onlar da memnun kaldıklarını söylediler.
k....k
Ablam sayesinde tanıştım Cemil Bey ile, iki çocuğumunda gebelik takibini ve doğumunu kendisi gerçekleştirdi. Yalnızca doktor değil, bir dost oldu bizim için. Yeri geldi evimize kadar geldi, gece gündüz demeden destek oldu ve ulaşabildim. Antalya'da bu branşta bir numara kendisi. Daha önce düşük ve sorunlu dönemlerim olmuştu. Cemil Bey'in uyguladığı tedavi ile doğal yoldan hamile kaldım. Çok kişiye de tavsiye ettim ve gönderdim. Uzun yıllardır çocuğu olmayan kişilere, sorun yaşayanlara anlatıyorum kendisini.
r....d
2011 yılında, eski kurumundayken tamamen tesadüfen gitmiştim Cemil Bey'e. İlk gebeliğim normal yollarla olmuşken ikinci kez hamile kalamamıştık ve genel bir kontrol için gitmiştim. Kendi çabalarımızla sonuca ulaşamamıştık, Cemil Bey ilk görüşmede "Sizi buradan kucağınızda bebeğinizle göndereceğim" demişti ve o gün güvendim, devam ettim kendisine. Tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım, öncesinde tüm yöntemleri denemiştik.Laparoskopi vs tüm teknikleri uyguladık, yaklaşık 2-3 yıllık bir serüvenimiz oldu. 37 yaşındaydım, öncelikle sebeplerini araştırdı, neden hamile kalamadığıma, neyin sebep olabileceğine baktı. Herhangi bir bulguya da ulaşamadık açıkçası.Hem ben, hem eşim oldukça sağlıklıydık hamile kalabilmem için. Tüplerim yapışıktı, bunun için bir ameliyat geçirdim ve tedaviye başladık. Bu süreçte de yaşadığım her olumsuzluğa rağmen beni cesaretlendirdi ve destek oldu. Bırakmama, pes etmeme imkan vermedi.
Cemil Karakuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemil Karakuş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Cemil Karakuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Gebe Takibi, Diyabetik Gebe Takibi, Çoğul Gebelik Takibi, Düşük, Sezeryan Doğum, Normal Doğum, İnfertilite ve Tüp Bebek, İnfertilite Cerrahi.
Cemil Karakuş adresi nerede?Cemil Karakuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nişantaşı, Abdi İpekçi Cad. No: 40 Azer İşmerkezi Kat:4 (Rolex Üstü) İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemil Karakuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemil Karakuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cemil Karakuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cemil Karakuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Cemil Karakuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemil Karakuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cemil Karakuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cemil Karakuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Cemil Karakuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları